Nemá žádný režim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
10.1.13 21:02

@suik jo devátá je v pohodě, neříkám, že je některá ta hodina špatně, jen že si to já neumím představit :palec: protože prďolu jsem měla naučenou prostě chodit spát hodně brzy a moc mi to vyhovovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
10.1.13 22:25

@suwari tak pokud vstává v 10 tak je celkem logické, že pak chodí spát pozdě večer… to přeci jde upravit, když to někomu nevyhovuje. Já taky chodím spát pozdě, většinou o půlnoci, ale syn spí od osmi. Potřebuju večer klid, asi bych nezvládla, kdyby mi tu dítě „strašilo“ do jedenácti. No a ráno vstáváme okolo sedmé a po obědě spí dvě až tři hodiny. Ten režim je víceméně pořád stejný, jen u někoho to začíná v deset a u někoho v osm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 10:00
@Anonymní píše:
Holky moc prosím o radu, nevím co jsem udělala špatně :-(

dcera má 13 měsíců a prostě, co zažívám poslední dva, tři měsíce, je děs. Jsem už totálně unavená, vyčerpaná, bez chuti do čehokoliv.

První problém je u nás spaní. Vstává kolem 10-11 (jo, taky jsem si říkala, bylo fajn si taky přispat jenže). Celý den je pak na h..no. Když vstane v 11, tak jdeme do obchodu a rovnou vařit oběd, tím, že vstává tak pozdě po obědě samo, že nespí, a jde spát v 5, a spí do 6. Večer už pak neusne, tak kol 22-23. Já tím pádem nemám klid ani večer, ani třeba na žehlení. Pokud přes den neusne vůbec, tak o půl 7mé už spí, ale tak do 9ti a pak do půlnoci „otravuje“.

Další problém je jídlo. POřád kojím, ale poslední dobou nejí nic, jen chce pořád prso. Ale nemá ani tak hlad, spíš pořád tahá, až mě to bolí. Nabídnu jí jídlo, nechce, nedám jí nic, ale pořád se mě drží za nohu a řve, že chce prso.

Jsem už úplně total zničená. :zed: Kolikrát už na ní jsem protivná.

no tak já tohle měla u první dcerky to samé!!!také vstávala až v 10 někdy v 11:00 od narození do cca roku a půl…vůbec žádný režim :( :oops: já jen kojila takže jsem ani nemusela vařit a na oběd jsem chodila do Prahy do Potrefené husy Mňam :lol: no jinak s tim spaní pak hrůůůůza po 11:00 usla až tak ve 4:00 ale jen na 30 minut :(já nestíhala vůbec nic :(a pak šla spát až o půlnoci…takže jsem byla vynervovaná že dělám něco špatně…pak na 2 roce se to naštěstí erovnalo…

no a u druhé holky to je krásný :) vstává tak kolem půl 8.Já většinou už mám navařeno (tedy vaří přítel večír když příjde z práce…má to rád :)).Takže pohoda stačím uklízet malé je ted 11 měsíců a usne tak kolem 14:00 cca na hoďku podle toho jestli ji nakojím nebo dám UM. A pak jde spát až v 20:00.Takže pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 10:02
@Rona píše:
Tak to já jsem v tomhle asi zlá matka, ale režim určuju já - prostě mám nastavenej budík mezi 6.30 - 7 hod a mládě pokud ho můj budík nevzbudí nechám spinkat max do 7.30. Vím, že když spí déle nejde spát v poledne, ale třeba ve tři odpol a pak neví kdy jít večer spát. Ono mu to teda nedělá velký problém, uznávám, že může být nevzbuditelný dítě, ale to já naštěstí nemám :-)

tohle je super to bych taky zavedla kdyby vstávala tak pozdě:) aspoň se to naučí až bude chodit do školky a školy…děti potřebují režim, hlavně kuli tomu že se jim poak v životě povede líp než dětem kteří si celý den dělají co chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí