Nejlevnější last minute - pochlubte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
magdík123
12.6.13 21:51

Tak mi to prosim te pak hod do SP, dekuji, jsi zlata

• Citovat
  • Upravit
69235
12.6.13 21:53

Jasně, myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
12.6.13 22:06

Co to byla za cestovku??

• Citovat
  • Upravit
69235
12.6.13 22:16

Solymar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulkaaaa
13.6.13 17:04

pomoc

Prosím Vás o pomoc. Ráda bych na dovču někdy od ponělí. Dvě dospělé osoby asi do Bulharska nebo Řecka ( nemáme pas ). Představovala bych si All inc. určtě řecko a u bulharska mi to je jedno. Ceny tam prý jsou nízké. Ale aby byla celková cena zájezdu do 9 tis na osobu. Myslíte že je to reálné? prosím jestli koukáte na lasy tak mi dejte i odkaz :) díky moc

• Citovat
  • Upravit
65398
13.6.13 17:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
13.6.13 17:12

Zkus tady…na invii…zadej parametry a hledej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
4.7.13 07:33

Sorry za OT - vidím, že je tu pár lidí, co cestuje dost - @terinka4444, @Mišuna @dendulina - mě by holky zajímalo, jestli Vy, co normálně jezdíte do komplexů s AI jste to zkoušely i zařídit si vše samy a obráceně jestli @Mišuna jela někdy i na takový zájezd. Předpokládám, že s AI to asi může v mnoha zemích vyjít levněji, jak všichni tvrdí, jinde možná ne. S dopravou po cílové zemi asi také tak. Mě by ale hlavně zajímalo, jestli se Vám ta jiná varianta líbila/nelíbila a proč?

My sami jsme cestovkou nikdy nebyli, se stanem jsme jezdili fakt hodně (i trochu ještě s dětmi). Na jednu stranu mě baví ta nezávislost, ale je fakt, že po dovolené bývám spíš unavená než odpočatá. Také váhám, jestli by se nm v komplexu líbilo? S cenou mi asi nikdo neporadí, určitě je rozdíl se sám dopravovat vlaky po bulharsku a půjčeným autem po Španělsku, jídlo zrovna tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.7.13 07:51

@madlicka já jezdila obojí. někdy jsem zařizovala sama někdy s cestovkou. oboje má svoje výhody a spíš záleží na tom o jakou zemi jde. Bulharsko se vyplatí si zařídit sám. Je tam velmi levno takže za jídlo a pití se tolik neutratí. Celkem nás dovolená pro dva dospělé vyšla do 20 tisíc (letenky byly zadarmo). To samé jsem si myslela o Řecku, ale to nás nakonec vyšlo pěkně draho. Do zemí jako je Egypt, Tunis apod. se vyplatí jet AI, rozdíly v ceně zájezdu nejsou takové a to pití se zaplatí rychle. Turecko je o tom kam jedeš. Někde se vyplatí AI někde samostravo.

Obě varianty mají svoje výhody a nevýhody. Když jsme byli dva tak problém se zařizováním nebyl, to samé až budou děti větší, ale s malými dětmi bych jela do hotelového komplexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
4.7.13 07:58

@madlicka na něco podobného jsem se ptala tady, ale moc lidí samo takhle necestuje, takže rad moc není. Spíš si myslím, že třeba hotel s polopenzí nebo AI budeš mít levnější přes cestovku, ale můžeš zkusit pohledat.

https://www.emimino.cz/…vkou-152469/

Já jsem v mládí jezdila jen bez cestovky se stanem a ešusem :) nebo nezávisle místní dopravou po levných hotýlcích a hotelové komplexy za „drátama“ jako v Egyptě a jen válení na pláži mě vůbec nelákaly.
Pak jsme ale na svatební cestu zkusili last moment ve čtyřhvězdě v Řecku s polopenzí a líbilo se nám to taky. Je fakt, že mě hrozně baví si dovolenou předem zařídit sama, najít si ubytování, dopravu a všechno…

Jo a v Bulharsku jsme byli taky na vlastní pěst, nejdřív na horách a pak vlakem k moři a tam v chatičkách v prvním kempu, kde se nám líbilo. Jídlo bylo velmi levné, užívali jsme si to jak králové. To už bude teda přes 10 let, ale pokud ceny moc nevzrostly, tak tam si ymslím, že AI je tam zbytečná.
Ale v dražších zemích Evropy bych si už zaplatila stravu přes cestovku, stravování v restauracích mi přijde dražšíé, třeba ve Francii, Španělsku, možní i Itálii atd.

Příspěvek upraven 04.07.13 v 08:22

• Citovat
  • Upravit
956
4.7.13 08:15

Holky, máte někdo typ na cestovky z Německa/Rakouska. Nějaký odkaz nebo něco. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
4.7.13 09:33

Ahohj holky, poradte co je lepší tunis nebo bulharsko, kamaradka jede na all inclusiv se 3 dětmi ve věku 3,7 a 10let. A neví co si má vybrat, a já se v tom nevyznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl.kitty77
4.7.13 10:27

Před dvěmi lety jsme s manželem koupili last minute do Tuniska hotel 4 hvězdy all inclusive 7 dnů za 5 500 od osoby :dance: a včera jsem viděla nabídku Turecko 2 dospělí a 2 děti hotel 4 hvězdy all inclusive za 34 tisíc :palec:

• Citovat
  • Upravit
1490
4.7.13 10:30

@terinka4444

no my o tom tak uvažovali, ale celá ta cestovka na mě nedělá dobrý dojem. Takže jsem hledala recenze a překvapivě nic jsem na ní na české straně nenašla. jelikož umím relativně dobře italsky, tak jsem googlila dál a k hotelu jsem nasal tohle.
 http://www.tripadvisor.co.uk/…_Sicily.html

tady německy
http://www.tripadvisor.de/…_Sicily.html

což mě vyděsilo. tak prosím po dovči napiš, jaké to bylo - pokud to bude o. k., tak třeba příští rok vyrazíme a dám ck šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
4.7.13 10:33

Ahojky, asi spíš bulharsko - tunis je jeden velký bordel a špína (tedy pokud budete celou dobu v hotelu a u bazénu, tak i tunis. známí, co jezdí do tuniska, tak tvrdí, že v moři plavou pet láhve, bobky z velbloudů, všechen bordel jaksi atd., v hotelu čistota - takže jaksi všichni raději sedí u hotelu, na pláži minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí