Nemocné děťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3733
25.6.14 18:12
@Ilona9 píše:
18 let mi je

jsi mlaďounká…drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
25.6.14 18:16

@Ilona9 pokud je ti 18 a nemáš problem otěhotnět, asi bych miminko nenechala trápit… Jiné rozhodování je, pokud je matce skoro 40 a o dítě se snažila x let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.6.14 18:17

Vzpomněla jsem si na Žilkovou, její již dospělý syn Cyril brániční kýlu měl, podstoupil operaci a pokud to správně chápu, je v pořádku. Její syn Melichar zemřel jako kojenec. Ona pak prohlásila, že se Melichar neměl vůbec narodit.

Já osobně bych nedokázala dítě připravit o šanci na život. Doktoři dokážou zázraky, pořád ty hranice posunují dál. Nedokázala bych žít s vědomím, že řešení bylo dostupné, i když nebylo zdaleka jisté, a já ho rovnou odmítla. K čemu to ti doktoři pak umějí…

Přeju hodně síly, budete ji potřebovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.6.14 18:23

Osobne bych si postizens dite nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@Ilona9 kamarád měl brániční kýlu, asi tedy menší než tvoje holčička, v době kdy jsem se narodila ještě nebyly běžné pravidelné ultrazvuky a on jako dítě neměl žádné příznaky, přišly mu na to až v prváku na střední škole, kdy mu praskl slepák, tenkrát ležel dlouho v nemocnici v Praze a první co si pamatuje po probuzení z narkozy je nějaký starý profesor jak stojí u něj nad postelí a říká ostatním doktorům koukejte tohle už nikdy neuvidíte, ten chlapec měl být již 15 let po smrti. Po operaci měl nějaká fyzická omezení hlavně z hlediska sportu atd. ale jinak je to zdravý úspěšný člověk, dneska je mu lehce přes 30. A jinak jsem četla i o miminku které operovali ještě v těhotenství ale to bylo v zahraničí, nevím jestli se to dělá i u nás. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465

Hodně síly, určitě to bude hodně těžké, ja bych do toho asi nesla uz z duvodu ze to miminko muze pak kdykoliv umřít po porodu, behem operace, potom a ten neustaly strach a nejistota to by me zničilo, tak přeji at vse dobre dopadne a mala to zvladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.14 18:24

Děkujeme já si taky myslím že by měla dostat šanci. problémy s otěhotněním jsem měla mít já už mím teď bolesti břicha protože jsem byla na operaci slepáku a nepovedl se tak jsem byla na dvakrát a kdybych šla teď na potrat tak mi také nedávají prý moc šanci znovu otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
25.6.14 18:25

Šla bych na potrat. Bude to zbytečné trápení pro všechny… :hug:

• Citovat
  • Upravit
6536
25.6.14 18:26

@Ilona9 obdivuju tvé rozhodnutí, jsi dobrá :hug: :hug: :hug: :hug: já bych to nedokázala, pokud bych tohle řešila, rozhodla bych se pro ukončení těhotenství, a to ze sobeckého důvodu - vím, že bych neunesla odchod děťátka, které jsem porodila, a když bych ho viděla, tak bych si vyčítala, že mám nemocné dítě a nikdy neprožije kvalitní život, který bych si pro něj přála. A měla bych výčitky, že se trápí, jestli nemá bolesti apod. Bohužel bych to nedala, mrzí mě čím procházíš, drž se, a přeju ti hodně síly :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
25.6.14 18:29

Šla bych na potrat, dokud to ještě jde. Čím později, tím je to horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.6.14 18:30

Bojovala bych do poslední chvíle. I já si jedním takovým bojem prošla, bohužel jsme ho prohráli. Syn zemřel na rakovinu.Ale dnes aspoň vím, že jsme to nevzdali a šli do boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.14 18:31

Tak to tě také obdivuju i já i muj manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.6.14 18:32

No je to těžké.. já osobně bych počkala do 20tt a pokud by se nález zhoršil (což je dost pravděpodobné), tak ukončovala. Ono něco jiného je, když má tenhle nález miminko krátce před porodem a něco jiného když v 17tt, jakmile se orgány špatně vyvíjejí už v téhle fázi, tak to není moc perspektivní z hlediska životaschopnosti a nějaké slušné kvality života. Nechápu jak někdo mohl vypustit z pusy že nemáš moc šancí otěhotnět kvůli slepáku, když je Ti 18 a otěhotněla jsi normálně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.6.14 18:34

@Ilona9 Díky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
25.6.14 18:36
@wobludka píše:
No je to těžké.. já osobně bych počkala do 20tt a pokud by se nález zhoršil (což je dost pravděpodobné), tak ukončovala. Ono něco jiného je, když má tenhle nález miminko krátce před porodem a něco jiného když v 17tt, jakmile se orgány špatně vyvíjejí už v téhle fázi, tak to není moc perspektivní z hlediska životaschopnosti a nějaké slušné kvality života.Nechápu jak někdo mohl vypustit z pusy že nemáš moc šancí otěhotnět kvůli slepáku, když je Ti 18 a otěhotněla jsi normálně :roll:

naprostý souhlas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+