Nemáme plot! Kdo tu nemá taky plot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4339
27.6.14 14:18

@danus67 Psa máte? Pokud nepomáhá cedule na plotě a přítomnost psa, tak pak už mě napadá jedině přidělat na plot ostnatý drát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
27.6.14 14:39

@danus67 cviceneho psa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
27.6.14 14:44

Pripadne fotopast a policie a verejna ostuda… Ale priznavam, netusim jestli se fotopast da treba :nevim: pujcit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.6.14 14:49

3, ale prťavé :D ale ostnatý drát není špatný nápad :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
27.6.14 14:51

@danus67 Prťavý pes je lepší než žádný. ;) To jsou většinou dobří hlásiči, když už nic jiného. Ale fakt jen ten drát mě napadl, přidělat na vršek plotu a když to nezabere, tak elektrický ohradník. Pokud ani to ne, tak už jedině odstřel ( ale to je bohužel u nás zakázané :( ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.6.14 14:51

O tom jsem přemýšlela, ale fotopasti jsou šíleně drahé 8o Nakonec ti jí ukradnou také :cert: Ale chce to foto a dát do nástěnky. Na to jsem myslela také. Nejlepší by bylo obehnat plot elektriko, ale je to prý proti zákonům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.6.14 14:53

Je to ale zahrada v zahr. kolonii a jezdíme domů mimo a psa tam fakt nenechám, teda toho prťavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.6.14 14:54

Kdyby šel půjčit nějaký žravý pes, jako výstraha pro příště by to stačilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
27.6.14 14:55

@danus67 Na vyvěšení na nástěnku pozor - to je nezákonné. Nevím přesně, jak je to pojmenované, ale řešili jsme to také a právník nám řekl, že to bohužel nemůžeme, že by nás za to mohli popotahovat. Protože zloděj se přeci pak může chtít polepšit a bylo by něj stále pak pohlíženo jako na zloděje. :zed: :zed: :zed: U nás zákony fungují na ochranu zločinců a ne poctivých lidí.
Jinak elektrika - pokud dáte upozornění na plot, že je tam elek. ohradník, nemělo by to vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
27.6.14 14:57
@danus67 píše:
Je to ale zahrada v zahr. kolonii a jezdíme domů mimo a psa tam fakt nenechám, teda toho prťavého.

Jo takhle, tak to je blbé. Nikdo z okolních tam teď nezůstává přes léto? Že by na ně udělal bububu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.6.14 14:58

Ha ha ha chci vidět polepšeného zloděje. :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
27.6.14 14:59

@danus67 Jo, já bych ho také chtěla vidět. Ale bohužel je to tak. Chudáček by při tom polepšování byl strašně znevýhodněn. :zed:
To je to stejné, jako když jsou v baráku dlužníci neplatící nájem a kdysi šlo je vypsat na nástěnku. Teď už to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.6.14 14:59

Chodí tam policie na obhlídku, ale logicky nemůžou obsáhnout celou kolonii naráz.
No, ale ostáč je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.6.14 15:01

Koukám, že bychom mohli kecat dlouhé hodiny, ale jindy. Teď už musím. A ostnáč navrhnu manžílkovi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
27.6.14 15:04

@danus67 Pokud to jsou obyčejní zlodějíčci, co si jdou lehce pro úrodu, tak ostnáč by mohl zabrat. ;) A není to snad ani tak nákladná záležitost. :)
Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný