Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@chcimimi
ono to přijde
jen tomu dej čas a hlavně na to nemyslet, to je ale dost těžké
soustředit se na něco jiného ![]()
@Megg píše:
@chcimimi
ono to přijdejen tomu dej čas a hlavně na to nemyslet, to je ale dost těžké
soustředit se na něco jiného
@muffinka89 píše:
@chcimimi To chce trpělivost však ona se mrcha jednou nedostaví
jj, jednou snad ne
ale ta trpělivost už mi někdy dochází, ale pak se zase seberu a jedu dál… ![]()
![]()
My jsme zkoušeli víc jak rok a nic… Taky sem si říkala, proklata štítná žláza a začali jsme plánovat svatbu a kamoška mi říká, počkej, začneš se soustředit na něco jinyho a otěhotníš…-) a ono to fakt vyšlo:-) takže přeju hodně štěstíčka
@monifix píše:
My jsme zkoušeli víc jak rok a nic… Taky sem si říkala, proklata štítná žláza a začali jsme plánovat svatbu a kamoška mi říká, počkej, začneš se soustředit na něco jinyho a otěhotníš…-) a ono to fakt vyšlo:-) takže přeju hodně štěstíčka
@MIli-B píše:
Ahoj, ráda bych oživila toto téma léčky ŠŽ kolem těhotenství a po porodu.
Jsem 2,5měsíce po porodu a byla mi diagnostikována zvýšená funkce štítné žlázy. Musela jsem přestat kojit, dokonce jsem dostala léky na zastavení laktace. Zajímá mě hlavně, jestli je třeba se nějak držet jídle, v přibaláku se píše, že se může přibývat na váze
. Jaké máte zkušenosti, kolik se přibere? Ještě nemám dole všechna kila po těhotenství, a nerada bych přibrala tak brzy další.
Děkuji, M.
Někdo nepřibere nic, jinej pár kilo. Já za rok 16.
![]()
Já beru půl tablety Letroxu. Mám sníženou funkci a nepřibrala jsem nic.
@Mava píše:
Já beru půl tablety Letroxu. Mám sníženou funkci a nepřibrala jsem nic.
To je něco jiného.
Podařilo, ale až když jsem ty prášky přestala brát. Připadalo mi, že jsem byla i oteklá a pak to splasklo.No,ale bohužel na svojí váhu, už jsem se nikdy nedostala
Pak mi to nasadil znovu, ale ne na tak dlouho, uznal, že to nepomáhá a poslal mne na radioaktivní jod. A ted už je klid.
Aha až tak se v tom neorientuji.
Ale moje sestra má funkci zvýšenou a teď braní léků hodně flákala a přibrala 8 kilo. Říkala, že když to jí poctivě, nepřibírá. Ké zvýšené funkci i patří ty vylezlé oči, ne? To moje sestra má. Má velmi vypouklé oči.
Ty oči nejsou pravidlem, já to třeba neměla. Stejnou potíž má Lucie Bílá a ta ty oči vylezlé má. S tou váhou nevím, doktor říkal sám, že je to individuální, někdo nepřibere, jiný pár kilo někdo moc jako já. Taky asi záleží kolik těch prášků člověk bere a jak moc má tu vadu rozjetou.SE mnou to seklo, takže už to bylo asi dost v pytli když na to přišli.
Brala jsem to rok, ze začátku asi 7 pášků, pak to snížil. Prášky na srdce jsem taky brala, asi to k tomu patří. Mě se to vrátilo, ale jsem ráda, že mi to spálili, už nemám ty klepky a ostatní potíže co k tomu patří.