Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zakládám téma spíš jen tak pro inspiraci, názory.
Jaký je podle vás takový nejvíc šik ženský účes? Samozřejmě každá máme jiný obličej, postavu, kvalitu vlasů, ale naprosto obecně?
Já váhám mezi dlouhými vlnami stylu Cindy Crawford a nějakým dlouhým mikádem (slovo lob mně přijde strašné, ale budiž). Co Vy? Klidně i s obrázky.
Tak mě se zrovna mikádo líbí moc a přijde mi šik a mladistvé. Viděla jsem krátké pod uši s úchvatnou platinovou blond, nebo lehce sestříhané kolem obličeje, delší, kratší,… Šla bych do něj
dlouhé vlny mi přijdou takové laciné.
@terien já jsem to asi divně napsala - nevybírám účes pro sebe. Váhám ve smyslu co se mně víc líbí obecně. A asi stále vyhrávají ty dlouhé vlasy, ale prostě to dlouhé mikádo má pro mě obrovský šmrnc. Tak mě zajímalo, co se líbí ostatním.
@XYZ1234 píše:
@terien já jsem to asi divně napsala - nevybírám účes pro sebe. Váhám ve smyslu co se mně víc líbí obecně. A asi stále vyhrávají ty dlouhé vlasy, ale prostě to dlouhé mikádo má pro mě obrovský šmrnc. Tak mě zajímalo, co se líbí ostatním.
No tak mě určitě to mikádo. Dá se vyfoukat do hladka, navlnit, prostě vypadá líp.
Šmrnc je podle mě klasické mikádo. Nebýt toho, že jsem si hrozně dlouho vysnila dlouhé vlasy a konečně je mám, tak bych do toho šla znova.
Snad se mně podaří sem dát obrázky účesů, které jsou u mě úplně top:
Ha, včera jsem se nechala ostříhat pod náporem fotek různých těch lobů na mikádo bez ofiny, suché se zvedlo tak do půl krku. A dneska valím sehnat aspoň kůlmu, protože tohle asi nerozchodím
Už aby to odrostlo k tomu prvnímu obrázku XYZ.
Hrozně ráda bych měla dlouhé vlasy, akorát to holt musí mít ten genetický základ ve kvalitě vlasů, které vydrží vyrůst kvalitní do délky, když nemá, tak to je pak těžké.
Šmrnc mi přijdou spíš krátké vlasy, mikáda a kratší. Nicméně pro údržbu jsou delší. Culíky mi teda hezké ani šmrncovní nepřijdou, dle mě se nehodí jinam než na sport.
Ja jsem momentalne spokojena. Mam dlouhe vlasy, od doby co se o ne staram se zlepsily i kvalitou. Na doma a kdyz nechci vsude vlasy, mam culik. Kdyz chci rozpusteny, rozcesu a striknu suchy sampon. A jdu. Ted resim ruzny plerenx ucesy, moc se mi to libi, ale jsem leva a nemam na to moc cas.
Jinak kdybych byla trichu sikovna a mels cas. Jdu klidne do delsiho mikada. Jednou natocit, jindy rovne atd.
jinak me osobne slusi nakrepaceny vlasy, ale trva to silene dlouho ![]()
Mně se nejvíc líbí dlouhé a rovné, což je něco, co nikdy mít nebudu. Sama mám délku jako na první fotce XYZ a nosím nejčastěji stažené v culíku, sice se mi to nelíbí, ale s mými vlasy toho moc dělat nejde. Nejsou rovné ani vlnité, jsou prostě de*ilní.
![]()
Tak treba pro meho muze kratke vlasy a hrozne me do nich premlouval.
Za to culik mu pripada naprosto odpudivy.
![]()
Mi se libi vsechny upravene dlouhe, rovne, polo vlny, lokny.
Co se mi nelibi jsou kratke. A hlavne na tlustsich zenach, ze stradne zestaruji, delaji kulatejsi a takovy ten strih co mela ve stredu ta ve vymene manzelek.
@Iwči píše:
Za mě culík na všechny způsoby a různě uvázanej.
Včera jsem se koukala na „A co když je to pravda“ a někdy ke konci tam měla Reese takový rozcuch culík a moc se mně to líbilo.
Ještě takhle se mně líbí vyčesaný culík, ale já to nesnesu, mám těžké vlasy a do hodiny bych měla migrénu ![]()
@Kelsey píše:
Co se mi nelibi jsou kratke.
Mně přijde, že krátké sluší málokomu. A většinou si to nechávají právě ty údernice, které chtějí praktičnost, protože už takhle se sebou dělají minimum, tak ještě i ty vlasy. Pak to fakt vynikne, ta celková zanedbanost a neupravenost. Na upravené ženě to vypadá přeci jenom jinak, především musí mít fakt krásný obličej. U většiny žen pro mě ale vyniknou mužské rysy a vypadají pro mě opravdu nežensky.
@XYZ1234 píše:
Mně přijde, že krátké sluší málokomu. A většinou si to nechávají právě ty údernice, které chtějí praktičnost, protože už takhle se sebou dělají minimum, tak ještě i ty vlasy. Pak to fakt vynikne, ta celková zanedbanost a neupravenost. Na upravené ženě to vypadá přeci jenom jinak, především musí mít fakt krásný obličej. U většiny žen pro mě ale vyniknou mužské rysy a vypadají pro mě opravdu nežensky.