Nemám peníze na potrat

Anonymní
31.7.19 08:10

Nemám peníze na potrat

Ahoj, předem píši těm co nesnesou téma,,potrat,, napište prosím.
S manželem máme dvouletou dceru. Před cca 10 dni jsme spolu spali..praskl nám kondom ráno jsem byla pro postinor.
Bohužel MS se nedostavila..jeden test mam negativní dnes jdu koupit další tak uvidíme. Ale zpět k mé otázce. Jsme momentálně v těžké finanční situaci, nemůžeme si dovolit dát peníze za potrat a druhé dítě taky ne..já mám už strach po mé zkušenosti z dcerou..bylo to fakt příšerný :roll: Jak se řeší tato situace? Dá se dát potrat na splátky třeba? Nevim co budu dělat když mi doktor řekne že zaplať nebo nic nebude :roll: dítě si opravdu nechat nemůžu a ani nechci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
31.7.19 08:13

Dítě po porodu k adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395

Poprosit rodinu. jestli jsi vzala postinor dle návodu mělo by to být ok. Pro příště jen kondom je málo :? na splátky asi těžko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
S manželem máme dvouletou dceru. Před cca 10 dni jsme spolu spali..praskl nám kondom ráno jsem byla pro postinor.
Bohužel MS se nedostavila..jeden test mam negativní dnes jdu koupit další tak uvidíme. Ale zpět k mé otázce. Jsme momentálně v těžké finanční situaci, nemůžeme si dovolit dát peníze za potrat a druhé dítě taky ne..já mám už strach po mé zkušenosti z dcerou..bylo to fakt příšerný :roll: Jak se řeší tato situace? Dá se dát potrat na splátky třeba? Nevim co budu dělat když mi doktor řekne že zaplať nebo nic nebude :roll: dítě si opravdu nechat nemůžu a ani nechci.

Tak ať se vám na něj složí vaši rodičové :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
31.7.19 08:14

To fakt nemáš našetřených ani usmolených 7 tisíc? 8o A nezvládneš je našetřit ani za cca 5 týdnů, který budeš mít na rozmyšlenou? 8o Nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27682
31.7.19 08:14

Potrat na splátky?
tak na potrat budeš mít chvíli čas, tak jedině zvednou zadečky spolu s manželem a vydělat na něj na brigádách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.19 08:15

Nechci aby to někdo věděl, a zase taková frajerka vzdát se narozenýho dítěte nejsem nehledě na to, že nastupuji do práce a i malé bych to neuměla nijak vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit
4511
31.7.19 08:15
@Anonymní píše:

Potrat na splátky o tom pochybuju že něco takovýho existuje. Jako kdyby tam byly zdravotní důvody pro potrat pak by ho měla hradit pojišťovna nebo v případě že ženská má tělísko pak to taky jde na pojišťovnu ale pochybuju že doktor bude podvádět a vymýšlet co tam napíše abys to měla zadarmo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.7.19 08:16
@Anonymní píše:
Nechci aby to někdo věděl, a zase taková frajerka vzdát se narozenýho dítěte nejsem nehledě na to, že nastupuji do práce a i malé bych to neuměla nijak vysvětlit.

Tak asi už nesoulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791

Neřeš co ještě nenastalo, to že jsi těhotná není moc pravděpodobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287

@Markéta80 no kamaradka otehotnela i pres postinor a fakt ho vzala jak mela. Nedavno mi muj gyndar rikal, ze to se poměrně stava. 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
31.7.19 08:17
@Anonymní píše:

Pochybuju o tom, že by potrat šel na splátky :think: :think: navíc co by jiné ženské dali za to čekat dítě. Nevím co přesně čekáš, že ti kdo poradí. Bez peněz ti potrat neudělají :zed: nejsem toho zastáncem. CHápu, že máte nelehkou životní situaci, ale ta se za 9 měsíců může změnit. Navíc vše potřebné už máš po dceři a pokud ne určitě jsou maminy, které rozdávají sice obnošené oblečení po svém mimi ale nic za to nechtějí. Vše se dá řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
31.7.19 08:17
@Tableta píše:
To fakt nemáš našetřených ani usmolených 7 tisíc? 8o A nezvládneš je našetřit ani za cca 5 týdnů, který budeš mít na rozmyšlenou? 8o Nevěřím.

Otázka je jestli to vůbec tolik stojí :think: na potratu jsem byla je to dva roky, klasický zákrok byl za 2500 a farmakologický potrat 3500. Jako ceny se určitě liší ale myslím si že těch 7 to nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
31.7.19 08:18

@Betyssek nic není 100%, ale šance je velká. Spíš se to postinorem celé rozhodilo, test je negativní ;) Spíš by zakl měla popřemýšlet o jiné formě antikoncepce, spoléhat se v jejich situaci jen na kondom je prostě málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
31.7.19 08:19

No asi si budeš muset v bance půjčit. :nevim: jak dlouho máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty