Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, posledních pár dní náš malý (skoro 11 měsíců) kaká asi 3× denně, není to nějak moc často? Předtím kakal jen ráno. Jídelníček se mu nějak nezměnil. Ráno mívá kaši s ovocem nebo jen ovoce, na oběd zelenin.příkrm, někdy s masem, odpoledne ovoce, dnes chleba s máslem a večer kaši, v noci nebo k ránu mléko někdy. Moc děkuji za příspěvky.
Ty me vzdycky predbehnes s dotazama. ![]()
Taky jsem si vcera rikala, jestli je normalni, ze zacal kadit 3× denne. ![]()
Tak jsem zvedava, co tu kdo napise. ![]()
jo můžou to být zuby naše malá pak tak kaká víckrák. normálně jen jednou
Možná zoubky..? 3× mi ale nepříjde nějak extra moc. Když malému rostou zoubky, tak kaká 5×… někdy víckrát po menších dávkách
U nás to je tak,že příjde průjem, pak začnou otékat dásně a následně pár probdělých nocí+ teploty.Ale obvykle rostou dva naráz.Není třeba častěji mrzká, nebo tak?
Ahoj Scarlett, tak to mě těší, že zakládám místo tebe diskuse
Jo, holky, rostou mu zuby, teď asi 4 najednou, takže myslíte, že by to mohlo být tím jo? To mě teda nenapadlo já hlava dubová
![]()
Jo tak taky to má takové řidší a teploty měl předevčírem 37,9.
U nas je to stejne, uz asi dva mesice, bez zubu. Prujem nema.
xxpetka píše:
to bych jasně přičítala těm 4 zubům ![]()
xxpetka píše:
Tak to je jasný jak facka
My jsme měli u obou vrchních jedniček témeř 40tky
Fakt jo? A já si myslela, že od přítelovy mamky něco chytil. Dnes teplotu neměl.
Já myslím, že my máme ten průběh vždycky trochu extrémější. Teda podle toho co tady čtu
Třeba to nebudete mít tak hrozné
Každopádně ať je to rychle za váma
Moc děkuji. No my už máme zuby od 6 měsíce. Ty první dva to byl boj. A do toho měl šestou nemoc. Už budeme mít 7 zubů ![]()
My máme tež od 6. ale ten první jsme ani neregistrovali
Objevila jsem ho při krmení. ale pak rostli pokaždé dva naráz. Taky šestá nemoc a po třetí znova příznaky 6.nemoci… Jeho doktorka na mě docela nevěřícně koukala a sama netušila co to bylo no.. a teď nám to zas začíná, tak jenom čekám až opuchnou dásínka abych aspoň věděla které to budou
Jinak máme teď už 7, čekáme 8