Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@terinka4444 jo, ta okna maji sve kouzlo, ale porad je umyvat, protoze jsou nonstop spinavy jak prase, protoze tu asi tak 300 dni v roce prsi, to uz je mensi zabava
ze stejnyho duvodu ja ani tomu kolu tolik nedam…i kdyz to je trochu i o lenosti ![]()
ver mi, vsude je chleba o dvou kurkach…a ze ten ceskej mi tu sakra chybi ![]()
@terinka4444 píše:
Holky, v Německu, my to máme do Německa blíž než do Prahy, ideálně na letištích, letiště mívají své nabídky lastů, teď, co jsou děti, je to krapet složitější, ale jako bezdětní, jsme procestovali půl světa skoro zadarmo, jeli jsme na letiště, ideálně dál od hranic, nám vyhovoval Frankfurt, velké letiště a s velkou koncentrací, já courala po městě a manžel číhal, vždycky bereme allinclusive, přijde mi to pohodlnější a jezdíme na dva týdny, když už se někam handrkujeme a byli jsme třeba na Srilance za 20.000 pro oba, Dominikána tenkrát vyšla ještě levněji apod.
Teď s dětmi to kupuju doma po internetu a odlety máme nejdřív za 3-4dny, abych nás zvládla připravit.
Terinko a kde po internetu to kupujes? mas vytipovane nemecke cestovky?
@Amelie Koukni se na www.ab-in-den-urlaub.de nebo i na www.nacesty.cz…
Ahojky, jsem take zvedava kde hledate tak dobre nabidky. Ja koukam na www.akcniletenky.com. a take se da neco najit…Hodte sem odkaz..
Halóó… sháním u vás pomoc…hledám last minute 22.-29.6 ![]()
asi už kamkoli, kde je moře
![]()
Dva dospělí ![]()
@Anonymní píše:
Halóó… sháním u vás pomoc…hledám last minute 22.-29.6
asi už kamkoli, kde je moře![]()
Dva dospělí
to máš čas dívej se na www.last.cz nebo www.invia.cz
@Anonymní píše:
Halóó… sháním u vás pomoc…hledám last minute 22.-29.6
asi už kamkoli, kde je moře![]()
Dva dospělí
Odletová letiště jaká? Co takhle Salzburg do Tuniska za 269 EUR na osobu AI? Salzburg já mám ráda.
Když my to máme 3 hodiny do Drážďan a 5 hodin do Mnichova, o Vídni nebo Frankfurtu nemluvě… to se mi s malýma dětma až tak nechce, to by musela být superbombalastminute.
Za svobodna bych klidně na týden zakempovala na Frankfurtským letišti, ale pro děti je to pak dlouhý cestování, ještě ten let, pak trasnfer do hotelu a na to já nemám nervy
Ti co bydlí strategicky poblíž velkých letišť nebo nejlépe na nějaké rychlé spojnici mezi nima, mají v tomhle výhodu.
My jsme měli akorát před lety jeden last (odlet druhý den ráno, to byl fofr
), čtyřhvězda řecko polopenze a opravdu bohatá a dobrá, každý za asi 13000. Ale jsou určitě daleko lepší kaufy ![]()
Jo a teď jsem někde koukala na nějaké lastmomenty s českýma cetovkama, některé ceny docela slušné, ale pak kouknu třeba na tripadvisor na recence a vidím na fotce krásnýho švába, jak kráčí tím levným pokojem… ![]()
Jo a na booking.com měli třeba ten samý hotel skoro o 5000 levnější, než česká cestovka a to nebyl last, ale nabídka na září.
Teď je ve zprávách, že krachla německá GTI travel, dotkne se to zhruba 1500 Čechů. Jistota není asi nikde, tohle nebyla žádná malá cestovčička, která přecenila své síly.
Tak snad jen koupit last moment na druhý den a doufat, že člověk aspoň odletí… ![]()
@Mišanila píše:
Teď je ve zprávách, že krachla německá GTI travel, dotkne se to zhruba 1500 Čechů. Jistota není asi nikde, tohle nebyla žádná malá cestovčička, která přecenila své síly.
Tak snad jen koupit last moment na druhý den a doufat, že člověk aspoň odletí…
Já teď sehnala na týden Sicílii, sice jen s polopenzí, ale letecky, hotel hned na pláži, byl to super last, v sobotu koupeno, v úterá odlet, volali, že přebookovali letadlo, kdybychom chtěli, za stejné peníze můžeme letět až 18. tak letíme až příští týden, sice už mám sbaleno, ale co už, náhradou za to, že jsme jim vyšli vstříc, nám dali infanta jakko platící dítě, takže i s letenkou a postelí, což je super, za dva dospělé, děti 7 a 6 let a 18měsíců jsem zaplatila 12960,–
konečná cifra
tak oželím i all in
prý budeme chodit na pizzu ![]()