Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Muzes ji to rict, mozna spis otci. Ale pokud je tatinek normalni, mel by to resit sam ![]()
Rekni jo to na rovinu, bez servitek - tohle neni prdel, co popisujes. Normalne ji promluv do duse, ale bez „tutunununu“, nebo ji dej precist tuhle diskuzi.
Chapu „zklamani“, ale to miminko za to nemuze a kazde dite si zaslouzi byt milovane, ac to neni vytouzena holcicka. Jezis, tohle se blbe cte.
@Makikki Tak je cáklá a neměla mít žádný dítě, když si neváží toho co má. ![]()
@Makikki To je me lito to co pises, to je smutny!!
Ani se nedivim ze se chlapecek na ni nesmeje, citi to napeti co je v ní..Deti to vyciti i kdyz jsou tak malicke, ale to asi vis taky, jsi taky mama! ![]()
kazdopadne ji to rekni co te trapi, rekni ji ze je to jeji dite ze by se mela starat a nenechat ho brecet, ze dite potrebuje lasku at si s nim hraje a bude se pak na ni smat. Takhle to nejde preci aby se chovala takhle ke svymu diteti. ![]()
To je smutné toto ![]()
Co její přítel, ví to?
Zkus jí nabídnout, že jí pomůžeš prodat kočár a koupíte nový…
![]()
A nebo jak radi holky, rekn to tatinkovi,..Ale i on by si tohodle mel vsimnout kdyz sis vsimlas ty.On s nema je doma, zije s nema, a jestli to prehlizi tak nejsou normlani oba dva. Nezalezi jaky to je pohlavi hlavne at je ditko zdrave.
To je hrozný
upřímně si myslím že tady už je to na psychyatra, kdyby z toho měla depku pár dní tak to pochopím, ale několik měsíců?
A co na to ten jeji pritel? Vsiml si toho? To chce urcite odbornou pomoc - psychologa. Promluv si o tom s tim pritelem a zkuste ji spolecne pomoci.
@Makikki píše:
Ahoj maminky, jsem zoufala, me kamaradce, ktere az do jejiho porodu doktori rikali, ze ceka holcicku,( mela vse ruzove, mela se jmenovat Rozarka, pokoj ruzovy, fialovy kocar, knizka pro mimi ruzova atd..) se v osudny den narodil chlapecek, mela z holcicky nehoraznou radost, kluka si pripustit nechtela, ackoliv jsme ji vsichni rikali, ze to nikdy neni 100%. kdyz se ji malej narodil… jmeno dali po tatkovi ( Honzik ), tak ho nechtela ani videt, od prvniho okamziku odmitla kojeni, nastavila hned UM, nevozi ho ven kvuli tomu, ze ma fialovy kocar a kdyz jsem u ni, nechava ho porad rvat v postylce, ja mam 6ti mesicni holciku a kdyz prijdem, tak si ji vzdycky vezme chova si ji a rika, no taky jsem mela mit takvouhle princeznicku, ale nemam, mam tamtoho kluka… ne ze by se k nemu chovala vylozene hnusne, ale vubec se mu nevenuje, nehraje si s nim, nehladi ho, nebo jsem si toho nikdy nevsimla a kdyz breci, tak ho nechava vyrvat a nebo mu da flasku, kdyz prijde jeji pritel domu, hned ho pusinkuje a mazli se s nim a Honzik se hned smeje.. jsou mu 4 mesice.. ale na mamku se proste nesmeje naopak kdyz ho pochova, tak jeste vic place, nevim jak ji to rict, ze me to hrozne nici kdyz to vidim…
dlouhodobější psychoterapii… tohle není normální reakce..
@Lenka512 píše:
To je smutné toto
Co její přítel, ví to?
Zkus jí nabídnout, že jí pomůžeš prodat kočár a koupíte nový…![]()
@Makikki : Právě jsi na kamarádce popsala příznaky poporodní deprese, měli byste ji co nejdříve dostat k odborníkovi, určitě by ji to pomohlo. Velký šok by měla i žena, která by mermomocí netoužila po holčičce, ale její reakce nejsou normální.
Když bych byla u ní na návštěvě a ona chovala mou dceru, šla bych si pro Honzíka a před ní řekla: Ty jsi krásnej chlapeček, taky bych si jednou takovýho prince přála:-)
Ahoj maminky, jsem zoufala, me kamaradce, ktere az do jejiho porodu doktori rikali, ze ceka holcicku,( mela vse ruzove, mela se jmenovat Rozarka, pokoj ruzovy, fialovy kocar, knizka pro mimi ruzova atd..) se v osudny den narodil chlapecek, mela z holcicky nehoraznou radost, kluka si pripustit nechtela, ackoliv jsme ji vsichni rikali, ze to nikdy neni 100%. kdyz se ji malej narodil… jmeno dali po tatkovi ( Honzik ), tak ho nechtela ani videt, od prvniho okamziku odmitla kojeni, nastavila hned UM, nevozi ho ven kvuli tomu, ze ma fialovy kocar a kdyz jsem u ni, nechava ho porad rvat v postylce, ja mam 6ti mesicni holciku a kdyz prijdem, tak si ji vzdycky vezme chova si ji a rika, no taky jsem mela mit takvouhle princeznicku, ale nemam, mam tamtoho kluka… ne ze by se k nemu chovala vylozene hnusne, ale vubec se mu nevenuje, nehraje si s nim, nehladi ho, nebo jsem si toho nikdy nevsimla a kdyz breci, tak ho nechava vyrvat a nebo mu da flasku, kdyz prijde jeji pritel domu, hned ho pusinkuje a mazli se s nim a Honzik se hned smeje.. jsou mu 4 mesice.. ale na mamku se proste nesmeje naopak kdyz ho pochova, tak jeste vic place, nevim jak ji to rict, ze me to hrozne nici kdyz to vidim…