Nejpodivnější jména

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
21.12.20 23:09

Samantha, ne že by to bylo tak zvláštní, ale rodiče na ní volají " Samíku" no nevim no

Záboj /blee ee /

Záviš / koukám na něj a vidím závin :nevim: /

Květoslav, samozřejmě, chudák

/ ten nikdy neodfrčí na svém Lamborghini /

Andělka
:nevim:
korpulentní dáma v letech

Světluše / taktéž /

ale stejně nejpodivnější jsou některá příjmení, ty sem dávat však nesmim

divím se že si je nezmění a naopak zatáhnou do nich i chudáky děti a podivnost se vleče další a další generaci

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.12.20 23:11

Kunigunda (neznám, ale v ČR žijí dvě ). V Bohumíně a v Mladé Boleslavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
21.12.20 23:14

A jedno sem stejně dám, je to z článku, tzn veřejného tzn nic tajného…

Počítá s tím ministerstvo práce a sociálních věcí, podle kterého by okresy s nejvyšší nezaměstnaností měly získat přes 35 procent vyčleněných peněz. Potvrdil to ředitel odboru trhu práce Tadeáš Kokotek.

Ředitel odboru trhu práce Tadeáš Kokotek předpokládá, že nejvíce prostředků půjde na Ostravsko a do severozápadních Čech.

Šéf odboru trhu práce Tadeáš Kokotek předpokládá, že by ministerstvo mělo vznik nových pracovních příležitostí v budoucnu podporovat i nepřímo, třeba příspěvky na dopravu.

článek se nepovedlo dočíst, nejde to, už nikdy se nedovim o čem článek byl

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
21.12.20 23:55
@pomme píše:
@Valerie. Rie nedokažu říct, ale dost mě zaujal ten Tichomil :mrgreen: Genialní jméno pro ubečené mimino. :lol:

To uklidňování: „ticho Ticho“ by bylo zajímavé…

(jen se chci připíchnout, tyhle debaty o jménech miluji)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
22.12.20 00:23
@Valerie. Rie píše:
Já mám známý a ty dali jméno Leonidas asi nejspíš podle 300 bitva u Thermopyl :nevim: :D Jinak nikoho s vyloženě nezvyklým jménem právěze neznám. Maximálně ne moc používaná jako Alžběta, Cyril, Melánie, Maxmilián, Damián, Dorian (nebo aspoň já znám u každého jména jen toho jednoho nositele) ale zase to jsou jména která by mi krom Cyrila a Maxe (jmenuje se tak náš labrador :D ) nevadila :palec:

Leonidas jsou pralinky, asi z Belgie. Kdysi byly v Praze prodejny, nevím, zda stále jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20965
22.12.20 00:42

Fabián

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
22.12.20 00:48
@Nelel12 píše:
Věduna, Cyrila..to tu nedávno byla diskuze a to jsem si fakt říkala chudák holčička..
Teď mě zrovna nic nenapadá za další jména, ale jako slyším a čtu všude nějaké zvláštnosti, ale když se to někomu líbí 8o proč ne..
Mě hodně iritují i jiná jména, která aktuálně letí..je toho asi moc už.

Cyrila je dobrá, jako ze Zaklínače (Cirilla - Ciri). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.12.20 01:02

Jiljí a Kevin, za českého Kevina bych :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
22.12.20 01:04

Příjmení-kolegyně z práce se za svobodna jmenovala Prdová, druhá ukecala nastávajícího, aby přijal její příjmení. Nechtěla být Vystupičová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
22.12.20 01:06

Cccc, nějaké příklady z okolí… To je toho.

To já našla jméno svého dítěte v článku 10 nejhorších jmen, aneb jak tohle mohou rodiče svým dětem udělat.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
22.12.20 04:36

@KimL
No právě 8) můj známý má Viktorii, podle plzeňského fotbalu 8o a je na to patřičně hrdý.. Cyrila 8o 8o 8o i v mužském podání chudák..

ještě mě napadla Jenovéfa, Malvína, Kordula, Xenie, mohla bych pokračovat.. :D tyto jsou taky pro mě španělská vesnice :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
22.12.20 04:43

@Borrealis měla jsme kolegyni kokotkovou.. Je to mazec, ale člověku už to pak ani neprijde. Horší byl gynekolog suk - ano, s háčkem, ale nejde mi to s tím odeslat, že je to sprosté slovo 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.12.20 04:46
@SAJ píše:
Cccc, nějaké příklady z okolí… To je toho.

To já našla jméno svého dítěte v článku 10 nejhorších jmen, aneb jak tohle mohou rodiče svým dětem udělat.

:mavam:

Ty jo.. To by me fakt zajímalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
22.12.20 07:17
@Nelel12 píše:
Věduna, Cyrila..to tu nedávno byla diskuze a to jsem si fakt říkala chudák holčička..
Teď mě zrovna nic nenapadá za další jména, ale jako slyším a čtu všude nějaké zvláštnosti, ale když se to někomu líbí 8o proč ne..
Mě hodně iritují i jiná jména, která aktuálně letí..je toho asi moc už.
Četla jsem knížku, kde byla hlavní hrdinka Cyrilka, jinak jí neřekli. Přišlo mi to docela hezký ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 07:23

Strašně zní i třeba Otýlie, Evženie, Bronislava.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence