Nejsem schopná sexu

10
19.7.24 18:46

Nejsem schopná sexu

Zdravím, mám takový dotaz… Jak to je s tím vzrušením? Všichni tvrdí že je to skvělé, ale já si vůbec neužívám sex. Musím říct, že mě to bolí, vždycky a nikdy jsem neměla orgasmus. I s muži, co mě opravdu vzrušovali. Nikdy mě nelákalo, udělat si to,,sama" ale i když jsem to nakonec zkusila, tak to jenom bolí. Nic se do mě nevejde. Jak prsty, tak i přítel. Už mě ani nebaví být s někým, protože nejsem schopná, aby ve mně kdokoliv byl. Co je se mnou špatně, co na tom všichni máte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
19.7.24 19:31

Zdravím :D
a s doktorem si to řešila? není totiž normální, aby tě bolel sex, dokonce ani ruční práce
Napadá mě možná vaginismus? :nevim: což je sexuální dysfunkce, při které se objevují nekontrolovatelné stahy děložního svalstva
Může to být nějaký blok v hlavě, nebo problém s pánevním dnem
Nějaká traumata ze sexuálního života? nebo to prostě bylo vždycky takové?
Zkusit se poradit s doktorem, snažit se nějak odbourat odpor k sexu ve své hlavě a cvičit pánevní dno :D
Když vše funguje jak má, tak je sex super, věř mi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.24 19:38
@ann_01s píše: Více

Já to mám stejne, řešila jsem to s gynekolozkou a ta mi řekla že potrebuju víc času. někdo to tak prostě má. A měla pravdu, po par týdnech mě ta bolest vždycky přejde a už nepřijde. Jen se v tom nesmis zacyklit, když budeš vždycky očekávat bolest tak si taky můžeš vybudovat úzkost.. a nemám žádné traumata a sex miluju, takže si hlavne nenech něco vnutit, co není pravda.

• Citovat
  • Upravit
10
19.7.24 20:12

@ann_01s já ti nevím, uvolněná jsem byla vždycky. Opravdu jsem to chtěla, ale nešlo to. Nebojím se bolesti. Vždycky přijdu a bolest taky. Ale nejde to. Ani se tam nevejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.7.24 20:15
@Bb774 píše: Více

A při gyn. vyšetření tě to taky bolí?
doktorovi si to říkala?
Jiné bolesti nemáš? např. bolesti podbřišku, bolesti konečníku? hlavně při ms? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.7.24 20:24
@ann_01s píše: Více

Při ms to bolí dost. Ostatně… Dost se bojím od poslední známosti, protože mám tak týden zpoždění, ale po třech testech negativní. Při gyn. vyšetření taky bolest. Prostě chci zažít ten normální sex, když si to člověk užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.7.24 20:48
@Bb774 píše: Více

Tohle ale není dobrý 8o
A tomu doktorovi si to řekla?
ms máš jakou? slabou/silnou?
Taky by se mohlo jednat o cysty, popř. endometriozu - u endo není dobrý čekat, jen tak to nechat být a neřešit
V první řadě bych to konzultovala s lékařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
19.7.24 21:23

Taky mě napadla endometroza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.7.24 09:37

@ann_01s máte pravdu. Návštěvy u gyn. jsem vždycky podceňovala. Ale asi bych už to neměla odkládat. Děkuji za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí