Nejlepší sérum na řasy

9.2.25 10:02

Nejlepší sérum na řasy

Ahojte, holky chtěla bych se vás zeptat, jestli máte někdo zkušenost s opravdu funkčním sérem na řasy? Popravdě nechci vyhazovat 2 tisíce za sérum, které prd udělá. Asi 5 let v kuse chodím na umělé řasy a teď si je plánuji sundat a nechat si svoje..no a vím, že nebudou v nejlepším stavu, takže budu ráda za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1240
9.2.25 10:10

Nevim, jestli je nejlepsi, ale ja mam kofeinove serum od Alverde, rasy mam delsi a pevnejsi. Stoji jen neco malo pres 100 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2712
9.2.25 10:15

Tak to jsme na tom stejně, taky jsem měla umele rasy a před porodem je nechala vypadat. Ale myslela jsem, že ty moje budou vypadat hůř.

Já teda nepouzivala žádné serum, ale koupila jsem si ricinovy olej a ten jsem nenašela tím kartáčkem, který jsem mela na umělé rasy. A opravdu se mi pak zdály rasy v lepším stavu. Jo a asi po půl roce jsem šla na lash lifting a ten mi taky hodně pomohl, rasy po něm vypadají líp a když se na ně nanese řasenka, tak je to krásné

Příspěvek upraven 09.02.25 v 10:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.25 10:17

@xammy dobře, vyzkouším, děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
9.2.25 10:25

Ricinový olej… Lepší než kdejaký sérum.

• Citovat
  • Upravit
11026
9.2.25 11:08

Ricinovy olej je chvaleny. Já pár sér vyzkoušela, fungovala mi DeNatura. To se mně v práci holky ptaly, jestli mám řasy umělé, i ztmavly, byly silnější a strašně dlouhé.

Příspěvek upraven 09.02.25 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
9.2.25 13:19
@xammy píše: Více

Taky používám, už dá se říct nějaký ten rok a paráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.2.25 06:45

Já mám úžasnou zkušenost se sérem od značky Saloos. Je olejovité, takže jen na noc, ač na obalu uvádí i denní používání. Vždy, když se jednou za uherák rozhodnu sundat prodloužené řasy, tak mi ty moje toto sérum vzpruží do 14 dní :kytka:

https://www.drmax.cz/…oci-bio-7-ml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.2.25 12:51

Ahoj za mě Eyelash Serum od Nanolash, pokud chceš něco levnějšího, tak přidat i ricinový olej a střídat to nebo přímo značka Long4Lashes Eyelash boomer a Gold Serum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
11.2.25 11:09

Vystřídala jsem asi 7 sér, ta levnější nefungovala vůbec, to než takové, tak opravdu radši ten obyčejný ricinový olej.

Jinak už roky kupuju hairplus sérum (černé se zlatým uzávěrem), to mi jako jediné funguje. Výsledky jsou vidět do 3 týdnů.

Tato séra fungují na principu výživy řas, tak, že řasa v podstatě vydrží déle, než vypadne, a proto naroste do větší délky, než normální řasa. Když se sérum přestává používat, tak se i řasy vrátí do původního stavu. Ale to mají všechna séra společné. Při dennodenním používání mi to sérum vydrží cca 3-4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18675
12.2.25 05:09

@hopsalka ja taky tuhle značku, ale bole se zlatým uzávěrem. Do měsíce mi řasy začnou překážet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí