Nemocná holčička mi zvrací

68
28.4.22 20:59

Nemocná holčička mi zvrací

Ahoj holky :) holcicka (4m)ma rymu kasel davam sirup a na rymu kapky stejne se mi nedari vse vysat z nosanku nicmene jsem ji dneska dala papat a uz po druhe hned po jidle mi zvracela obloukem :/ :( jenze neco ji dat jist musim :( nevím kolik toho vyzvracela davam ji 150 :( ale bylo toho hodne :/.. kdy ji mam dat zase najist? A je mozny ze zvraci kvuli ty nemoci?:(

Příspěvek upraven 28.04.22 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24713
28.4.22 21:02

Dcerce jsou 4 roky nebo 4 měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
28.4.22 21:08

Zkus to napsat česky… pokud má 4 roky, tak jist nemusí, hlavně ať pije. Černej neslazenej čaj, odstatou kolu.. po lžičkach. A naučit smrkat. Pokud má 4 měsíce, tak bych jí dávala menší porce a častěji. A kdyby to neprechazelo, tak volat doktorovi. A taky bych s evykaslala na všechny kapky a sirupy. Stejně je to povětšinou dost k ničemu. Jen bych dala sprej do nosu na noc, ať se vyspí. Případně i na denní spánek, ale ty miminovsky spreje nebo kapky jsou na nic, dětem nikdy nijak extra nepomohly. Spíš pomáhá větrat, mít chladněji, zvlhčovat vzhduch, podložit nohy postylky.. a pro starší sirup z cibule a cukru/medu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.4.22 21:10

@lucad77 4 mesice omlouvam se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
28.4.22 21:12
@niki.po321 píše:
@lucad77 4 mesice omlouvam se :)

V tom případě bych se poradila s lékařem. Důležité bude do ní dostat aspoň nějaké tekutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
28.4.22 21:27

Jak ti nekdo radi urcite mleko po malych davkach a na noc bych zkusila fenistil kapky, aby se ji lepe dychalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
28.4.22 22:13

@niki.po321
a jake sirupy davas? ono se ted dost rika, ze malym detem moc siruy na kasel ne, ze se v tech hlenech topi.
dala bych kapky do nosu, prospan a na noc fenistil kapky dle vahy. a jidlo casteji a mensi porce - jak u strevni virozy, tam se take davaji tekutiny po lzickach
kdyz to nepujde, tak k lekari, je mala, tak aby nebyla dehydratovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
29.4.22 07:26

@niki.po321 je to normalni, ze zvraci, cisti se tim od tech hlenu. Nam takhle zvracelo 3 týdny staré dite. Klidne 4 krat za sebou a pak to zas preslo a jidlo udrzela. Ja jsem ji teda pokazdy, kdyz zvracela a videla jsem, ze vyzvracela vse, dala novou davku UM hned a tu uz vetsinou udrzela nebo alespon cast. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí