Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Někteří lidé umí fakt ubližovat. Já to zažila na brigádách v krámech. Kdybych si podle těch hloupých kritik a keců měla budovat sebevědomí, tak také žiju na pustém ostrově. Na to se vykašli. Máš sociální fóbii a ADHD. Jsi skvělá, že s těmito diagnózami dokážeš vůbec něco dělat. To by každý nedokázal. Netrap se nějakou slepicí.
@Atisia píše: Více
Jsou zaměstnání, která vyžadují minimální interakci s lidmi a většinou komunikaci jen se šéfem nebo zadavatelem práce. Třeba nějaké IT činnosti HO(ty ale v začátku nejdou dělat plně HO), překlady, psaní článků nebo jiná podobně tvůrčí činnost. Prostě vše, kde jen zadavateli odevzdáš práci.
Teď je otázkou, jestli je takový druh práce vhodný pro autisty nebo lidi se sociální fobií. Tato skupina potřebuje přicházet do sociálních interakcí a cíleně pomalými krůčky zlepšovat svoje sociální dovednosti. Nehledě na to, že kromě IT činností to ostatní není k uživení ale jen vedlejšák.
V zimě jsem chodila za tuto kolegyní uklízet večer kanceláře když měla dovolenou a to mě pochválila, že to bylo v pohodě když se vrátila.
Asi se bojím prostě pracovat s někým, že jsem nervózní a pak to pokazim, vše mi pak padá s rukou a zmatkuji kde začít, omylem jsem vysavala znovu tu samou plochu to jsem byla fakt nešikovná ![]()
Samozrejme, když jsem nastoupila, musela jsem se nějaké věci naučit. Ale když mi někdo řekne slušně, co mám udělat lépe, tak si to zapamatuji.
A dekuji, že jste hodné, že jste mě pochopily a měla jsem se komu svěřit ![]()
Ahoj, jsem na tom podobně, také mám sociální fobii, nemám logické uvažovaní, jsem nešikovná a pomalá a pracuji jako uklízečka. Zakládala jsem tu také před časem diskuzi.
Naštěstí v současné době pracuji sama, takže se jsem v práci mnohem klidnější a jde mi to lépe, než když jsem jsem jeden čas uklízela ve více lidech (ano, někdo to tak opravdu funguje). Jsem hodně citlivá na kritiku a neumím pracovat pod dohledem, dělám pak zbytečné chyby.