Nelezte nám do ložnice

Anonymní
22.3.13 00:28

Nelezte nam do loznice

Tak rovno k veci. Od kdy mame mimino a je u nas nekdo na navsteve tak se furt vsichni cpou k nam do loznice, protoze tam mame postylku. Uz mam toho dost. Kdyz mala zaplace vecer v postylce tak se hned nahrne moje mama(nebo tchyne, nebo tata) a koukaji co se deje. Kdyz rano vstavame tak se nam tam cpou ze hura miminko vstava, vubec je nestve ze treba bychom tam mohli neco zrovna delat, nebo se prevlikat. Uplne mne irituje kdyz se mi nekdo vyvali na moji cistou postel (napr. tchyne v dzinach ve kterych sedi v metru). Ja uz nevim co jim mam rict, je to nase uzemi, nase soukromi, nase postel, nema se tam co kdo valet, posedavat. Chodime se prevlikat do koupelny, protoze nemame vubec soukromi. Mala je pres den s nami v obyvaku ale pak vecer kdyz chci mit klid a mala place tak se mi tam nacpou rodice a koukaji na ni jak rve a vytaci mne do nepricetna. Ja ji chovam, nosim a oni stoji a koukaji na mne. Nebo se tam cpou kdyz ja jeste spim. Manzel je na to totalne alergicky a oni nas absolutne nerespektuji, kdyz jim neco rekneme tak bud je spatny manzel, ze co jakoze vymysli, nebo jsme oba za blbce ze jak nam to muze vadit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
22.3.13 00:36

A to bydlíte pohromadě, že se k vám hrnou večer?

Ty si musíš srovnat svoje rodiče a přítel zase svoje - jinak to nepůjde.
Je dobré, že na to máte stejný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
22.3.13 00:40

Taky to nejak nechapu…bydlite dohromady? Nebo kdo je k vam pousti pozde vecer nebo brzo rano? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.3.13 00:44

Píše když je u nás někdo na návštěvě :nevim:

Zakladatelko tak jestli je to jen návštěva tak nepouštět to je jasný a jestli teda bydlíte dohromady tak je na čase udělat pravidla a říci co ti vadí dřív než je začneš všechny nenávidět.
Mě se tohle dít tak se zjančim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.13 00:45

Ne bydli daleko ale chodi k nam na vikendy nebo i na tyden na navstevu…a je to docela casto…ja nemam proti nim nic ale vzdy si vydechnu kdyz odchazeji…

• Citovat
  • Upravit
48576
22.3.13 00:47
@Anonymní píše:
Ne bydli daleko ale chodi k nam na vikendy nebo i na tyden na navstevu…a je to docela casto…ja nemam proti nim nic ale vzdy si vydechnu kdyz odchazeji…

no nic proti nim nemáš, ale dost vám narušujou soukromí a to teda dobrý není. Nejlepší je jim to říci na rovinu že do ložnice je zákaz. Klidně v žertu klidně vážně, na každého pusobí něco jiného, ale je čas to řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 00:51

Udělala bych to jednoduše a jako by žertem. Až u vás nikdo nebude, na dveře ložnice bych napsala cedulku něco ve smyslu: DĚKUJEME, ŽE CTÍTE NAŠE SOUKROMÍ, NECHODÍTE K NÁM DO LOŽNICE A TRPĚLIVĚ ČEKÁTE, AŽ SE MIMINKO VYSPINKÁ A PŘIJDE MEZI VÁS DO OBÝVÁKU a k tomu usměvavého smajlíka. Podobně jsem to vyřešila já, když jsme s manželem bydleli u tchýně, která nám lezla do ložnice bez zaklepání a nejednou nás načapala při sexu. Ani to ji nenaučilo klepat, a tak jsem na dveře napsala: Děkujeme, že chápete, že tuto ložnici okupují mladí manželé, a tak před vstupem zaklepete. A jak rychle se to naučila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
22.3.13 01:02
@Sluníčkonesvítí píše:
Udělala by ch to jednoduše a jako by žertem. Až u vás nikdo nebude, na dveře ložnice bych napsala cedulku něco ve smyslu: DĚKUJEME, ŽE CTÍTE NAŠE SOUKROMÍ, NECHODÍTE K NÁM DO LOŽNICE A TRPĚLIVĚ ČEKÁTE, AŽ SE MIMINKO VYSPINKÁ A PŘIJDE MEZI VÁS DO OBÝVÁKU a k tomu usměvavého smajlíka. Podobně jsem to vyřešila já, když jsme s manželem bydleli u tchýně, která nám lezla do ložnice bez zaklepání a nejednou nás načapala při sexu. Ani to ji nenaučilo klepat, a tak jsem na dveře napsala: Děkujeme, že chápete, že tuto ložnici okupují mladí manželé, a tak před vstupem zaklepete. A jak rychle se to naučila!
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.13 06:22

Ono tu nejde ani o to klepani, ale ja se taky na navsteve nevyvalim tchyni na postel, nebo nelezeme nikomu do loznice, nebo treba kdyz tady byl nekdo z rodiny od manzela tak se prisli podivat ze jak to mame zarizeno :zed: jako sakra co vas do toho jak to tady vypada. Jinak se omlouvam za anonym ale nechci aby mne odhalil nekdo z rodiny ze si stezuju tady na netu. Jeste kdyz nebylo miminko tak jsem jednou vynadala nasim, protoze jsme byli v praci a oni se rozhodli nam uklidit v loznici, tak mama se urazila a taky tchyne delala to same a kdyz ji manzel rekl ze je to nase izba at tam neleze tak se mu vysmala. Oni jsou z jiny planety.

• Citovat
  • Upravit
3115
22.3.13 06:41

Je to jenom o vás jak si to zařídíte, ne o nich. Když se mi něco nelíbí tak to řeknu, slušně ale řeknu. Ne každý to má stejně a třeba mu vůbec nevadí chodit do ložnice, sedat na postel. Když nepochopí napoprvé tak opakovat dokola:-). Je to o hranicích. Tady žádné nejsou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.3.13 06:58

Důrazně bych řekla, že tam je prostě vstup zakázán :) kdyby neposlechli, začala bych zamykat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
22.3.13 06:59

Říci slušně, když to nezabere, tak neslušně, když to nezabere - zamykat

• Citovat
  • Upravit
16
22.3.13 07:06

To je super nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.3.13 07:07
@Sluníčkonesvítí píše:
Udělala bych to jednoduše a jako by žertem. Až u vás nikdo nebude, na dveře ložnice bych napsala cedulku něco ve smyslu: DĚKUJEME, ŽE CTÍTE NAŠE SOUKROMÍ, NECHODÍTE K NÁM DO LOŽNICE A TRPĚLIVĚ ČEKÁTE, AŽ SE MIMINKO VYSPINKÁ A PŘIJDE MEZI VÁS DO OBÝVÁKU a k tomu usměvavého smajlíka. Podobně jsem to vyřešila já, když jsme s manželem bydleli u tchýně, která nám lezla do ložnice bez zaklepání a nejednou nás načapala při sexu. Ani to ji nenaučilo klepat, a tak jsem na dveře napsala: Děkujeme, že chápete, že tuto ložnici okupují mladí manželé, a tak před vstupem zaklepete. A jak rychle se to naučila!

To je super nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
22.3.13 07:26

Ja nikomu nic ani nerikala. Udelali to parkrat a ja se zacaĺa zamykat rovnou. Mame loznici v rekonstruci a spime v obyvaku. Takze kolikrat me hledali po byte a nasli me na wc, nebo ve vane. Horsi ale je, kdyz prijde manzel. a musi cekat na schodisti nez se treba okoupu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová