Němčina-z A0 na B2 do ledna 2018?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.17 19:47
@Wani píše:
To jsem tu jednou v jedné diskuzi psala a nebylo mi věřeno :mrgreen:

Treba franina je tezka na zacatku ale pak pohodka…to nemcina ne…na zacatku je tezka ale pak strasne lehka jenze pak prijde ten prerod a je to naopak uz jen horsi a horsi.
V ty cinstine podle jak se zvladne zacatek tak se dostat na nejakou B2 je cajk…pak uz je to samo problem ale ne zas nejakej silenej…

• Citovat
  • Upravit
10030
1.9.17 19:52
@Anonymní píše:
Treba franina je tezka na zacatku ale pak pohodka…to nemcina ne…na zacatku je tezka ale pak strasne lehka jenze pak prijde ten prerod a je to naopak uz jen horsi a horsi.
V ty cinstine podle jak se zvladne zacatek tak se dostat na nejakou B2 je cajk…pak uz je to samo problem ale ne zas nejakej silenej…

Mně prostě němčina k srdci nepřirostla, proto to byl pro mě problém, měla jsem ji jen proto, že to byl na střední můj povinný předmět :nevim: U francouzštin takový pohled nemám, mně nepřišla nikdy těžká, tak nějak průměrná obtížnost. No u těch asijských jazyků je důležitý si upravit „myšlení“, mluvím dvěma asijskými jazyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 15:17

No tak dekuji vsem. Mam nahlaseny kurz a jeste koukam po nejakem soukromem doucovani. Sem zvedava. Sef je skoro furt pryc takze sem s nim nemluvila.
Zacinam mit pochybnosti zda to dam a zda je to vubec technicky realne…jeste pri praci a ani ne za 5 mesicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze