Největší zbytečnosti ve výbavičce miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
23.2.14 21:30

@Zvědavica na koupaci kyblik nedam dopustit, my v nem koupali 9 mesicu a zachranil mi bolava zada, mam k nemu i stojan presne na mou vysku, male se v nem libilo, ja doporucuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.2.14 21:31

@Fjodorka to je jasný že je to sunarem ale i postelí to zase jo, když holka spala v cestovce tak spala méně než ve své na kteoru byla zvyklá takže i postelí to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
23.2.14 23:21

@Zvědavica Nevím, jestli by mě napadlo rukávník si kupovat, ale dostali jsme ho jako dárek ke kočárku a nemůžu si ho vynachválit. Není to nutnost, ale moc příjemný zlepšovák :)

k monitoru: máme ho půjčený a musím říct, že jsem s ním klidnější. Myslím, že kdyby u dalšího dítěte už nebyl k půjčení, asi bych ho koupila. Člověk dá dítko spát a může si večer dělat svoje, aniž by ho musel pravidelně kontrolovat (což je stejně na pytel, pokud by přestalo dýchat hned po poslední kontrole)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
24.2.14 07:49

Náhodou rukávník je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
24.2.14 08:27

Jj, pro mě je rukávník taky super věc :palec: člověk si nemusí furt sundávat a nasazovat rukavice :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.2.14 10:48

Pro mě jsou super věc chůvičky, ocenila jsem je už u prvního, kdy jsem je měla půjčené a bylo znát, že už mají lecos za sebou, výdrž baterie byla čím dál horší, takže teď jsme si raději pořídili nové a doufám, že budou sloužit dobře.
Monitor dechu jsem taky považovala za zbytečnost, že budu možná víc ve stresu než bez něj, hlídat zapínaní a vypínaní, nevím, nemám zkušenost, ale kamarádka ho má, a nabídla mi ho k zapůjčení, tak toho asi využiju. Člověk nikdy neví.
Jinak za mě je prima, že je plno různých vychytávek, které můžeme využít, ale asi bychom taky neměly úplně všemu podléhat, a umět si říct jestli to opravdu potřebujeme, abychom nakonec nebyly strašný konzumentky :roll: V tomhle mi hodně pomáhá manžel, je skromnější, tak se vždycky trošku zklidním a uberu na nárocích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1909
24.2.14 22:42

Ahoj ženy! Jak už tu bylo řečeno výše, jako zakladatelka navrhuji ukončit diskuzi ohledně potřebnosti monitoru nebo chůviček :). Už jen proto, že je konkrétně na tohle téma založeno na eMiminu plno jiných diskuzí a co člověk, to úplně nový názor :nevim:. Ale moc dík, za dosavadní příspěvky, určitě se tu dá najít spoustu inspirace i věcí o kterých jsem slyšela úplně poprvé :D.
Takže jen tak dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.2.14 08:21

@Liloo Vždyť už se tu dva dny o tom nemluví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1909
26.2.14 23:30

@Fjodorka Ještěže tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
27.2.14 01:21

No aby se navázala původní nit ;) : dostala jsem tip, že se v noci hodí dudlíky které světélkují, líp se hledají. :idea: Dokonce mi byly dva nové ještě zabalené v krabičce darovány, ale ať je cpu pod lampu jakkoliv, zdá se mi že nesvítěj :nevim: :mrgreen: a pochybuju že tomu brání plastový obal pod kterým jsou, zatím je ještě nechci rozbalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.14 02:22

@Horina Tak oni nasvícené moc dlouho nevydrží, třeba jenom hodinu. Šňůrka je rozhodně jistější ;) Ale po příchodu ze svěla do tmy to vypadá dost vtipně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
27.2.14 09:27

Oni nesvítěj dlouho, a je to zbytečný. naše malá měla stejně dudla jen na usnutí, pak už jí nazejímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69116
27.2.14 09:29

Mne se spis osvedcilo mit po ruce vic dudliku, tocila jsem jich minimalne pet. Vysledkem je, ze jeste ted, dva mesice pote, co uz nema dudlik ani na spani, obcas jeste nejaky zapadly najdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
27.2.14 09:42

My máme dudlíky tři, přes den se pořád hledají a nacházejí…o svítícím dudlíku jsem neslyšela, ale nechápu, kde by se mohl v noci nasvítit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.14 09:42

@ugluk Já zase mám asi 4 cumle a používá se jen jeden, ostatní se tu zbytečně válí :lol: Ale za jeden záložní jsem byla vděčná, když ten hlavní spadl venku na zem. No, pořídila jsem pak šňůrku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí