Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, nejsem si jista, jestli to muzes nejak ovlivnit. Na LDN ji posle lekar, nejspis tam, kde je misto, se sondou si ji nejspis nikde jinde nevezmou. V nemocnici si ji nenechaji, kdyz neni co lecit. Zkusila bych si projit vsechny LDN v okoli, ale necekej, ze ji povezou za Prahu, to asi neni realne.
@mroe jsme prave v kontaktu se socialni pracovnici a meli jsme o vikendu vse prostudovat, zkusit i zavolat jestli by popripade meli volno a ona ze zajisti zbytek. Byla hrozne prijemna a sama jmenovala treba i Plzen, Rakovnik a tak. Ja nasla Horazdovice a Planou. Je to sice daleko, ale babicka si pro nas zaslouzi tu nejlepsi peci. Za zkousku clovek nic neda ![]()
@Verculiinek píše:
@mroe jsme prave v kontaktu se socialni pracovnici a meli jsme o vikendu vse prostudovat, zkusit i zavolat jestli by popripade meli volno a ona ze zajisti zbytek. Byla hrozne prijemna a sama jmenovala treba i Plzen, Rakovnik a tak. Ja nasla Horazdovice a Planou. Je to sice daleko, ale babicka si pro nas zaslouzi tu nejlepsi peci. Za zkousku clovek nic neda
Tak to je dobre. Radu bohuzel nemam.
Radu bohuzel nemam, zato cerstvou a nijak pozitivni zkusenost s tou Dobrisi. Pokud budete schopni se ji vyhnout, vyhnete se ji…
@Verculiinek jeden můj pacient (takový věčně nespokojený prakticky se vším) měl maminku v Příbrami a hrozně to chválil. Jinak vše v okolí kritizoval (Strakonice, Horažďovice, Prachatice)
@Verculiinek My jsme meli babicku po mrtvici v Novy vsi pod plesi, byla tam na rehabilitaci. Ale uz je to skoro 10let zpatky, tak nevim, jak je to tam ted.
Ahoj.
Babičku jsme měli v Měšicích . Z venku to tedy vypadá hrůzostrašně, ale uvnitř velmi pěkné, na perzonál si babička také nestěžovala, ani na stravu.
@Lucka1111 opravdu? Ja zkousela koukat na recenze na internetu a byly hrozne. Ale je pravda, ze byly asi k nemocnici vseobecne. Zkusim se jeste podivat ![]()
Dobrý den, odvezli nám maminku na LDN Dobříš, Jelikož se tam mamince nelíbí a ani mi jsme nepochopili, proč zrovna tam? Chtěli bychom, aby byla převezena na LDN Příbram Zdaboř, kde bydlí a i mi máme možnost časté návštěvy, Kde mohu o tento přesun zažádat? Může toto ovlivnit obvodní její lékař? Nebo radu jak toto zařídit. Děkuji za jakoukoliv radu.
@nick757 píše: Více
Třeba ji dali tam, kde měli zrovna místo.
Si do té Příbrami zavolej, zda by tam mohla.