Nejmenší a nejlehčí sportovní kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4682
27.5.15 16:13

@Rowena nelíbí se mi cena :mrgreen: Ale to není to nejdůležitější. Já tak koukám. Ještě Vypadá dobře Britax B-motion 4, Valco Quad X, BJ City Mini GT, móóóžná by byl použitelný i Valco Snap 4. Ale zatím nic, co by mi vyloženě padlo do oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.5.15 18:39

Jako to jo, no:) Britax je prý nepovedená napodobenina BJ, šisuje, je těžší, a tak. K Valcu Snap lze dokoupit nafukovačky a je lehčí než Quad, Britax i BJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.5.15 18:41
@Rowena píše:
Jako to jo, no:) Britax je prý nepovedená napodobenina BJ, šisuje, je těžší, a tak. K Valcu Snap lze dokoupit nafukovačky a je lehčí než Quad, Britax i BJ.

tak obecne se ma za to, ze Valco je napodobenina Britaxe ;) Pri vyberu jsem studovala profi srovnani (na anglickych servrech) mezi Britaxem a BJ a vysli vzdycky na stejno. na drobounke minusy, oba vyborne.
Valco je o tridu niz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
27.5.15 19:11

@Rowena A jaký má ten easywalker kolečka? Nevíš prosím? Přijdou mi plastový… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.5.15 19:21

@Ali-Ali Vidíš, to zas nevím já:). Ale já jsem vůči Britaxu předpojatá, BJ mi přijde kvalitnější, minimálně mají lepší váhu.

@Danana Nene, jsou to normál nafukovačky

aha, tak edit: June(původní model) má nafukovačky a Mosey pěnové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
28.5.15 10:15

@Rowena moc dík. Já právě taky pořád hledám co nejlehčí kočárek s nafukovacíma kolečkama. A motám se přesně kolem těch co tu byly zmíněný, BJ city mini GT(9,5kg), Valco snap 4 sport(mají na Mall-váha 7,2kg se mi nechce věřit), Britax B motion 4(10,5kg). Pokud by ta váha u Valca byla pravdivá, tak jdu asi do něj. I když BJ se mi taky líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
28.5.15 10:36

@Danana Ha, Valco snap 4 sport?? Hned to jdu zhlédnout!!
Já si kočárky ukládám TADY a doufám, že mi holky napíšou nějaké recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.6.15 10:26

@Ladie moc hezký přehled :palec:. Já tedy zatím pořád váhám, ale chtěla bych ho mít než pojedeme na dovolenou, takže už mi moc času nezbývá. :palec: Asi se vydám do Malvíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
4.6.15 12:46

@Danana já už mám to valco s nafukovačkama doma a vypadá dobře. Hlavně je to fakt megalehký, prostorný kočár (včera se do něj nacpal můj skoro čtyřleťák a vlezl se :mrgreen: ). Uvidíme jaký bude v terénu. Zatím jezdím jenom s Urbem, protože si nedovedu představit, že bych na malou neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.6.15 14:32

@Ladie tak to je super. Myslíš, že může fakt mít 7,2kg? Mně by tedy klidně stačilo i těch 9kg, pokud jsou nafukovačky. Prosim tě a jak je skladný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
4.6.15 15:34

@Danana Tak, zvážila jsem ho (komplet s košíkem, se stříškou, s nafukovacími koly, madlem…) a má 8,3/8,4 kg (váha skákala a neuměla se rozhodnout).
A skladný je takhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
4.6.15 17:52

@Ladie no tak to vypadá výborně, dík moc :kytka:. Jdu do něj, i kdyby nejezdil nejlépe. Určitě pořád lepší, než golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí