Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Existuje po republice někde prodejna kde mají široký výběr batohů (aktovek) do školy co se týče značek?
Písek prodejna v pasáži na takovém málem náměstí. České Budějovice přízemí Prior obchod tašek a kufrů.
@alisekR píše: Více
No, v tom Písku žádná hitparáda. Batohů mají spoustu, ale pro první stupeň je to víceméně všechno Topgal, a pár od Bagmaster a to je vše. V těch větších přesně nevím, nezkoumala jsem.
@Cuddy píše: Více
Na internetových stránkách jsem viděla taky asi jen 2 nebo 3 značky.
@mína77 píše: Více
Ergobag, Step by step, Boll, Topgal… víc jsem nekoukala, má spíš prémiové značky.
Já šla letos do Bagmasteru. Synovi do 5 jsem ho koupila tam. Dceři se žádný nelíbil. Ale šli jsme nahoru do Prioru a tam jsme tedy šli na Riekery boty a syn přiběhl s taškou Bagmaster, že je tam taky mají. Takže jsem dceři do 8 třídy koupila tašku za 900 Kč, která dole stala 1800 Kč.
@alisekR píše: Více
Dcera jde do 4 třídy, taky jsem ji chtěla koupit Bagmastr, jelikož s ním máme dobře zkušenosti, ale řekla bych, že ji nesedí úplně dobře a ty barvy pro holky nic moc, dcera si nevybrala. Ale zajímavé info, že nahoře je mají taky.
@Cuddy píše: Více
Tak to se musím podívat ještě jednou. Když jsem zadala parametry na jejich stránkách tak mi vyběhli asi jen 2 nebo 3 značky. Boll třeba vůbec.
@mína77 4. třída už je těžká, zvlášť pro drobnější děti. Motivy prvnaku nechtějí a batohy pro starší jsou pro ně obrovské. Ještě mne napadá Luxor, zvlášť ten na Václavském náměstí. Ten má určitě Boll, Coocazoo a i levnější značky. Ale koukni I na ten Sevt.
Mají jich tam pár. Ale byla na něj výprodejova cena. Syn měl od 1-4 třídy Topgal, nebyl špatný. Ale teď se mi líbil ten Bagmaster. Dcera měla batoh od Head, ale teď už se jí tam věci skoro nevešly. Tak jsem. Za ty peníze ten Bagmasteru koupila i jí. Protože mám vlastně dva batohy za cenu jednoho. ![]()
@MiaBea píše: Více
To máš pravdu, já už vybírala druhý stupeň. Tam to docela šlo.