Někdo pokecat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36720
11.9.18 20:57

@Mája2512 tebe někdo nařknul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.9.18 20:58

No hele tady v Lysé jeste ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.9.18 21:01

Prave ze narknul kojila sem maleho a mela pres sebe i prez nej plinku ze nebo nic videt a sla o kolo me nejak zenska s detma a rekla jestli sem normalni ze tim kazim mladez ze si mam uvedomit ze tu chodi i mensi deti ktere by neco takoveho videt nemely jestli vim o tom ze to je trestny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
11.9.18 21:03

Já si myslím, že teď se právě kojení na veřejnosti vůbec neřeší.kazdemu to přijde ok. já byla nedávno s klukem(skoro 18) u doktora,a maminka s miminkem si sedla přímo proti nám,vyndala prso a kojila.sedla si zádama k tatínkům, kteří tam taky byli,ale nacpala to prso do očí přímo mému puberťákovi.ten se cítil fakt trapně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
11.9.18 21:03
@Mája2512 píše:
Tak ja to slysela v porodnici se tam o tom bavili nejake maminy ale kdyz clovek hleda na netu neco o tom tak nic nenajdes at si kazdy mysli co chce radsi prcka nakojim venku nez aby mi plakal
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
11.9.18 21:05
@Mája2512 píše:
Prave ze narknul kojila sem maleho a mela pres sebe i prez nej plinku ze nebo nic videt a sla o kolo me nejak zenska s detma a rekla jestli sem normalni ze tim kazim mladez ze si mam uvedomit ze tu chodi i mensi deti ktere by neco takoveho videt nemely jestli vim o tom ze to je trestny

Tak paní byla milka,no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
11.9.18 21:09
@Mája2512 píše:

Ty jsi troll… Jednou tvrdis, ze v porodnici, podruhe, ze te nekdo narknul.

Příspěvek upraven 11.09.18 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
11.9.18 21:09

Xx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.9.18 21:17

@Mája2512 ne, kojení na veřejnosti fakt trestný není a když bylo potřeba, nakojila jsem dítě kdekoliv. Jestli tě někdo někdy nařknul, tak ses měla ozvat, ať se dotyčný stará sám o sebe. Nikoho tím nepobuřuješ, zvlášť, jestli máš ještě přes malého plenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
11.9.18 21:29

Já tuhle jela metrem, matka kojila malinké miminko a fakt ji byla vidět celá koza než se dítě chytilo :mrgreen: chlapi vedle mě nevěděli kam s očima. Jako takhle naostro když vyvališ kozu na svetlo to není úplně vhodné, ale rozhodně to není zakázané ani trestné.
Z poznámek cizích si fakt nic nedělej a normálně venku koj, vždyť teď je to pohoda počkej v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
11.9.18 21:30
@pikola píše:
Já tuhle jela metrem, matka kojila malinké miminko a fakt ji byla vidět celá koza než se dítě chytilo :mrgreen: chlapi vedle mě nevěděli kam s očima. Jako takhle naostro když vyvališ kozu na svetlo to není úplně vhodné, ale rozhodně to není zakázané ani trestné.
Z poznámek cizích si fakt nic nedělej a normálně venku koj, vždyť teď je to pohoda počkej v zimě.

Tak treba v metru a MHD jsem nekojila nikdy, to si vystoupim. V restauraci jen v nouzi a zakryju se. Ale na lavicce venku je mi to putna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
11.9.18 21:35
@Limi123 píše:
Tak treba v metru a MHD jsem nekojila nikdy, to si vystoupim. V restauraci jen v nouzi a zakryju se. Ale na lavicce venku je mi to putna.

Tak já třeba chápu, nekam jela, pospíchala a dítě mělo zrovna hlad, šlo opravdu o miminko, pokud jí to nevadí :nevim: nevidím zase rozdíl v tom vrazit láhev nebo kozu na veřejnosti pokud se to umí není vidět nic. Já teda MHD když jsem kojila nejezdila, ale v restauraci jsem kojila, vlastně kdekoliv kde se dalo sedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
11.9.18 21:43

@pikola ja videla jednou pani kojit v metru, videt neco slo, i kdyz dite bylo prisate a prislo mi to pres caru, tak jsem si rekla, ze tohle delat nebudu. Ono v tom MHD lidi nemaji co delat, tak ziraji po lidech kolem sebe, v tom mi to prijde jine, nez kdekoliv jinde. Jinde, kdyz vidim kojici zenu, tak to casto ani nezaregistruju, ale v tom metru moc nejde koukat jinam a preci jen to ten pohled pritahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.9.18 23:03

Omlouvam se ze sem to blbe napsala nejdriv sem to slysela v porodnici a pak sem z toho byla narknuta ja si uz z toho nebudu delat nic radsi maleho nakojim nez aby plakal no v zime to bude zajimave to mas pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
11.9.18 23:05

@Pomka no pohadala sem se s ní jako svi… ale nenechala si to vysvetlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie