Nejlevnější last minute - pochlubte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
12.5.13 15:19
Nechci ti brát iluze, ale ikdyby se něco stalo, delegát ti extra nepomůže, špičkovou angličtinu nepotřebuješ, páč se většinou se všemi doktory domluvíš angličtinou lámavou, navíc, všichni míváme, míváte pojistku, na té je asistenční nonstop službe včetně překladatelů, takže stačí zavolat na číslo na kartičce. delegáta jsem nikdy nevyužili, krom přiblblých schůzek na začátku s nabídkou výletou, jineka se vš reší s recepcé hotelu, delegáta se stejně většinou nikdo nedovolá. V případě velké katastrofy, no tak to nevím, co bych dělala, šla bych hromadně tam, kam by šla většina, případsně kontaktovala ambasádu, při katastrofě to stejně nekoordinují delegáti.
Ale zcela chápu, že kdo neovládá jazyky a nedomluví se běžnou mluvou, není potřeba jazyk na špičkové úrovni, tak ten může mít obavu. jinak, práce německých delegátů pro lidi a českých napučenců je opět nesrovnatelná.
@CokeLady píše:
Já bych se s německou cestovkou bála právě kvůli komunikaci s delegátem. Nedokážu si představit, kdyby mělo být třeba dítě hospitalizováno nebo se stala nějaká živelná katastrofa a veškeré spojení jen s německy mluvícím delegátem. Když angličtina, tak asi špičková.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
12.5.13 16:19

@terinka4444 Arke je NL cestovka, ale spada do „rodiny“ TUI, stejne jako Thompson apod. Zijeme ted v NL, takze je to pro nas brnkacka. Ale i tak uz dneska vim, ze i kdyz se vratime do Cech (fakt navrat do prace po 16-ti tydenní materske bych nedala), stejne budeme na dovoleny jezdit ze zahranici :lol: Jinak stejne porad slintam nad tvyma cenama, my jsme to teda meli drazsi :roll: Vsechno to bylo 7 noci pobytu, na druhou stranu last minute znamena odcestovat treba i za mesic, za 6 tydnu :potlesk:. A nechci ti brat iluze, ale Jamajka me nenadchla a s detmi bych asi ani moc nedoporucila ja se tam nemohla smirit s vsudypritomnym zebranim…kamkoli jsi sla, nabizeli ti, ze ti ukazou cestu a hned si zadali o „donation“. Na kazdem rohu ti nabizeli drogy, vetsinou zacinali: „Smoke, smoke…“ a kdyz jsme rekli, ze fakt nehulime, tak prej „kokain, heroin?“ Manzelovi frajer nabidnul i sexualni sluzby, to uz jsem se mohla potrhat smichy :mrgreen: Za to ale Brazilie byla naprosto uzasna a uz ted vim, ze tam budu chtit znovu :srdce: Kdyz jsem ji v prosinci videla za 499 EUR tyden se snidani, tak jsem malem brecela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.5.13 17:17

@terinka4444 hm, takže nic pro nás:-(. My bydlíme na SM, takže jet do Německa na letiště, to už můžu do toho chorvatska autem.
Ale jinak to máte dobře vykoumané:-).
My jsme bohužel vázaní i dobou, kdy na dovolenou můžeme. Manžel učí, takže jedině od 1.7. do 25.8., žádné extra výhodná nabídka koncem června či začátkem září.
Já teď nastoupila do práce, kde je celozávodní dovolená od 1.7. do 14.7:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.13 17:39

No my vlastne taky chteli na dovolenou svym autem, ale jaksi si neumime sami zajistit ubytovani na miste - navic cestovky mivaji slevy. A chteli jsme ceskou cestovku kvuli animacnim programum pro deti. Ale zase kdyz vidim ty ceny - vzdycky jsem chtela jet na dovolenou s plnou penzi, jsem uz vycerpana z toho vseho zavarovani a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.13 17:47
Sexuální služby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to jo, ´Hele, já teď viděla právě s TUI Maledivy, 14dnů AI za 850 EUR než jsem stačila vyšpekulovat, kde na to nekradu, bylo to fuč, ale mít volné peníze na účtu, tak jsem to měla :mrgreen: teď s malýma dětma je to složitější.
@dendulina píše:
@terinka4444 Arke je NL cestovka, ale spada do „rodiny“ TUI, stejne jako Thompson apod. Zijeme ted v NL, takze je to pro nas brnkacka. Ale i tak uz dneska vim, ze i kdyz se vratime do Cech (fakt navrat do prace po 16-ti tydenní materske bych nedala), stejne budeme na dovoleny jezdit ze zahranici :lol: Jinak stejne porad slintam nad tvyma cenama, my jsme to teda meli drazsi :roll: Vsechno to bylo 7 noci pobytu, na druhou stranu last minute znamena odcestovat treba i za mesic, za 6 tydnu :potlesk:. A nechci ti brat iluze, ale Jamajka me nenadchla a s detmi bych asi ani moc nedoporucila ja se tam nemohla smirit s vsudypritomnym zebranim…kamkoli jsi sla, nabizeli ti, ze ti ukazou cestu a hned si zadali o „donation“. Na kazdem rohu ti nabizeli drogy, vetsinou zacinali: „Smoke, smoke…“ a kdyz jsme rekli, ze fakt nehulime, tak prej „kokain, heroin?“ Manzelovi frajer nabidnul i sexualni sluzby, to uz jsem se mohla potrhat smichy :mrgreen: Za to ale Brazilie byla naprosto uzasna a uz ted vim, ze tam budu chtit znovu :srdce: Kdyz jsem ji v prosinci videla za 499 EUR tyden se snidani, tak jsem malem brecela :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.13 17:49
Tak oni animátoři jsou všude, ve všech těch dražších hotelích je tým dětských animátorů, naše dítě ač nemluví anglicky ani německy se zapojuje do animačních programů celodenně :mrgreen: a nikdy žádný problém, tuhle si 14dnů heála s nějakou malou Polkou, jsem se jí ptala, jestli jí jako rozumí, páč holky si celý den povídaly, tak říkala, že jo, že rozumí, jen že trochu šišlá, že by taky potřebovala logopedii :mrgreen: děti to mají jinak.
@Pudloslava píše:
No my vlastne taky chteli na dovolenou svym autem, ale jaksi si neumime sami zajistit ubytovani na miste - navic cestovky mivaji slevy. A chteli jsme ceskou cestovku kvuli animacnim programum pro deti. Ale zase kdyz vidim ty ceny - vzdycky jsem chtela jet na dovolenou s plnou penzi, jsem uz vycerpana z toho vseho zavarovani a podobne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.13 17:52
Jo, tak červenec srpen je blbý termín na lasty, to chápu, ale od Vás by šla Vídeň, my když letíme z Vídně, odtud vycházejí velmi levně letenky třeba do Thajska, nevím proč, ale vždy nejlevněji, tak spíme u tchýně v Prostějové, a druhý den jedeme na letiště a je to kousek. Ikdyž u nás je ta vzdálenost takový relativní pojem, já jsem schopná jet na jeden zátah do Holandska, tam nakoupovata večer jet zpět a odřídit obě cesty, takže nějakých 200km ještě po dálnici, to je malý výlet :mrgreen:
@danik píše:
@terinka4444 hm, takže nic pro nás:-(. My bydlíme na SM, takže jet do Německa na letiště, to už můžu do toho chorvatska autem.
Ale jinak to máte dobře vykoumané:-).
My jsme bohužel vázaní i dobou, kdy na dovolenou můžeme. Manžel učí, takže jedině od 1.7. do 25.8., žádné extra výhodná nabídka koncem června či začátkem září.
Já teď nastoupila do práce, kde je celozávodní dovolená od 1.7. do 14.7:-(.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
12.5.13 17:54
@terinka4444 píše:
Tak oni animátoři jsou všude, ve všech těch dražších hotelích je tým dětských animátorů, naše dítě ač nemluví anglicky ani německy se zapojuje do animačních programů celodenně :mrgreen: a nikdy žádný problém, tuhle si 14dnů heála s nějakou malou Polkou, jsem se jí ptala, jestli jí jako rozumí, páč holky si celý den povídaly, tak říkala, že jo, že rozumí, jen že trochu šišlá, že by taky potřebovala logopedii :mrgreen: děti to mají jinak.

fakticky :-) hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.5.13 17:55

@terinka4444 to jsi dobrá, my toho během roku moc nenajezdíme (spíš takové ty obvyklé trasy),takže bloudíme i v Ostravě, ne tak hledat ve Vídni letiště.

Ale stejně…chlap by asi neletěl, letěli jsme 2×, bojí se:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65393
12.5.13 18:04

Tak my zatím Tunis na 12 dní All za 9.990 osoba a dítě 4990…
krásná dovolená to byla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
12.5.13 18:42

@terinka4444 ha ha ha, jsi moje krev, koukám s tím ježděním :mrgreen: nezapomenu, když mi kdysi kamarádka řekla, že jezdím dálky…100 km :D dneska jezdím NL taky na jeden zátah…hele, a kam jezdíš do NL nakupovat?
To mě docela zaujalo, ještě jsem neslyšela o tom, že by někdo z Čech jezdil do NL za nákupy :roll:
Ty 14-ti denní dovši ti trochu závidím, tak dlouhou dovču si dovolit nemůžu kvůli práci a taky, aby mi zbylo na cesty do čech…na druhou stranu když jedeme na týden, můžem jednou tam, příště tam a člověk stihne vidět víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.13 20:03

@dendulina my jezdímě pro repliky porcelánu starožitnýho a nábytku, většinou tak 100km od hranic maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.13 20:05
Tak jo :mrgreen: jednou jsem četla skvělou recenzi na hotel, prý hotel, jídlo, pláž, všechno super, ale zájezdy z Německa ten pán nedoporučoval, protože to prý bylo šílený, už na letišti samý Němec, v letadle samý Němec, delgát Němec…prý strašný :mrgreen:
@CokeLady píše:
Já bych zas tak z těch skopčáckých služeb odvařená nebyla :mrgreen: delegátka byla stejná nána jako kterákoliv jiná, pokoj jsme měli vedle čechů, co přiletěli s českou CK.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
12.5.13 20:12

@terinka4444 ha ha ha, to mi připomíná reklamace britských turistů, kdy chtěli vrátit peníze za dovolenou tuším ve španělsku, protože tam všichni mluvili „cizím jazykem“ :mrgreen:
100km za hranice…z toho si holandani dělají srandu, že ujet tady 100 km, znamená přejet celou zemi :mrgreen:…na druhou stranu, spousta lidí tady 100 km dojíždí normálka do práce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.5.13 20:48

Já miluju ty jejich obrovský okna až k zemi přes půl baráku, my máme starou roubenku, tak jsme limitováni trámama, takže když hodně otesali trámy, dostala jsem se na 90×90, ty okna na těch barácích mě fascinují, a bydlet v Holandsku, dám se na jízdu na kole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí