Nemocné batole jen spí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.10.21 19:51

Nemocné batole jen spí

Dcerka nám přinesla ze školky pěkný moribundus a opět to odnesl nejvíc ten nejmladší dvouletý. Včera velké zhoršení, šílený kašel, rýma, vysoké horečky, dr. nám napsala ráno atb., to byl ještě vcelku normální, ale odpoledne začal být unavený a jen prakticky spí, probudí se jen na léky a na kojení a hned mu padá hlavička a usíná. Přijde vám to normální? Chtěla jsem jet na pohotovost, ale manžel ať zbytečně neplaším a počkám do rána k naší dr 8o :,(. V noci snad ani nebudu spát. Co myslíte? Nikdy jsem tohle ještě nezažila :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
7.10.21 19:56

Jestli pije a nemá jiné příznaky, které by se ti nelíbily, tak bych na pohotovost nejezdila. Prostě má něco hnusnýho, tělo bojuje a na nic jiného není síla. Max. bych na pohotovost zavolala, kdyby se mi něco nezdálo. Ale dej na svojí intuici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
7.10.21 19:57

Ty horečky jdou srážet? Ono takový stav celkově unaví no. Coronu nemá? U antibiotik trvá i 3 dny, než zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801

Dcera to měla teď taky, přesně jak píšeš. Horečky nesly pod 38,5, když jsem dala Nurofen, měla třeba 37,7 nejmíň. 3 dny trvalo tohle nejhorší a taky jen spala. Vzbudila se třeba v 9:30, hodinu byla vzhůru a pak chtěla prso a spala třeba do 4, do půl pátý (měla jsem ji teda na prsu, jinak se ji spalo blbě a porad se budila a brecela, tak jsem ležela s ni a snažila se taky spát a dospávat ty šílený noci :mrgreen: ). A pak v šest už mi zase usinala a spala až do rána… já myslím, že je to OK, jsou proste unavený, ty horečky, kašel, to všechno vyčerpává a navíc spánek je to nejlepší. Dcera se ten třetí den vzbudila po zas nejakem odpoledním 4-5 hod spánku a bylo vidět, jak se ji strašně moc ulevilo a bylo ji mnohem lip i horečka byla pryc. Jestli cura, aspoň něco vypije/nakojí, případně sní, a není nějak apaticky, jakoze by byl mimo, nereagoval atd., tak bych byla v klidu. Dcera když byla vzhůru, tak si normálně hrála, četla knížky, komunikovala a vypadala, že je v rámci možnosti jakž takž v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198

Kdyby měl velké horečky a byl apatický, tak bych k doktorovi jela. Ale to si musíš posoudit ty, jestli to může být jen únavou nebo se ti to fakt nezdá. Nemocný už asi někdy byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
7.10.21 20:19

Dcera když teď měla zánět středního ucha tak první den taky prospala a to ji už jsou čerstvé 3. Druhý den už normální.

• Citovat
  • Upravit
2653
7.10.21 20:29

Dulezite je, jestli v mezicase, kdy zrovna nespi, neni dezirientivany, apaticky, jako hadrovy panak…pokud je jen unaveny, ale reaguje na podnety, melo by to byt v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
7.10.21 22:13

Určitě bych jela… Aspoň pro klid duše. Syn minulý rok měl horečky…i když pil byl velmi spavý… Udělali mu nějaký rychloodbery a málem jsme skončili na JIP, že byl dehydrovaný z horečky a ztrácel minerály atd… No šílený. Fakt jeďte. My skončili „jen“ na kapačkách na 24h až se zavodnil tak nás pustily. On byl fakt hodně unavený… Vzbudil se v půl 11 a ve 12 zase spal… A to mu bylo v tu dobu 2r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14860
8.10.21 12:43

Jela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie