Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
chtěla bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti - chci koupit synovi (2,5 roku) nějakou lahev na pití. Hlavní kritéria - bez ftalátů, aby netekla, objem cca 0,5 litrů, s pítkem, snadno omyvatelná…
Děkuju předem za Vaše tipy…
My máme dvě zdravé lahve a obě tečou. Zatím jsem neobjevila netekoucí ![]()
Já jsem právě už na zdravou lahev četla nějaké recenze a to vytékání tam maminky zmińovaly hodně… ![]()
@vjerunqa píše:
@Cipisek79 A kudy? Pítkem nebo závitem?
Jedna pítkem, druhá závitem
. Štve mě to, možná blbá várka, kamarádka je má a je s nimi spokojená. My je nemůžeme vzít ani na výlet. Jsou na stojáka v batohu a stejně vždycky nějak záhadně vytečou.
No holky to mám radost
včera jsem objednala taky ten zázrak „zdravé lahve“ pro celou rodinu
zítra mají dorazit ![]()
Zní to asi blbě - ale my používáme od Kubíka a jsme spokojeni. Jednou za čas vyhodim a koupím novou…
@vin zatím to tak dělám taky, ale nemám důvěru v tyhle měkké plasty - jsou v tom ftaláty, které se uvolňují do toho pití, takže chci koupit nějakou kvalitní lahev - ať už z nezávadného plastu nebo tvrzeného skla… a hlavně ta lahev od kubíka nejde ani pořádně vymýt ![]()
@a0b9 píše:
Ahoj,
chtěla bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti - chci koupit synovi (2,5 roku) nějakou lahev na pití. Hlavní kritéria - bez ftalátů, aby netekla, objem cca 0,5 litrů, s pítkem, snadno omyvatelná…Děkuju předem za Vaše tipy…
Doporučuji mrknout na značku Contigo…dělají i pro děti.
Také mám zdravou lahev a neteče mě, ale mám jiný problém
. Za prvé ji nemůžu pořádně vymýt - neprostrčím dovnitř ruku a štětkou to pořádně nejde… A za druhé, pokud v ní mám pití trochu déle - nemyslím celý den - tak v ní pití jakoby zkysne a není to ono.. Od určité doby do ní dávám jen obyč. vodu a ostatní pití (šťávu, čaj) mají děti jen doma…
Ja jsem zdravou lahev reklamovala, vyrobce mi ochotne vymenil vicko a upozornil, ze pred uzaviranim mam pro jistotu otrit uzaver lahve i vicka. Zdravych lahvi mame doma 7 a je pravda, ze dve tecou. Ale vsechny uz mame min. 4 roky, spis vice. Myji je v mycce a nijak. nesetrim.
@Lucias12 Já myju tak, že dovnitř strčím houbičku a koncem od vařečky ji přitlačím a umyju (jde to líp než štětkou). Pak vypláchnu horkou vodou a je pořád jako nová.