Nejlepší zubař (Vysočina) ?

540
27.7.17 09:48

Nejlepší zubař (Vysočina) ?

Prosím o radu. Budu si muset pro sebe sehnat nového zubaře. Můžete mi doporučit nějakého v okolí Jihlava, Velké Meziříčí, Třebíč, Žďár nad Sázavou? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7355
27.7.17 09:52
@Symantha píše:
Prosím o radu. Budu si muset pro sebe sehnat nového zubaře. Můžete mi doporučit nějakého v okolí Jihlava, Velké Meziříčí, Třebíč, Žďár nad Sázavou? Moc děkuji

Tak seznam seženeš přes pojišťovnu, jde o to, že mívají plno a neberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.7.17 10:39
@dedrichov píše:
Tak seznam seženeš přes pojišťovnu, jde o to, že mívají plno a neberou…

No jenže já bych ráda nějakého opravdu dobrého..proto se ptám na doporučení tady maminek…kde jsou jací zubari zhruba vím ale recenzi na internetu si muže napsat kazdej.. klidně i soukromá klinika ale aby byl vážně dobrej a už jsem nemusela měnit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
27.7.17 11:02

@Symantha Já jsem strašně spokojená s paní doktorkou Brázdilovou v Osové Bítýšce. Odcházím od ní kvůli vzdálenosti, ale moc nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
27.7.17 11:10
@Aries6 píše:
@Symantha Já jsem strašně spokojená s paní doktorkou Brázdilovou v Osové Bítýšce. Odcházím od ní kvůli vzdálenosti, ale moc nerada.

Moc děkuji za tip:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
27.7.17 14:13
@Symantha píše:
Moc děkuji za tip:)

JE tam nové velké zubní centrum B-smile. Dělají si všechno sami. Akorát na trhání osmiček jsem jela do Třebíče (za jedno to mám blíž a bylo to tam přes pojišťovnu).
Ale mám zkušenost jen s paní doktorkou. Už jsem kdesi četla i nějakou nespokojenost s někým jiným.
Jestli nabírá, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky