Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, v Německu, my to máme do Německa blíž než do Prahy, ideálně na letištích, letiště mívají své nabídky lastů, teď, co jsou děti, je to krapet složitější, ale jako bezdětní, jsme procestovali půl světa skoro zadarmo, jeli jsme na letiště, ideálně dál od hranic, nám vyhovoval Frankfurt, velké letiště a s velkou koncentrací, já courala po městě a manžel číhal, vždycky bereme allinclusive, přijde mi to pohodlnější a jezdíme na dva týdny, když už se někam handrkujeme a byli jsme třeba na Srilance za 20.000 pro oba, Dominikána tenkrát vyšla ještě levněji apod.
Teď s dětmi to kupuju doma po internetu a odlety máme nejdřív za 3-4dny, abych nás zvládla připravit.
Tak třeba teď cvičně jsem koukla, Turecko, Side, je to tedy tříhvězda, all inclusive, přímo na pláži, to je pro nás podstatné a je to na 14dnů za 259 EUR konečná cena, odlet zítra. týden je za 170eur, takže nějakých 4300 na osobu včetně letenky. A je tam už krásně, minulý týden byla kamarádka v Istanbulu a bylo 29stupňů ve stínu
Kamarádka chytla nějaký ostrov v Řecku, letí zítra nebo pozítří a ona a dítě se vešli do 12000 s polopenzí, přímo na pláži, je to na 10 dní.
Hele a myslite, ze by to slo takhle i na Ruzyni? Fakticky jste me zaujaly, terinka zejmena ![]()
@Pudloslava píše:
Hele a myslite, ze by to slo takhle i na Ruzyni? Fakticky jste me zaujaly, terinka zejmena
@terinka4444 no jo…kdyz my neumime nemecky. poridi to clovek jen s anglictinou?
My jsme byli za 6500 na osobu all inclusive letecky v tunisku a super ![]()
@terinka4444 Jj, český cestovky jsou fakt extrémně předražený. Mnohem víc se vyplatí jet z Německa - Mnichov nebo Norimberk jsou 3 hodiny jízdy autem, za parkovný se zaplatí cca 70EU/14 dnů, je to pakatel proti tomu, co člověk ušetří. Pobyt ve stejném hotelu, stejný termín, polopenze, a z Německa je to o 1/3-1/2 levnější. A servis i kvalita ubytování nesrovnatelný!
Tento rok Turecko hotel ***** Ultra all inclusive 6990,– (česká CK)
@terinka4444 jsi můj hrdina
Ty jo, a já myslela, jak umíme cestovat, ale na tebe teda nemám
Letěli jsme z AMS na týden All incl. 3* na Jamajku za 549 EUR/os, za podobnou cenu jsme byli i v Brazílii. Včera jsem viděla 7 nocí v Turecku 3-4* 339 EUR/os. Ale za tvoje ceny se mi ještě nikdy nepovedlo. A to mám Schiphol při cestě z práce, takže se tam občas stavím mrknout. Je to přece jen druhé největší letiště v Evropě, tak jsem myslela, že by to mohlo jít, ale žádná hitparáda. Ty naše lasty jsem vždycky našla přes Arke ![]()
Sakra, tys mi teda ale nasadila brouka do hlavy ![]()
@Pudloslava píše:
@terinka4444 no jo…kdyz my neumime nemecky. poridi to clovek jen s anglictinou?
Na Jamajku za 549 eur
ty jo, obdiv, to nemůžu říct manželovi ani omylem, by závistí puknul
kdes na to narazila? ![]()
@eneerka píše:
Tento rok Turecko hotel ***** Ultra all inclusive 6990,– (česká CK)