Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
prosim o doporučení psychiatra Brno a okolí.. moc děkuji
Nejlepší psychiatr pro dospělého nebo pro dítě? Na jakou nemoc?
Víš, co vyhovuje jednomu, druhému nemusí. Četla sis recenze? Nebo zeptala ses někoho v okolí? Nebo volala jsi psychiatrům jiným aby ti doporučili někoho fakt dobrého? To bývá jistota.
Je to pro dospělého, mého bráchu…
Mám silné deprese a zapijí to alkoholem…dlouho to neřešil a teď to konečně přiznal a já bych mu ráda pomohla a našla vhodného psychiatra. Bez odbornika už to nepůjde.. ráda bych nějakého oslovila na základě osobni zkušenosti, tak mě napadla tato možnost a napsala sem…
Děkuji za napád a připadně mohu oslovit doktora a zkusit si nechat doporučit
Antidepresiva mu napíše jeho obchoďák na dobu než najdete psychiatra. A může je začít užívat už od zítřka.
@Maugli2910 hodně štěstí při hledání psychiatra, bohužel to asi nebude o tom, že si můžete vybírat, ale o tom kdo bude mít nejbližší termín
@cestovatelka 1 píše: Více
Přesně tak. Dnes se nevybírá podle kvality, ale podle termínu dřív než za půl roku
Ale vybírá se podle kvality, neboj, zakladatelko, vyber si dle doporučení. Jen to možná nebude v Brně a okolí, ale třeba budeš mít štěstí i na llokalitu. Držím palce.
@Maugli2910 píše: Více
on musí chtít sám, ne že to chceš ty pro něho
@Maugli2910 píše: Více
Ať se obrátí na adiktologické centrum Renadi na Bratislavské. Jsou moc fajn a pomůžou mu zorientovat se. Dělají individuální i skupinové terapie, na které bude muset chodit taky, jenom léky ho nespasí. Poskytnou mu první pomoc a podpoří ho. Najdi si jejich stránky a oslovte je, ty tam jako příbuzná můžeš zajít taky, vysvětlí ti, jak mu můžeš pomoct a hlavně, co nedělat, abys ho v tom pití nechtěně nepodporovala.