I když beru antidepresiva, nic nepomáhá

Anonymní
27.4.15 21:15

Nejsem si schopná pomoci

Ahoj, už nevím jak dál. Jsem zase doma sama s dítětem, které už spí. Potkalo mě toho hodně. Kdybych to vše napsala, ani by mi to nikdo nevěřil.
A v poslední době na mne padají takové šílené stavy, se kterými si nevím rady. V sobotu jsem z toho všeho dostala silný epileptický záchvat, ještě, že jsme nebyli sami doma. Mám z toho všeho strach a obavy, zda jsem se vůbec měla stát matkou. Jestli by všem nebylo líp beze mne.
Na druhou stranu, přišla jsem o mimi, další dítě už není možné, protože jsem přišla i o dělohu. To mně totálně ubilo.
Pak čekám na soud, kdy asi budu muset svědčit proti člověku, který mne zmrzačil, málem zabil a hrozně ublížil. Do toho další a další průšvihy.
U psychitra jsem byla, vše jsem mu řekla, řekl mi, že toto by porazilo i vola. Že je toho na jednoho člověka moc a že má situace je natolik těžká, že by uvažoval i o hospitalizaci. To není možné. Kdo by se postaral o dítě? Holka by musela do Klokánku a to je nepřípustné, vyrůstala jsem v děcáku a nedopustím, aby se to opakovalo dál…
Dostala jsem AD, chodím k němu 1× za dva týdny, i když je to psychiatr dost se mi věnuje. Ale v poslední době je mi čím dál víc hůř. A to ty léky beru. Psychiatrovi věřím, ale nějak jsem v posledních týdnech na tom čím dál víc hůř. Není možná hospitalizace. A teď babo raď. Je nějaká jiná, třeba alternativní cesta, jak z toho ven? co můžu víc dělat? Děkuji za všechny tipy a omlouvám se, že píšu zmateně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4462
27.4.15 21:26

Zkoušela jsi bylinky? Ale nevím jak je to současně s užíváním AD, třeba třezalka, eduňka levadnule, chmel, kozlík…
Homeopatika?
Musíš to s někým rozebrat do podrobna a nějak se s tím popasovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.15 21:27

Záleží jak se cítíš..osobně vím že hospitalizace je min na měsíc :think: a možnost hlání nebo jiné než klokánek není?

• Citovat
  • Upravit
6257
27.4.15 21:29

Bylinky jsou na ped jak je to rozjetý, jsou stavy kdy levandule a bylinka jaká koli jiná už nepomůže, každopádně, matka která je spokojená a zdravá je schopná lépe fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.15 21:30

Co hospitalizace na par dni? Antidepresiva intravenozne, rychlejší nastup

• Citovat
  • Upravit
4462
27.4.15 21:31

@Andy27 to si nemyslím a minimálně jako podpůrný, nemyslím léčebný účinek je nezanedbatelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.4.15 21:32
@Anonymní píše:
Co hospitalizace na par dni? Antidepresiva intravenozne, rychlejší nastup

Hosp. Na pár sní nic neřeší a AD I. v. a co pak? Pak jí pošlou domů a bude to ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.4.15 21:35

A otec ditete nefunguje? Kolik je diteti? Treba by pro nej odlouceni nebylo natolik devastujici, jak si predstavujes.
Co kdyz se psychicky sesypes uplne, pak budes diteti stejne k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.15 21:43

Třezalka se s AD nesmí. Jiná možnost než PP nebo Klokánek není. Chůvu bych na dobu hospitalizace neuplatila a také to není ideální. Ani krizová centra neubytují pacienta s dítětem. Jsem schopna podstoupit cokoli. Koukala jsem na regresní terapii a podobné, ale nejsem si tím jistá. J. jsou necelé 3 roky.

• Citovat
  • Upravit
572
27.4.15 21:48

Klokánek ale, pokud vím, nefunguje jako klasický dětský domov..pokud by ti nynější AD nezabraly a tvůj psychický stav se horšil, možná by ta hospitalizace stála za zvážení, zvlášť když tě náročné chvíle ještě čekají..vím, že to je pro tebe poslední možnost, ale kdyby ti bylo fakt blbě..věřím, že by to dceru nepoznamenalo tolik jako kdyby se s tebou mělo něco stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.4.15 21:53
@Anonymní píše:
Třezalka se s AD nesmí. Jiná možnost než PP nebo Klokánek není. Chůvu bych na dobu hospitalizace neuplatila a také to není ideální. Ani krizová centra neubytují pacienta s dítětem. Jsem schopna podstoupit cokoli. Koukala jsem na regresní terapii a podobné, ale nejsem si tím jistá. J. jsou necelé 3 roky.

No a co manžel, přítel?!Nebo jste sami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.15 22:03

Můžeš mi napsat na mail starvin. marvin@seznam.cz
Můžeme si vyměnit pár zpráv (klidně anonymně). Řešení určitě existuje, cesta z tohohle ven je, jen jí teď nemůžeš vidět. Potřebuješ si taky mj. odpočinout.

• Citovat
  • Upravit
873
28.4.15 06:22

Prášky jsou v tomto případě jen cesta do pekel a žádný doktor nedá dohromady tak totálně posr… žívot. Pokud je vůbec nějaká šance se z toho dostat, tak jedině najít cestu, jak s toho ven a na to je opravdu moc dobré navštívit někoho, kdo dělá rodinné konstelace. Něco si o tom přečti a pak se ozvi. Mám s tím dost vlastních zkušeností na to, abych ti mohl zodpovědět nějaké ty otázky. Pomocí konstelací se dají řešit v podstatě jakékoliv situace, životní trable a hlavně najít cestu, jak z toho ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
28.4.15 07:33

@Dalibor7 promiň, ale radit tohle někomu s těžkou depresí, to je na pováženou…pokud nefunguje serotoninový systém, jsou rodinné konstelace k ničemu. Buď opatrný, co radíš, člověk s neléčenou těžkou depresí často končí sebevraždou, važ slova, jo? Nic ve zlém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
28.4.15 08:40

Musím nesouhlasit. Potkal jsem na konstelacích lidi i totálně na dně a dobře vím, že jim to pomohlo. Podle toho, co jsem zatím o konstelacích pochopil, je toto právě pro lidi s myšlankami nejhoršími vhodné, ale samozřejmě záleží na tom, za kým půjde, chce to zkušeného průvodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí