Nejlevnější last minute - pochlubte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
4.7.13 13:11
Hele, za ty peníze to bylo super, pokoj pěkný veliký, koupelna krapet staršího data, ale uvházející, bazén dobrý, vše okolo krásně udržované a čisté, jídlo bylo perfektní, středomořská kuchyně, tu my můžeme, a fakt dobře upravená, bylo i ovoce jako jahody, broskve, meruňky i jablka, takže fajn. A pláž, tak ta byla perfektní, opravdu divoká, ze všech stran, jen kousek slunečníků, kterých bylo vždy dostatek a pak jen divoká čistá pláž. Hele, já platila 12980 za dva dospělé a tři děti, takže jsem nepředpokládala luxus pětihvězdičkového pozlaceného hotelu, byli jsme spokojeni.
Jediná dvě negativa, klimatizaci pouštěli zvláštně, od tří od odpoledne do půlnoci, pak to centrálně vypli, naštěstí v červnu to šlo, otevřelo se okno a byl chládek, červenec srpen :think: :nevim:
A vzdálenost k pláži, cestovka uvádí, že je hned na pláži, no tak to není, jde se cestičkou dobře 5minut z kopce, nahoru do kopce a jsou tam dvoje dlouhé schody, což s kočárem byl opruz, pro méně pohyblivé, jako my chtěli vzít mamku na vozíku, tragédie.
A zvolit variantu plné penze, příští rok už bude i AI, jak tam nikde nic není, hotel má vše předražené.
@pet14 píše:
@terinka4444

no my o tom tak uvažovali, ale celá ta cestovka na mě nedělá dobrý dojem. Takže jsem hledala recenze a překvapivě nic jsem na ní na české straně nenašla. jelikož umím relativně dobře italsky, tak jsem googlila dál a k hotelu jsem nasal tohle.
 http://www.tripadvisor.co.uk/…_Sicily.html

tady německy
http://www.tripadvisor.de/…_Sicily.html

což mě vyděsilo. tak prosím po dovči napiš, jaké to bylo - pokud to bude o. k., tak třeba příští rok vyrazíme a dám ck šanci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.7.13 13:15

@madlicka já už momentálně lítám jen s cestovkou, nějak mě uspokojuje plácnout se na pláž, zajít si na jídlo, koupat se, děti případně odložit do dětského klubu a večer na disko :mrgreen: a mít chvíli klid, proto volím AI.

Ale za bezdětna jsme lítávali na vlastní pěst, ale vzdálenější destinace, Thajsko, Srí Lanku, Kanadu, tam tedy mám bratránka, takže u něj byla základna, to jsou země, kterí stojí za to projet a nesedět na jednom místě.

Teď na stará kolena s dětmi jsem ráda, že zvládnu letadlo a transfer do hotelu, nesnáší obě cestování a bez dětí bych nikam nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.7.13 13:29

@terinka4444
jasně, člověk musí počítat s cenou a odpovídajícími službami :-). dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.1.14 20:02

Lasty

A od jakých cestovek? My chceme jet 15.2., jak budou Jarní prázdniny, budeme mít skoro 3leté dítě a jsme z Brna, takže jen tak na oko někam jet, to nejde. Ale budeme čekat co do nejposlednější chvíli, aby to bylo nejlevnější. My teda chceme Egypt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
8.7.14 12:28

@terinka4444 ahojky četla jsem si tu tuto diskuzi a chtěla jsem se zeptat kde koukáš na ty německý ck??? a kde sehnat zájezd na last minutes za super cenu?? nějak neumím hledat tak kdyby šly nějaké int. odkazy moc moc prosím :) koukala jsem že jsi lítala po světě za pár korun :) chceme někam na krásnou dovču asi poslední ve dvou a za tak max 12 tis na osobu poradíš prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 21:40

Ahoj Terinko,
teda zírám a nestačím se divit :) chtěla jsem tě poprosit, jestli by jsi mi neposlala web link na ty stránky toho letiště, kam se koukáš na ty super levné zájezdy? Teda jestli to není tajné :) já mám taky dvě malé děti, takže jet přímo do Frankfurtu na letiště jen tak, je pro mě sci fi, ale v jednom příspěvku píšeš, že jen tak cvičně zrovna koukáš a zájezdy uplně levné… tak bych taky tak chtěla cvičně koukat :)
zdravím tě
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.3.17 21:55

A jeste je tady na Ruzyni, ze prijdes a vyberes zajezd co nabizi uplne na posledni chvili a letis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
28.3.17 21:56

My lítame jen lastminute a jeste na vlastní pest…uplně nejvetsí terno jsme udělali před 3 lety - Týden na Krete, krásný hotel u moře, konec května, let z Nurnbergu a cena 2700 kč / osoba (letenka i ubytování v tom) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.17 22:16

No tě pic :) je tohle vůbec možný?
no ale kde přesně to teda hledáte? Nepovažuju se za internet úplně neznalá, ale prostě takovéhle cifry nikde nenacházím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.3.17 05:45
@LuckaMorava píše:
Ahoj Terinko,
teda zírám a nestačím se divit :) chtěla jsem tě poprosit, jestli by jsi mi neposlala web link na ty stránky toho letiště, kam se koukáš na ty super levné zájezdy? Teda jestli to není tajné :) já mám taky dvě malé děti, takže jet přímo do Frankfurtu na letiště jen tak, je pro mě sci fi, ale v jednom příspěvku píšeš, že jen tak cvičně zrovna koukáš a zájezdy uplně levné… tak bych taky tak chtěla cvičně koukat :)
zdravím tě
Lucka

Tak prosim o link.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
29.3.17 06:54

Loni, Bulharsko 15 dní all inclusive letecky za 7000 kč osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
29.3.17 07:12

@Dovesilke a kde jsi našla tak levně? Která cestovka nebo prosim o odkaz kde hledat Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
29.3.17 07:36

@oliii Hledám ve větších cestovkách last minute s odjezdem druhý den. Tohle jsem ulovila v Exim tours. Když něco objevím volám tam a zjišťuju stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.3.17 07:43
@Dovesilke píše:
@oliii Hledám ve větších cestovkách last minute s odjezdem druhý den. Tohle jsem ulovila v Exim tours. Když něco objevím volám tam a zjišťuju stav.

akorát, že 1) člověk neví do poslední chvíle co bude - ne každý je na to typ, 2) ne každý si to tak může dovolit zařídit v práci, 3) odpadá možnost těšení se.,4)ne každému vyhovuje balit na poslední chvíli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
29.3.17 07:57

@Dovesilke oki moc děkuju @tasa pokud to někomu nevyhovuje tak nehledá last minut, ale first minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí