Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
prosím o radu případně zkušenost. Podstoupila jsem včera v poledne (úterý) revizi po zamlklém těhotenství v 11 týdnu. Po revizi jsem asi cca během dvou hodin lehounce špinila a od té doby vůbec nic, ani šmouha (nyní středa večer). Prý by mělo být krvácení či špinění cca 5 dní. Fyzicky se cítím v normě, psychicky asi jako všechny, jež se to též týkalo. Máte někdo obdoubnou zkušenost, bo mám raději konzultovat s lékařkou???
Já jsem po 1.revizi v 10.tt taky nekrvácela skoro vůbec. Důležité je, abys neměla bolesti a nevylítla teplota.
@suzanach též jsem prakticky nekrvácela, dokonce jsem kvůli tomu volala ke své lékařce a sestřička mě uklidnila, že je to normální.
Já bych to raději s lékařkou konzultovala. Taky jsem po revizi téměř nekrvácela a nakonec skončila v nemocnici se zánětem dělohy a šla znovu na sál. Krev neodcházela a způsobila infekci.
Jinak je mi to moc líto, drž se.
@suzanach taky jsem moc nekrvacela. V podstate jen ten den po zakroku a to ne nejak moc. Delany odpoledne. Menstruace jsem mela vzdy silnejsi. A druhy den uz jsem taky nekrvacela. Kup si kontryhelovy caj, mela by se ti po nem lepe obnovit sliznice.
Ahoj. Já byla na revizi v prosinci 2014. Po revizi jsem krvácela minimum a jak mě pustili domů z nemocnice, tak cca 14 dní ani kapka.Taky jsem z toho byla překvapená. Pak jsem krvácela jen jednou a pak za 40 dní přišla menstruace, která byla o mnoho mírnější než jindy. Doktor řekl, že je vše v pohodě.. ![]()
Mam za sebou 2 revize, po jedne jsem docela dlouho krvacela a po druhe jen chvili nepatrne spinila
@suzanach taky ne, proc by melo, kdyz je to udelane pekne, nic tam nezustane a neni zadne poraneni..bud rada.
Děkuji děvčata. Po koupeli jsem revidovala koukáním do zrcátka. Po krvavém špinění ani kapička, ale spíše bělavý hlen v útrobách. Nic nebolí, bez teploty. Počkám jak zítra, případně budu konzultoval s lékařkou. Mám obavy zánětu, který mohl způsobit i danou situaci, ale výtoky a klasické projevy zánětu jsem neměla ani v době trvání zamlklého těhotenství 6týden, zamlklé zjištěno 11/6, následovala okamžité revize v tentýž den zjištění
Taky jsem nekrvacela, jen cca 2 hod. po revizi. I jsem kvůli tomu volala svému Dr., který mi revizi dělal a pry je to naprosto v pořádku. A MS přišla přesne po 28 dnech, jako kazdy mesic. Pokud te nic neboli, melo by to byt ok.
A přesne jak píse @KackaDoup, kdyz je to pečlivě udělano, nema co odchazet ![]()
@suzanach ahoj, je mi to lito
Ja jsem byla na revizi minuly tyden ve ctvrtek a po revizi ten den jsem lehouce zakrvacela a druhy den jen minimalne spinila a pak uz taky nic
Zjisteno taky v 11tydnu ![]()
Dulezite je, aby jsi nemela bolesti…ty ja jsem mela a docela velike, tak jsem sla urychlene k lekari a predcasne se mi uzavrela branka a krev se hromadila v deloze…dostala jsem antibiotika a pak jsem odkrvacela a vse uz bylo v poradku…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.