Nemám peníze na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6872
31.7.19 08:41

Plasis dopredu a z 99% zbytecne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
31.7.19 08:44
@MP Krista píše:
@free333 To je fakt super. Takže my všichni, kteří platíme zdravotní pojištění a zodpovědně si kupujeme antikoncepci, jí to pěkně zaplatíme, jo?

Patří to do umělého přerušení těhotenství ze zdrav. důvodů, tam patří i spousta dalších věcí, jak nevhodný zdrav. stav matky - dítě by ji mohlo ohrozit na životě atd.,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
31.7.19 08:45

Zajímalo by mne docela, jak lidi bez koruny rezervy řeší třeba problém rozbitého okna nebo nemoc a následný výpadek příjmů a nájemné. To se pak zadluží? A máme tu další rodinku v dluhové pasti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
31.7.19 08:47

@free333 Takže vy jí tu radíte podvod a tvrdíte, ze to patří do zdravotního pojištění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
31.7.19 08:48

A kolik je zakladatele? Známá z práce měla plně hrazený potrat, že má pokročilý věk po 40..co uvedl konkrétně doktor do papírů ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.19 08:49

Prosím prosím…k adopci. Je tolik rodin, co touží po dítěti a nemohou ho mít…

• Citovat
  • Upravit
4511
31.7.19 08:49
@free333 píše:
Patří to do umělého přerušení těhotenství ze zdrav. důvodů, tam patří i spousta dalších věcí, jak nevhodný zdrav. stav matky - dítě by ji mohlo ohrozit na životě atd.,…

Jenže pokud žádný takový léky co by dítě mohly ohrozit nebrala a bude tvrdit že jo není to nic víc než podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
31.7.19 08:55

No ono to s léky zase tak jednoduché není :lol:. Navíc proč to řešit když těhotenství potvrzené nemá. Na genetice udělají podrobný utz a řeknou že vše vypadá dobře takže potrat ze zdravotního důvodu není nutný a pogratulují že to dopadlo dobře :lol: Navíc jí nevezmou hned ale dostane se tam třeba v 11tt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.7.19 08:56

No taky si myslím že je to předčasne řešit protože si myslím že se nic nestalo já teď řeším úplně něco jiného a jak bych byla ráda kdyby bylo vše ok taky jsme miminko neplánovali úplně ale otěhotněla jsem ale nevíme jestli se plod utvoři je tam jen vacek a já bych teď dala vše aby utvořil a taky moje finanční situace není nijak růžová ale prostě první den jsem na test hleděla jak puk a od tý doby mimino chci ale zakladatelce tím nic neříkám jen to je můj příběh ale podle mě ani těhotná nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
31.7.19 09:01
@Anonymní píše:
Prosím prosím…k adopci. Je tolik rodin, co touží po dítěti a nemohou ho mít…

Chápu tvou prosbu…dítě ze slušné, bílé rodiny, bez alkoholické, drogové, možná i kuřácké minulostí, s předpokladem, že bude zdravé a i inteligentní…to by bylo zájemců 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
31.7.19 09:02
@Ravedd píše:
Jenže pokud žádný takový léky co by dítě mohly ohrozit nebrala a bude tvrdit že jo není to nic víc než podvod

To už musí zvážit zakladatelka sama…

Třeba to ani nebude nutné řešit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45719
31.7.19 09:09

To nevypadá na těhotenství jestli je negativní test, to to spis ten postinor rozhodil. A když tak si pak někde půjčit a splatit to, v nemocnici si úvěr asi brát nepujde, od toho jsou banky a jiné společnosti. Ale fakt myslím ze plasis zbytečne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
31.7.19 09:10
@Anonymní píše:
Prosím prosím…k adopci. Je tolik rodin, co touží po dítěti a nemohou ho mít…

Jenže tohle se lehko řekne. Ona už jedno dítě má, takže by dala pokrevního sourozence k adopci? Navíc jak by utajila těhotenství a porod? Říkat, že je tlustá nebo mlžit o těhotenství a říct pak, že dítě umřelo? Pokud by rodila v porodnici, jakože asi jo, tak lidi žvaní a rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.19 09:11
@Tableta píše:
To fakt nemáš našetřených ani usmolených 7 tisíc? 8o A nezvládneš je našetřit ani za cca 5 týdnů, který budeš mít na rozmyšlenou? 8o Nevěřím.

Já to taky nemám a za 5 týdnů bych na to taky nenašetřila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
31.7.19 09:15
@Anonymní píše:
Ahoj, předem píši těm co nesnesou téma,,potrat,, napište prosím.
S manželem máme dvouletou dceru. Před cca 10 dni jsme spolu spali..praskl nám kondom ráno jsem byla pro postinor.
Bohužel MS se nedostavila..jeden test mam negativní dnes jdu koupit další tak uvidíme. Ale zpět k mé otázce. Jsme momentálně v těžké finanční situaci, nemůžeme si dovolit dát peníze za potrat a druhé dítě taky ne..já mám už strach po mé zkušenosti z dcerou..bylo to fakt příšerný :roll: Jak se řeší tato situace? Dá se dát potrat na splátky třeba? Nevim co budu dělat když mi doktor řekne že zaplať nebo nic nebude :roll: dítě si opravdu nechat nemůžu a ani nechci.
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty