Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu. Budu si muset pro sebe sehnat nového zubaře. Můžete mi doporučit nějakého v okolí Jihlava, Velké Meziříčí, Třebíč, Žďár nad Sázavou? Moc děkuji
@Symantha píše:
Prosím o radu. Budu si muset pro sebe sehnat nového zubaře. Můžete mi doporučit nějakého v okolí Jihlava, Velké Meziříčí, Třebíč, Žďár nad Sázavou? Moc děkuji
Tak seznam seženeš přes pojišťovnu, jde o to, že mívají plno a neberou…
@dedrichov píše:
Tak seznam seženeš přes pojišťovnu, jde o to, že mívají plno a neberou…
No jenže já bych ráda nějakého opravdu dobrého..proto se ptám na doporučení tady maminek…kde jsou jací zubari zhruba vím ale recenzi na internetu si muže napsat kazdej.. klidně i soukromá klinika ale aby byl vážně dobrej a už jsem nemusela měnit ![]()
@Symantha Já jsem strašně spokojená s paní doktorkou Brázdilovou v Osové Bítýšce. Odcházím od ní kvůli vzdálenosti, ale moc nerada.
@Aries6 píše:
@Symantha Já jsem strašně spokojená s paní doktorkou Brázdilovou v Osové Bítýšce. Odcházím od ní kvůli vzdálenosti, ale moc nerada.
Moc děkuji za tip:)
@Symantha píše:
Moc děkuji za tip:)
JE tam nové velké zubní centrum B-smile. Dělají si všechno sami. Akorát na trhání osmiček jsem jela do Třebíče (za jedno to mám blíž a bylo to tam přes pojišťovnu).
Ale mám zkušenost jen s paní doktorkou. Už jsem kdesi četla i nějakou nespokojenost s někým jiným.
Jestli nabírá, nevím.