Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, pomoooc prosím.
Otevřela jsem notebook, normálně ho zapla, a vždy musím dát heslo abych se dostala prostě na hlavní stranu nebo obecně do PC, ale ta ikonka kam mám psát heslo tam není. Vidím jen svoji nastavenou plochu při zamčení, ale kolonka s přihlášením se nikde není. Co mám dělat prosím. Nikde není ani kolonka vypnout, restartovat prostě nic. Zkoušela jsem notebook vypnout tlačítkem, ale pořád stejné
@NH2 píše:
Ahoj, pomoooc prosím.
Otevřela jsem notebook, normálně ho zapla, a vždy musím dát heslo abych se dostala prostě na hlavní stranu nebo obecně do PC, ale ta ikonka kam mám psát heslo tam není. Vidím jen svoji nastavenou plochu při zamčení, ale kolonka s přihlášením se nikde není. Co mám dělat prosím. Nikde není ani kolonka vypnout, restartovat prostě nic. Zkoušela jsem notebook vypnout tlačítkem, ale pořád stejné
Když se mi tohle stane, tak pomůže zmáčknout enter anebo ten ntb znovu zaklapnu a otevřu a většinou to tam vyskočí…
Začala bych ctrl+alt+del
Pokud nebude reagovat, tak normálně restart.
@NH2 píše:
Ahoj, pomoooc prosím.
Zmáčkni Esc klávesu a nebo mezerník..Pokud chceš vypnou noťas, tsk zmáčni knoflík na zapnutí a drž ho dokud ten noťas nezdechne cca 30 vteřin