Nelezte nám do ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
22.3.13 07:29

Hodně rychle bych jim vysvětlila jak se věci mají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
22.3.13 07:56

Mně se tohle stává, když jsme u tchyně a musíme spávat v její ložnici, bo jinde není místo. Kromě ní tam lezou i ostatní - švagr, druhá švagrová s rodinou… Děsivě mě to irituje, ale tak to jsem já v jejich domě, jezdíme tam párkrát do roka, tak mlčím. Ale mít tohle ve svém vlastním domě, asi by mě z toho kleplo. Konejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
22.3.13 07:57

Ja bych toho naopak vyuzila. At prcka zkusi uklidnit, kdyz rve nebo at ho po ranu nakrmi. Jednak ti takto pomuzou anebo se za chvili na to vyprdnou a budes mit klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.3.13 08:00

Tak máš víc možností - např. dítě ráno (večer) brečí a oni tam vejdou? Fajn, tak tady máte mimčo, až usne, potichu ho přineste do postýlky, já jdu spát, protože jsem mrtvá. Nebo se jich zeptej, jestli jim nevadí, že vás můžou chytit při sexu… a taky existuje taková šikovná věc - klíč se jmenuje - protože, pokud to oni nepochopí, tak bych se klidně zamkla. Btw. svoje rodiče musíš zpracovat ty, tchýni manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2407
22.3.13 08:06

Nám tohle dělala tchyně. Jezdili jsme společně na chalupu, oni dole, my podkroví a asi roční dcera. Párkrát nám po ránu vlezla až do ložnice ráno, když jsme ještě leželi, prý ať jim dáme malou dolů a ještě se prospíme. :cert: Poslala jsem manžela, ať své máme vysvětlí, že si nepřejeme, aby nám lezla do ložnice. NO a byl klid.
U našich, kteří nám teď kvůli miminku přepouští svoji ložnici, nikdy našim ani ve snu nenapadlo, vlézt nám do ložnice, byť je to jejich ložnice, když tam jsme na návštěvě a ležíme ráno. I když slyší, že jsme vzhůru, čekají, až vylezeme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
22.3.13 08:16

Já bych jim natvrdo řekla že si to nepřeji. Pokud jsou normální tak to pochopí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.3.13 08:19
@Marka76 píše:
Já bych jim natvrdo řekla že si to nepřeji. Pokud jsou normální tak to pochopí :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 08:23

Nečetla jsem všechno, ale na cedulku pozor :(. Synovec mi pořád lezl do pokoje, pořád, nepomohly tisíce zákazů, napsala jsem cedulku a neviděli jsme je půl roku 8o, byli do krve uražení (myslím jeho mámu) :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.3.13 08:44

Tak kazdy by mel svym rodicum vytycit hranice a domluvit jim, ze proste do loznice chodit nebudou. Pokud by to nepomohlo, chovala bych se u nich stejne, aby je to trklo, pokud by nepomohlo ani to, zacala bych se zamykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
22.3.13 08:45
@Anonymní píše:
Ono tu nejde ani o to klepani, ale ja se taky na navsteve nevyvalim tchyni na postel, nebo nelezeme nikomu do loznice, nebo treba kdyz tady byl nekdo z rodiny od manzela tak se prisli podivat ze jak to mame zarizeno :zed: jako sakra co vas do toho jak to tady vypada. Jinak se omlouvam za anonym ale nechci aby mne odhalil nekdo z rodiny ze si stezuju tady na netu. Jeste kdyz nebylo miminko tak jsem jednou vynadala nasim, protoze jsme byli v praci a oni se rozhodli nam uklidit v loznici, tak mama se urazila a taky tchyne delala to same a kdyz ji manzel rekl ze je to nase izba at tam neleze tak se mu vysmala. Oni jsou z jiny planety.

Já je ale chápou, že chtějí vidět byt, když jsou u Vás poprvé, také bych očekávala, že mi kamarádka ukáže, jak to má zařízené včetně ložnice i koupelny, chci pochválit postel, obklady v koupelně, barevnost…

Pokud ty o to ale nestojíš, prostě ložnici zavři nebo lépe zamkni, řekni že tam máš nepořádek a když řeknou, že jim tro nevadí, tak že tobě to vadí a nepouštěj. Prostě se zamykejte Jetsli nemáte klíč, to se dá zařídit ne? Na dveře cedulku jak psala @Loki01 :palec: a nazdarr. Nerespektují, mají smůlu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
22.3.13 08:58

No to ti nezavidim. Tchyne mi obcas hlida syna a je s nim doma sama, ale do loznice by si nedovolila. Byla tam jen jednou, kdyz jsme ji meli uplne novou a chtela kouknout. Ja u ni v loznici take nikdy nebyla. U nasich je to jine, ti maji 2+1, takze kdyz prijedeme loznici okupujeme my, aby mel syn klid na spani a presto nasi klepou kfyz tam jdou-do sve vlastni loznice. K nam do loznice nasi nechodi, jen kdyz jsou na navsteve a tatka se chce po obede natahnout, tak ho tam poslu, at ma klid. Ale sam by tam nikdy nesel.
A jine navstevy taky do loznice nechodi. Kdyz jsme tu bydleli chvili, tak se treba nekdo zeptal, zda muze mrknout, ale od dveri koukli, pochvalili a sli. To mi prislo normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.3.13 09:39

Taky jsme to tak měli - babička chodila „nakukovat“ při večerním kojení. Měla úžasnou schopnost přijet na neohlášenou návštěvu před nebo při koupání. Po čase jsem se tam začala zamykat. Divila se, tak jsem jí řekla, že tam pořád někdo coural a dítě nemohlo v klidu pít a usnout. Trochu jí to zaskočilo, ale pochopila a neurazila se. Stejně tak se časem naučila hlásit se předem a v rozumnou dobu.

Nějaké naznačování nestačí. Je třeba říct to narovinu, ale slušně. Rozumný člověk to pochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
22.3.13 10:21
@Bublana píše:
Nečetla jsem všechno, ale na cedulku pozor :(. Synovec mi pořád lezl do pokoje, pořád, nepomohly tisíce zákazů, napsala jsem cedulku a neviděli jsme je půl roku 8o, byli do krve uražení (myslím jeho mámu) :roll:.

Wow, no tak to jsou teda dobří 8o Takhle se urazit, když si neumí srovnat syna a neumí ho naučit, že soukromí jiných lidí se nemá narušovat, kor když jde o ložnici..

Jinak souhlasím se všemi, určitě znovu a znovu vysvětlovat a domlouvat.. Zakladatelko, psala jsi, že na tvoje řeči nedají, tak to zkus tou cedulkou, popř. se ozvi důrazněji a naprosto vážně jim řekni, že přes to nejede vlak, ani kdyby se dělo nevímco.. :) Třeba to zabere.. Kdyžtak klíč a basta..

• Citovat
  • Upravit
3491
22.3.13 20:35
@Sluníčkonesvítí píše:
Udělala bych to jednoduše a jako by žertem. Až u vás nikdo nebude, na dveře ložnice bych napsala cedulku něco ve smyslu: DĚKUJEME, ŽE CTÍTE NAŠE SOUKROMÍ, NECHODÍTE K NÁM DO LOŽNICE A TRPĚLIVĚ ČEKÁTE, AŽ SE MIMINKO VYSPINKÁ A PŘIJDE MEZI VÁS DO OBÝVÁKU a k tomu usměvavého smajlíka. Podobně jsem to vyřešila já, když jsme s manželem bydleli u tchýně, která nám lezla do ložnice bez zaklepání a nejednou nás načapala při sexu. Ani to ji nenaučilo klepat, a tak jsem na dveře napsala: Děkujeme, že chápete, že tuto ložnici okupují mladí manželé, a tak před vstupem zaklepete. A jak rychle se to naučila!

Hezký :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lusil
9.4.13 15:46

no

Prostě jim řeknete na roviny Drazí rodiče ložnice je naše, a vy tam nemáte co dělat
Jestly něco chcete zaklepte a malého si pochováte až ho odnesem z ložnice například do obyvaku ale ložnice je prostě naše utočiště a vi nám ho berete. Myslím že opravdu by v ložnici mneli být jen manžele

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová