Nemám na zubní implantát

Anonymní
4.7.18 08:10

Nemam na zubni implantat

Zdravim, resil tu nekdo stejny problem jako ja? Rozpadl se mi zub(dolni sestka)a nejde zachranit.Jdu na extrakci a pak mi byl doporuceny implantat za cenu 28 000,– a to ja nemam. Nevim, jak to vyresit. S dirou chodit nechci, bojim se, ze se mi rozjedou zuby.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
4.7.18 08:16
@Anonymní píše:
Zdravim, resil tu nekdo stejny problem jako ja? Rozpadl se mi zub(dolni sestka)a nejde zachranit.Jdu na extrakci a pak mi byl doporuceny implantat za cenu 28 000,– a to ja nemam. Nevim, jak to vyresit. S dirou chodit nechci, bojim se, ze se mi rozjedou zuby.

Můstek. Ten je levnější. Bohužel se ale musí obrousit další min jeden zub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
4.7.18 08:17

Ja mam totez s 6kou vpravo nahore a mam tam diru.. Ale spis, protoze nemam kdy jit k zubari..

Ono to stejne po vytrzeni chvili trva, nez se rana zhoji.

Mne rikala zubarka, ze implantqt neni jedine reseni. Zkus se poptat zubare. On Ti ho nabizi, protoze na nem nejvic vydela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
4.7.18 08:18

@zdenkasop To bude asi to jine reseni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.7.18 08:19

Jo resila, prisla jsem o sestku behem druhe materske - sla jsem do prace a na implantat si normalne vydelala a usetrila. Navic jsem ho platila na trikrat, takze to najednou nebyla zas takova palka.

Nevim co tady chces slyset. Zkus bud chodit na brigady a na zub si postupne nasetrit - prace je ted vsude dost, navic v lete i hromada sezonnich praci nebo rodina by ti nepomohla a nepujcila, kdyz se jedna o zub a ne o kraviny typu nova tv nebo dovolena?

• Citovat
  • Upravit
1951
4.7.18 08:19

Taky bych volil můstek. Ale zbrousí ti 7ku a 5ku.. Cena bude do 10ti tisíc si myslím. Já mám jeden můstek na dvou implantátech a stálo mě to 80 tisíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.7.18 08:23

Klidně můžeš fungovat bez zubu než nasetris. Navíc většina zubařů umožňuje splátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.18 08:32

@Hanka1 vy jste asi mela celodenni hlidani,ze?Ja mam dvojcata,kterym je 7 mesicu,nemam nikoho na hlidani.
Rada bych si vydelala.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
4.7.18 08:35
@Anonymní píše:
@Hanka1 vy jste asi mela celodenni hlidani,ze?Ja mam dvojcata,kterym je 7 mesicu,nemam nikoho na hlidani.
Rada bych si vydelala.

Tak si holt budes muset pockat nebo pujcit. Ja implantat mela dva roky pote, co jsem prisla o zub

• Citovat
  • Upravit
3383
4.7.18 08:39

Můj otec též neměl na imlantat, tak si dal můstek za nějakých 4.500kč, ale není to na věky, časem se musí vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56179
4.7.18 08:41

nasetrila bych. protoze mustek je sice levnejsi, ale poskodi Ti dva zdrave zuby.
nemuzes si pujcit?
Fakt bych setrila jak vztekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7659
4.7.18 08:54

Existuje taky silikonová zubní náhrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
4.7.18 09:10

Jsem bez 6tky dole a zatim ziju (rijen 2014). Trosku se mi zuby asi rozjely, zatim nic extra. Implantat bych chtela, ale bojim se. Kdyz jsem sla s bolesti a doktor mi tu 6tku umrtvoval, tak mi napichl trojklanny nerv. Kdo zazil, pochopi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
4.7.18 10:40

Já nemám šestku dole už od 16-ti a zuby se mi nerozjely (teď 29). Vůbec to neřeším, zub mi dělal problémy celé dětství a jsem ráda, že je pryč. Nijak mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.18 17:27
@Hanka1 píše:
Jo resila, prisla jsem o sestku behem druhe materske - sla jsem do prace a na implantat si normalne vydelala a usetrila. Navic jsem ho platila na trikrat, takze to najednou nebyla zas takova palka.Nevim co tady chces slyset. Zkus bud chodit na brigady a na zub si postupne nasetrit - prace je ted vsude dost, navic v lete i hromada sezonnich praci nebo rodina by ti nepomohla a nepujcila, kdyz se jedna o zub a ne o kraviny typu nova tv nebo dovolena?

Rozumný přístup :palec: .A jak jsi s ním spokojená?Vnímáš ho jinak než ostatní zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.