Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Rowena nelíbí se mi cena
Ale to není to nejdůležitější. Já tak koukám. Ještě Vypadá dobře Britax B-motion 4, Valco Quad X, BJ City Mini GT, móóóžná by byl použitelný i Valco Snap 4. Ale zatím nic, co by mi vyloženě padlo do oka.
Jako to jo, no:) Britax je prý nepovedená napodobenina BJ, šisuje, je těžší, a tak. K Valcu Snap lze dokoupit nafukovačky a je lehčí než Quad, Britax i BJ.
@Rowena píše:
Jako to jo, no:) Britax je prý nepovedená napodobenina BJ, šisuje, je těžší, a tak. K Valcu Snap lze dokoupit nafukovačky a je lehčí než Quad, Britax i BJ.
tak obecne se ma za to, ze Valco je napodobenina Britaxe
Pri vyberu jsem studovala profi srovnani (na anglickych servrech) mezi Britaxem a BJ a vysli vzdycky na stejno. na drobounke minusy, oba vyborne.
Valco je o tridu niz.
@Rowena A jaký má ten easywalker kolečka? Nevíš prosím? Přijdou mi plastový… ![]()
@Ali-Ali Vidíš, to zas nevím já:). Ale já jsem vůči Britaxu předpojatá, BJ mi přijde kvalitnější, minimálně mají lepší váhu.
@Danana Nene, jsou to normál nafukovačky
aha, tak edit: June(původní model) má nafukovačky a Mosey pěnové
@Rowena moc dík. Já právě taky pořád hledám co nejlehčí kočárek s nafukovacíma kolečkama. A motám se přesně kolem těch co tu byly zmíněný, BJ city mini GT(9,5kg), Valco snap 4 sport(mají na Mall-váha 7,2kg se mi nechce věřit), Britax B motion 4(10,5kg). Pokud by ta váha u Valca byla pravdivá, tak jdu asi do něj. I když BJ se mi taky líbí.
@Danana Ha, Valco snap 4 sport?? Hned to jdu zhlédnout!!
Já si kočárky ukládám TADY a doufám, že mi holky napíšou nějaké recenze.
@Ladie moc hezký přehled
. Já tedy zatím pořád váhám, ale chtěla bych ho mít než pojedeme na dovolenou, takže už mi moc času nezbývá.
Asi se vydám do Malvíka.
@Danana já už mám to valco s nafukovačkama doma a vypadá dobře. Hlavně je to fakt megalehký, prostorný kočár (včera se do něj nacpal můj skoro čtyřleťák a vlezl se
). Uvidíme jaký bude v terénu. Zatím jezdím jenom s Urbem, protože si nedovedu představit, že bych na malou neviděla.
@Ladie tak to je super. Myslíš, že může fakt mít 7,2kg? Mně by tedy klidně stačilo i těch 9kg, pokud jsou nafukovačky. Prosim tě a jak je skladný?
@Danana Tak, zvážila jsem ho (komplet s košíkem, se stříškou, s nafukovacími koly, madlem…) a má 8,3/8,4 kg (váha skákala a neuměla se rozhodnout).
A skladný je takhle ![]()
@Ladie no tak to vypadá výborně, dík moc
. Jdu do něj, i kdyby nejezdil nejlépe. Určitě pořád lepší, než golfky.