Nejpodivnější jména

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
31.12.20 21:30
@Hiavnaan píše:
Když jsem dělala v obchodě, pobíhal tam jednou chlapeček mezi regály a jeho matka na něj volala:" Zikmunde, pojď jsem!" Starodávný jméno, hlavně nevím jaká je k němu zdrobnělina :nevim:

Kolega má syny dvojčata Zikmunda a Zachariáše, říká jím Ziky a Zachy a musím říct, že ty zdrobněliny se mi strašně líbí :palec: Nad Zachariášem teď taky přemýšlíme, ale nechceme se po něm opičit :( Přemýšlíme, že si pořídíme křečka Zachyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
1.1.21 15:49

Tak ono je to těžký u nás ve městě bylo taky docela halo z některých jmen. Byl tu pracovně kolega ze Slovinska, takže dávali jejich jména. Protože se samozřejmě vrátili domů časem. Přímo tu se narodila Nika a Goran a dal mají Ceneho a Anzeho a holku Spelu nebo tak nějak. Přesto se jim tu x lidí vysmívali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14674
6.1.21 19:24

Znám jednoho malého Božidara a jednoho malého Diviše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.21 15:40

Taky někdy nechápu koho takové jméno napadne. Dítěti spíš znepříjemní živiot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.3.21 01:09

Sýkora a Sikora

Setkal jsem se s tím, že na jedné akci, když jsme se hlásili jmény, se ozvalo : " Sýkora, s dlouhým a s tvrdým! No čemu se smějete - já znám jednoho Sikoru s krátkým a měkkým a za to bych se styděl!"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
18.3.21 01:12

Křestní jméno Diviš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
18.3.21 01:14

@Janča6 8o Taky znám právě Diviše, teď už bude větší konkrétně tou dobou asi dvouletý a žili v Brandýse nad Labem :D Koukala jsem totiž, že máš v profilu Praha, tak jestli to nebude, to samé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14674
18.3.21 08:13
@sharunka03 píše:
@Janča6 8o Taky znám právě Diviše, teď už bude větší konkrétně tou dobou asi dvouletý a žili v Brandýse nad Labem :D Koukala jsem totiž, že máš v profilu Praha, tak jestli to nebude, to samé :D

No tomuhle je ted tak 10 :) A je mozne, ze je z Brandysa, primo od nas neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
18.3.21 22:42

@Janča6 Já bych dala ruku za to do ohně, že to bude on, přeci jen, by to byla moc velká náhoda, kdyby nebyl :D Tou dobou mu opravdu mohlo být rok, dva a to už bude právě něco kolem cca před 10 lety.
Maminka měla celkem tři děti, kluka, holku a kluka ten nejmladší právě Diviš. A každý měl jiný odstín pleti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
18.3.21 22:59

Co jsem slyšela v reálu tak v poslední době byl nejpodivnější Barnabáš. Když nějaká paní v restauraci zavolala na díte Barnabášku, tak mi málem zaskočilo. Přijde mi to v poslední době jak nějaká soutěž kdo dá nejpodivnější jméno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.21 23:02

Zadne. Vsude jsou ty same jmena, Jakub, Jan, Tomas, Vaclav, atd.
Podle Ceskeho kalendare divne jmena jsou- Vendelin, Sava, Mahulena, Tibor, Vavrinec, Ignac, Prokop, Borek, Servac, Řehoř.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
18.3.21 23:04
@veria píše:
Co jsem slyšela v reálu tak v poslední době byl nejpodivnější Barnabáš. Když nějaká paní v restauraci zavolala na díte Barnabášku, tak mi málem zaskočilo. Přijde mi to v poslední době jak nějaká soutěž kdo dá nejpodivnější jméno. :D

Barnabáš je náhodou absolutně boží. :palec: Moc se mi líbí.

Ty ho považuješ za šílenost… A pro mě je to vlastně docela obyčejné jméno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
18.3.21 23:06
@SAJ píše:
Barnabáš je náhodou absolutně boží. :palec: Moc se mi líbí.Ty ho považuješ za šílenost… A pro mě je to vlastně docela obyčejné jméno. ;)

Obyčejné? Kolik znáš Barnabášů? Pro mně je to jméno pro čerta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
18.3.21 23:11
@veria píše:
Obyčejné? Kolik znáš Barnabášů? Pro mně je to jméno pro čerta :lol:

Vlastně naživo jen jednoho. ;) Ale znám spoustu lidí s podstatně divnějšími jmény. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
18.3.21 23:15
@SAJ píše:
Vlastně naživo jen jednoho. ;) Ale znám spoustu lidí s podstatně divnějšími jmény. :D

Dobre. Co jsou pro tebe divna jmena tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze