Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Janam20 píše:Čaaa, no doufám že jsem se tam netlemila na někoho jiného
@TereuliJa ¨čááááu ženo
jak jsi dopadla ty co?včera sem tam byla a mam zase pocit ze sem te videla nemuzu si pomoct
![]()
jinak teda Malina tam nebyl a ten doktor co me prohlizel je uzasnej, vic v pohode nez zmatkar Malina
prej jak me mohl nekdo rict ze porodim kazdym dnemMalina ze cipek mam mekky a tady ten me hlasi ze je polotuhy,1,5 cm a uz jakou dobu otevrena jen na 1 prst
A malej ma odhad 3,2kg
v sobotu na kontrolu a v pondeli se pak zacnem domlouvat co a jak, vyvolani atd
a prej mam jeste do pondelka pockat at si me muze prevzit na porod vinohradska primo, ze co je uzavirka ostatni porodnice jsou nejaky pruderni kdyz maji prevzit rodicky z vinohradske
Shadow: Jé z Petrovic?
Tam chodím na gyndu. Krůtová jestli znáš, má strašně příjemnou, super sestřičku ![]()
Příspěvek upraven 14.09.12 v 12:59
@Shadow píše:
to si děláš srandu?! aha.. a je to první mimčo nebo druhý? neříkej mi že se může druhé taky přenášet.. raději mi řekni že ti spletli termín..to bych se musela fakt umlátit..
druhe
dceru sem prenasela 5 dni a tesila sem se ze druhe pujde driv a ono evidentne ne ![]()
já jsem tu přestěhovaná ani ne rok na gyndu chodím soukromčo na spořilov.. ještě ani nevím jaký tu jsou doktorky na dětským toho se děsím..
já přenášela Lukyho dva dny (celé ty dva dny v kontrakcích) neotvírala jsem se.. a taky se těším že by to mohlo být dřív nebo alespon na termín.. Já přenášet už nechci i když v té porodnici jsem byla alespon v klidu že jsem pod dohledem..
Shadow: ty brďo no dva dny v kontrakcích, tak to je moje noční můra
…
držím palce at je druhý porod lepší, rychlejší. Jinak taky mám Lukáška
11.1.2011 nar. tak od sebe budou prckové 20.měs ![]()
tak to je docela fofr, ale mám kamarádku která do toho spadla hned po očistkách deset měsíců od sebe.. a další tři dny před ročníma narozkama své prvorozené
Luky je 7.11.2009 takže budou od sebe cca 2roky a 10 měs.. jako já s bráchou.. a taky si měla macka můj měl 3830g a ted mám odhad 3500 s tím že to měl malej taky.. a čekáš kluka nebo holku nebo překvapení?
Shadow: Tak to už má kamarádka opravdu skoro dvojčata
Kamarádka má taky 13. měsíců od sebe. 3 Roky už je celkem brnkačka né
, malej už je samostatnější
Já teď marně bojuji s odplenkováním a po narození mladšío to teda bude zajímavé no
. Jinak jsme chtěli holky no a překvapení druhej klučina
Přírodě neporučím k Lukýmu přibude Daniel. A kdo přibude tvému Lukýmu? ![]()
@TereuliJa noto nevim nemam pocit ze by se na me nekdo tlemil
ale je fat ze po monitoru me tak bolely zada ze jsem si ani moc nevsimla ![]()
@TereuliJa
Přibude nám Honzík taky kluk ale já ho chtěla to spíš manžel s tím měl problém že to není holčička ale zase kluk kterej nedá na mámu dopustit.. a budete mít přítele nebo manžela u druhého porodu? já ho tam moc nechci i dkyž u prvního bych si to bez něj neuměla představit ted už vím do čeho jdu.. tak pořád nevím..
Shadow: Bohužel já jsem zůstala od 5.měsíce těhu Danielka s Lukáškem sama. Děsím se jak to zvládnu, ale mám okolo rodinu takže zase uplně sama nejsem. Přítel chybí, ale vzhledem k tomu jak se vybarvil, měla bych nakrku dalšího chlapa na starost. ![]()
S tím že vím do čeho jdu mě děsí víc, než při prvním těhu. To jsem si říkala zvládla to každá zvládnu to taky, nevím do čeho jdu a neměla jsem s tím moc stres. Teď jak vím do čeho jdu tak mě to děsí víc. Věci které mi po porodu uplně vypadli zhlavy zase vypluli na povrch. Doufám že je pravda to co se říká o snažším a rychlejším druhým porodu
![]()
Janam20: No ta paní se taky usmála tak jestli jsi to ty nebyla tak to aspon nevzala špatně
No monitor teda hrůza, ležet na zádech není nic pro mě. To už kromě monitoru nijak nedělám…
Jinak jsem tam tvrdla od 10:20 až do jedný nebo ještě dýl
Tak doufám že příští čtvrtek naposled, nejlépe by se to tam mohlo rovnou rozběhnout.. to by bylo ideální no zlatý oči
![]()
@TereuliJa
jo ja nesnasim to lezeni na zadech, minule sem si vydupala ze chcu sedet ale sestra me rekla ze malyho utlacuju a nema dostatek mista na to aby se poradne hybal takze si mam zase lehnout
ale co uz doufam ze zita bude misto v tom kresle ![]()
@TereuliJa
já málem zůstala sama měsíc před porodem.. manžel začal šílet s rozvodem ale nějak jsem ho uklidnila a budeme to řešit nejdříve až po šestinedělí.. uvidí se jak se to vybarví u nás..
jinak na porodním sále s malým jsem se dvakrát řechtala takže se docela těším co se zase zvrtne že se začnu smát..
Opravdu nekonecnych 14 dni…
Uz nemuzu… Nevim co bude, kdy… Nic se nedeje.
Ta nevedomost me prinasi k silenstvi…
Nemuzu vecer usnout…
Zarovem se moc bojim toho co bude…
to si děláš srandu?! aha.. a je to první mimčo nebo druhý? neříkej mi že se může druhé taky přenášet.. raději mi řekni že ti spletli termín..
to bych se musela fakt umlátit..