Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
prosim vas nemate nekdo zkusenosti s necim zazracnym na mocak? mam uz 14 dni krece jak hrom…mam druhe antibotika…jedine co tak zmizela krev z moci jinak stale stejny…ted co mi dali ty druhy je to jeste horsi zase (doktorce sem volala a rekla ze castecne zhorseni po vymene je mozne) ale uz mam jen tri prasky a nic…piju urologicky caje…zobu rowatinex…ted mi byly doporuceny lichorerisnicove kapky..tak sem objednala v lekarne a koupila citrovital…uz proste nevim cim bych to napravila…ja jsem na zanety mocaku docela trpela…ted jsem mela pet let klidek (krom jednoho v tehotenstvi) ale vzdycky mi atb nebo ten rowatinex okamzite zabral! jakekoliv rady a tipy privitam… ![]()
Jo Betutabs od Finclubu. Předpokládám, že těhotná nejseš, to nevím jestli by to šlo.
http://www.prozdravi.cz/…etutabs.html
Na urologii si byla?
Příspěvek upraven 23.03.12 v 13:47
A brusinky bereš? asi bych být tebou raději zašla na urologii, jestlis nebyla.
Ahojky, taky jsem měla období (skoro rok), kdy mě to pořád zlobilo. Zabraly mi až léky Gyrablock. Nedráždí žaludek, takže jsem je jako jediný snesla. A k tomu samozřejmě brusinky a teplíčko.
ahoj, je to běh na dlouhou trať, samozřejmostí by mělo být teplo, nikde neprochladnout, aby netáhlo na záda a teplo od noh, dostatek tekutin, ty brusinky jsou taky dobrý,prodávají v lékarně…mě se záněty taky hodně vraceli, tolik antibiotik a některý dokonce vůbec nepomohli a jelo se na další jediný co si pamatuju jsou kapky Algifen Neo ,zmírnili trochu bolest fakt pomohli .držím palce at to co nejdřív přejde ![]()
byla jsem s tím dokonce až v nemocnici, dělali nějaký testy a stejně jsem pak zas dostala antibiotika, ještě se dělá vyšetření jestli není zužená močová trubice a hlavně říkali chodit na záchod nezadržovat to dlouho. a ještě jsem taky dostávala injekce proti bolesti ale nic moc ale to už fakt bylo že jsem nemohla ani spát.
babská rada - rozpůlit rajské a pocukrovat…jestli funguje nevím, ale za zkoušku nic nedáš
Přeju aby jsi se toho zbavila, vím o čem píšeš ![]()
diky diky…no do pondeli musim pretrpet a pak zkusim teda znovu doktorku…mam jit rano do spitalu na kompletni rozbor moci…na urologii jsem nebyla zatim…brusinky i algifen mam…oboji bez efektu…trochu zabiral nurofen..ale ten uz dneska taky nic…
rybko a co s tim rajcetem pak? ![]()
Mě pomohla alternativní léčba, nebylo 14 dní bez zánětu několik let, teď už mám přes 10 let pokoj.
@mikitaa píše:
prosim vas nemate nekdo zkusenosti s necim zazracnym na mocak? mam uz 14 dni krece jak hrom…mam druhe antibotika…jedine co tak zmizela krev z moci jinak stale stejny…ted co mi dali ty druhy je to jeste horsi zase (doktorce sem volala a rekla ze castecne zhorseni po vymene je mozne) ale uz mam jen tri prasky a nic…piju urologicky caje…zobu rowatinex…ted mi byly doporuceny lichorerisnicove kapky..tak sem objednala v lekarne a koupila citrovital…uz proste nevim cim bych to napravila…ja jsem na zanety mocaku docela trpela…ted jsem mela pet let klidek (krom jednoho v tehotenstvi) ale vzdycky mi atb nebo ten rowatinex okamzite zabral! jakekoliv rady a tipy privitam…
Měla jsem to z HA. První měsíc od vysazení to ustalo a mám klid
. Jinak mi nepomohlo nic a do lékárny jsem zbytečně nanosila desetitisíce… Lékaři ti budou tvrdit, že je to blbost. Není…
@Lucinka_Kla píše:
Měla jsem to z HA. První měsíc od vysazení to ustalo a mám klid. Jinak mi nepomohlo nic a do lékárny jsem zbytečně nanosila desetitisíce… Lékaři ti budou tvrdit, že je to blbost. Není…
neberu HA.. ![]()
Přesně s tímhle jsem byla před týdnem na urologii. Už se to nedalo vydržet. Od listopadu 2010 záněty á měsíc a teď po týdnu. Po 5 hodinách čekání na mě konečně přišla řada - udělaly mi stěry z močové trubice, nabraly moč, krev a sono, poslaly na testy za což jsem ráda. Do teď jsem se léčila jako ty - atb, rowatinex, algifen a nic už nepomáhalo. Dneska jsem volala na výsledky (bála jsem se, že to je chlamydie) a jsou to prý jen ekoli. Hodně pít, dodržovat hygienu a dostala jsem atb, která prý zaberou tak jsem na to zvědavá. Určitě nebylo od věci tohle širokospektrální vyšetření. Měla by sis na něj taky zajít. Chlamydie je mrcha, tak abys jí neměla. Držím palce ať tě to brzy přejde (soucítím s tebou) ![]()
no tak ja nakonec dneska zkoncila na pohotovosti…tak krom mocaku mam chyceny ledviny i slinivku…a chybi mi draslik pro spravnou funkci srdce…od pondeli nastupuju do spitalu…tak drzte palce at su brzy zase fit!
@mikitaa píše:
diky diky…no do pondeli musim pretrpet a pak zkusim teda znovu doktorku…mam jit rano do spitalu na kompletni rozbor moci…na urologii jsem nebyla zatim…brusinky i algifen mam…oboji bez efektu…trochu zabiral nurofen..ale ten uz dneska taky nic…rybko a co s tim rajcetem pak?
Teda pěkně se ti to rozjelo
držím pěsti ať si brzo fit!
Jo a ty moje atb jsou Doxybene. Gyndař mi tenkrát řekl, že tyhle preparáty z brusinek jich obsahují tak málo, že nemůžou být tak účinné jako čerstvé či sušené ovoce, takže brusinky já už vzdala. ![]()