Někdy mám pocit, že by mi bylo bez syna lépe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
20.10.20 21:09
@Oriseka píše:
8o :lol:. Tak ho v te druzine maji zvladnout ne :mrgreen:?

No na to je samozřejmě moc hyperaktivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
20.10.20 21:27
@Anonymní píše:
Ahoj všem, možná mě tu některé odsoudite, ale já už to v sobě nemůžu dusit a potřebuju to někomu říct. Mám syna a jsem na něho samá. Otec se na nás vykašlal. Všechno je to těžké. Když se narodil, tak jsem asi měla poporodní depresí, ale nikomu jsem to neřekla. Když žačal chodít do školky, tak se mi ulevilo. Bylo příjemné, si od syna trochu odpočinout. Když nám, ale zavřeli školku tak jsem si myslela že se zblázním. Teď školka funguje, ale já se děsím až nám ji vláda třeba zase zavře :roll:.. Kvůli synovi si nemůžu najít přítele. Od jeho narození, jsem měla jen jednoho chlapa ale ten se se mnou rozešel právě kvůli synovi. Mám syna ráda, ale šíleně mě omezuje a já mám někdy pocit že jsem ho měla dát pryč.

Prisla jsem si kopnout! Kop! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
20.10.20 22:23
@Bubla Bůčková píše:
Prisla jsem si kopnout! Kop! :zed:

no mozna to bude znit absurdni, ale mam kamosku, ktera se diky spatnemu rozhodnuti v zivote, dostala k psychologum, ted jednoho vymenila a rika mi - „tvl, ja tam prijdu, ona na me spusti zhurta, ani si nestacim sednout, skoro mi nevynada, proc se tolik lituji, k cemu ta zasr.ana sebelitost mi je, at se na sebe podivam do zrcadla, atd. atd… a ja se ti tam najednou vidim a je mi jasne, ze ma pravdu. ja ti na ni byla nejdriv nasra.na a pak jsem uznala, ze ma pravdu…“. predchozi psychoterapeuti nebo jak se tomu rika, kolem ni chodily pospickach, jen ji v jeji sebelitosti poslouchali… a ona jen poradne potrebovala, aby do ni nekdo kopnul, at se probere… tak mozna tvuj prispevek autorce, jako jediny pomuze, ze resi hov. a, misto aby se zamerila na to jedine, ktere ji celym srdcem miluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
20.10.20 22:58
@jendazeskolky píše:
Pořádný chlap by ti pomohl. Ale když ho nechceš, tak na to budeš sama, a a odnesou to tvoje vlastní děti.
To ti ani trošičku nevadí? Vždyť je to nerozum. Děti potřebují mamku a taťku. Sama to nedáváš už teď. Co pak až budou děti v pubertě…

Co to je za koment? Má si ho vytisknout?
O čem je tato diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
22.10.20 12:12
@NinaU. píše:
Nezlob se, ale takový chlap stejně stojí za starou backoru.

Tak v tom případě stojí za starou bačkoru i každá druhá ženská. :wink: Však je to tady vidět dnes a denně, jakmile někdo napíše, že nová známost má děti, tak většina rad je ve stylu dej od něj ruce pryč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.10.20 08:26
@curria píše:
Tak v tom případě stojí za starou bačkoru i každá druhá ženská. :wink: Však je to tady vidět dnes a denně, jakmile někdo napíše, že nová známost má děti, tak většina rad je ve stylu dej od něj ruce pryč. :wink:

Ale taky ti napíšou, že u ženské je to jiné, když má děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
23.10.20 08:27
@Bábrdl píše:
Ale taky ti napíšou, že u ženské je to jiné, když má děti :mrgreen:

Trochu jiné to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.10.20 09:20
@Venetia píše:
Trochu jiné to je

Rozhodně pro tu ženskou :mrgreen:

A těch pár chlapů tady pak naopak píše, že „ženská nevlastní zvladne, ale chlap na to není od přírody dělaný a chce své vlastní potomky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.10.20 21:20

Hele nic ve zlém mě děcka taky úplně vyziraj teď :lol: ale psát tohle. Chápu třeba že tě to trápí ale jednou je to tvoje dítě. Co zkusit společně Aktivity věnovat se mu a na chlapy se vykašlat? Já taky byla sama a teď mám chlapa a miluje moje děti. Spíš si myslím že bude asi chyba jinde ne? :pocitac: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.10.20 21:24

Hele nic ve zlém mě děcka taky úplně vyziraj teď :lol: ale psát tohle. Chápu třeba že tě to trápí ale jednou je to tvoje dítě. Co zkusit společně Aktivity věnovat se mu a na chlapy se vykašlat? Já taky byla sama a teď mám chlapa a miluje moje děti. Spíš si myslím že bude asi chyba jinde ne? :pocitac: :nevim: @Alušáček přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25024
24.10.20 21:42

Je mi to líto...

Achjo
jako ženě 13 let marně zoufale toužící (naštěstí už vyřešeno) se mi to čte se slzou v oku.. že ten kluk prostě nemá to, co si zaslouží
ale rozumím i tobě.. prostě je to na tebe MOC
dej se do kupy, běž k psychologovi (nutně!),neubližuj mu podvědomou neláskou, on si lásku zaslouží!!!
A nevěř, že kvůli Němu si nemůžeš najít chlapa
nemůžeš si ho najít kvůli Sobě
prostě nejsi v pohodě
udělej pro to prosím MAXIMUM, udělej to pro svého syna!!
neboj, bude líp. ale musíš bojovat. a neobracej Nikdy svůj hněv a své vlastní životní neúspěchy vůči svému vlastnímu dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 08:21

Já ji chápu, určitě to není lehké a když nemá podporu od někoho v okolí, je to těžké. Taky si myslím, že to může být pozůstatek poporodní deprese, prodlužované náročnou situací. Nejlépe řešit a jít se k psychologovi alespoň vypovídat.
Jsem v podobné situaci, jen bez těch negativních myšlenek, malého bych nevyměnila za nic.
Dítě sice ne adhd ale add lízlé aspergrem. 45+. Chlapa bych chtěla, ale ne za každou cenu. Seznamovat se neumím a stejně se nikam bez malého nedostanu. Na internetu to je ještě těžší. Jít na schůzku s někým, koho neznám s náročným dítětem se moc nedá hlavně kvůli dítěti. Mám pocit že půl chlapů chce založit rodinu, na to je 45+ pozdě, druhá půlka chce někoho bez dětí - nebo s odrostlými, aby s nimi neměli starost. Nebo jsou to zoufalci, kteří potřebují aby se o ně někdo staral (budou mít doma full servis a pak vyrazí do hospody), tak o to nestojím.
Na internetu mám hlavně dilema jestli o svém životě psát nebo ne. Když nenapíšu vše zdá se mi to jako zrada, když napíšu, tak se všichni leknou a utečou. Tak jsem to vzdala a mám klid.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML