Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@pet14 píše:
@terinka4444no my o tom tak uvažovali, ale celá ta cestovka na mě nedělá dobrý dojem. Takže jsem hledala recenze a překvapivě nic jsem na ní na české straně nenašla. jelikož umím relativně dobře italsky, tak jsem googlila dál a k hotelu jsem nasal tohle.
http://www.tripadvisor.co.uk/…_Sicily.htmltady německy
což mě vyděsilo. tak prosím po dovči napiš, jaké to bylo - pokud to bude o. k., tak třeba příští rok vyrazíme a dám ck šanci.
http://www.tripadvisor.de/…_Sicily.html
@madlicka já už momentálně lítám jen s cestovkou, nějak mě uspokojuje plácnout se na pláž, zajít si na jídlo, koupat se, děti případně odložit do dětského klubu a večer na disko
a mít chvíli klid, proto volím AI.
Ale za bezdětna jsme lítávali na vlastní pěst, ale vzdálenější destinace, Thajsko, Srí Lanku, Kanadu, tam tedy mám bratránka, takže u něj byla základna, to jsou země, kterí stojí za to projet a nesedět na jednom místě.
Teď na stará kolena s dětmi jsem ráda, že zvládnu letadlo a transfer do hotelu, nesnáší obě cestování a bez dětí bych nikam nejela.
@terinka4444
jasně, člověk musí počítat s cenou a odpovídajícími službami
. dík za info.
A od jakých cestovek? My chceme jet 15.2., jak budou Jarní prázdniny, budeme mít skoro 3leté dítě a jsme z Brna, takže jen tak na oko někam jet, to nejde. Ale budeme čekat co do nejposlednější chvíli, aby to bylo nejlevnější. My teda chceme Egypt. ![]()
@terinka4444 ahojky četla jsem si tu tuto diskuzi a chtěla jsem se zeptat kde koukáš na ty německý ck??? a kde sehnat zájezd na last minutes za super cenu?? nějak neumím hledat tak kdyby šly nějaké int. odkazy moc moc prosím
koukala jsem že jsi lítala po světě za pár korun
chceme někam na krásnou dovču asi poslední ve dvou a za tak max 12 tis na osobu poradíš prosím? ![]()
Ahoj Terinko,
teda zírám a nestačím se divit
chtěla jsem tě poprosit, jestli by jsi mi neposlala web link na ty stránky toho letiště, kam se koukáš na ty super levné zájezdy? Teda jestli to není tajné
já mám taky dvě malé děti, takže jet přímo do Frankfurtu na letiště jen tak, je pro mě sci fi, ale v jednom příspěvku píšeš, že jen tak cvičně zrovna koukáš a zájezdy uplně levné… tak bych taky tak chtěla cvičně koukat ![]()
zdravím tě
Lucka
A jeste je tady na Ruzyni, ze prijdes a vyberes zajezd co nabizi uplne na posledni chvili a letis?
My lítame jen lastminute a jeste na vlastní pest…uplně nejvetsí terno jsme udělali před 3 lety - Týden na Krete, krásný hotel u moře, konec května, let z Nurnbergu a cena 2700 kč / osoba (letenka i ubytování v tom) ![]()
No tě pic
je tohle vůbec možný?
no ale kde přesně to teda hledáte? Nepovažuju se za internet úplně neznalá, ale prostě takovéhle cifry nikde nenacházím
@LuckaMorava píše:
Ahoj Terinko,
teda zírám a nestačím se divitchtěla jsem tě poprosit, jestli by jsi mi neposlala web link na ty stránky toho letiště, kam se koukáš na ty super levné zájezdy? Teda jestli to není tajné
já mám taky dvě malé děti, takže jet přímo do Frankfurtu na letiště jen tak, je pro mě sci fi, ale v jednom příspěvku píšeš, že jen tak cvičně zrovna koukáš a zájezdy uplně levné… tak bych taky tak chtěla cvičně koukat
zdravím tě
Lucka
Tak prosim o link.diky
Loni, Bulharsko 15 dní all inclusive letecky za 7000 kč osoba.
@Dovesilke a kde jsi našla tak levně? Která cestovka nebo prosim o odkaz kde hledat Díky
@oliii Hledám ve větších cestovkách last minute s odjezdem druhý den. Tohle jsem ulovila v Exim tours. Když něco objevím volám tam a zjišťuju stav.
@Dovesilke píše:
@oliii Hledám ve větších cestovkách last minute s odjezdem druhý den. Tohle jsem ulovila v Exim tours. Když něco objevím volám tam a zjišťuju stav.
akorát, že 1) člověk neví do poslední chvíle co bude - ne každý je na to typ, 2) ne každý si to tak může dovolit zařídit v práci, 3) odpadá možnost těšení se.,4)ne každému vyhovuje balit na poslední chvíli
@Dovesilke oki moc děkuju @tasa pokud to někomu nevyhovuje tak nehledá last minut, ale first minut ![]()