Nemocné děťátko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
25.6.14 18:40

Věškeré vnitřní orgány se vyvíji dle slov odborníku do 15tt. tedy momentální stav je setrvalí tedy nemůže se již více zhoršit leda kdyby se našlo ještě něco jiného organy se teď už dovyvíjí ale jejich stav a rozložení je už dané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
25.6.14 18:44

Šla bych na potrat, v tomto případě ano.
Vim, že bych to psychicky nedala. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
25.6.14 18:45

Ja osobne bych sla na potrat.Bude to velke trapeni, pro vsechny a s nejistym koncem :nevim:.At se rozhodnes jakkoli, drzim palce :hug:.Ale me rozhodnti, by bylo jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.6.14 18:48

@Ilona9 Je mi to strašně líto :,( Držte se! Já bych děťátku šanci dala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.6.14 18:48

@Ilona9 ono jak poroste, tak to dost často vyhřezne - to je samozřejmě pak pro dítě bolestivé. Ale v žádném případě Tě k ukončování nechci nějak přemlouvat, to co tu napíšeme my je jedna paní povídala, to rozhodnutí je především na Tobě a partnerovi, my Ti mužeme nabídnout akorát návod co to může obnášet a na co by bylo dobré se dr. zeptat. Dr. by Ti pak měl nabídnout co nejobjektivnější informace přímo pro ten váš nález. Tohle rozhodnutí si poneseš celý život, pro následné vyrovnání se se situací ať už to rozhodnutí bude jakékoliv, je to, aby jsi byla naprosto přesvědčená o tom, že jsi se rozhodla podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, pak už se k tomu nikdy nesmíš vracet a pochybovat o něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
25.6.14 18:54

@Ilona9 vidim, jak jsem na palici ze zdraveho ditete, takze takhle nemocne miminko…no, to bych nedala :-/ ovsem ono tezko soudit, kdyz to dite necekam ja :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.6.14 19:00

Můžu vám říct že na jednu stranu mám také strach že to nedám ale na druhou stranu zase nechci přijít o malou tak je to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
25.6.14 19:01
@Ilona9 píše:
Můžu vám říct že na jednu stranu mám také strach že to nedám ale na druhou stranu zase nechci přijít o malou tak je to těžké

Co na to říká tvůj chlap?

• Citovat
  • Upravit
832
25.6.14 19:02

V 18ti letech (i teď, ve 20), bych se asi rozhodla těhotenství ukončit. Jsem proti zbytečným potratům, kdy je plod zdravý a rodiče jsou schopní se o něj postarat, ale to, co popisuješ, mi na tak mladou holku přijde hrozně náročné..bála bych se, že bych pak nezvládla, kdyby už narozené miminko umřelo…

Ale je to tvoje rozhodnutí a držím ti palce, ať se rozhodneš co nejlépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.6.14 19:02

@Ilona9 nemám tuto zkušenost, ale jako první krok bych se pokusila zkontaktovat maminky, které jí mají (což asi vlastně teď děláš). Možná jestli existuje nějaké sdružení atd. Zároveň bych se pokusila získat co nejvíce informací přímo od lékařů/odborníků. Např. konzultace s lékaři v Motole.

Co se týče rozhodnutí, to bude jen na tobě. Já bych bojovala, i když by prognóza nebyla dobrá.
Přeji hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.6.14 19:04

Chapu te. Byla jsem pred stejnym rozhodnutim, i kdyz u nas to dopadlo jeste hur, nakonec jsem rodila mrtve miminko, protote uz potrat nesel. Ale kdyz jsem videla kamaradky dite, ktere se narodilo s vvv, jak lezi x mesicu ve spigale od narozeni, operace, leky, bolesti…nechtela bych svy dite takhle trapit. Nez ohledu na sebe, dulezite je to dite.

@Ilona9 píše:
Můžu vám říct že na jednu stranu mám také strach že to nedám ale na druhou stranu zase nechci přijít o malou tak je to těžké
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
25.6.14 19:05
@Ilona9 píše:

Moc Vam drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.6.14 19:19

Co si sebe pamatuju v 18ti, šla bych na potrat. Dneska, o 10let později, bych si miminko nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.6.14 19:20
@Ilona9 píše:

O tom, že to není lehké, tu myslím nikdo nepochybuje :hug: kamarádka - shodou okolností dětská lékařka - teď nedávno těhotenství ukončovala, přišlo se na to o fous později, ale byl tam už trochu výhřez. Samozřejmě je to pro ni těžké (někde jsem tu četla, že rozhodnout se pro ukončení je sobečtější a jednodušší varianta, tak to si teda rozhodně nemyslím, dlouho trvá než se s tím člověk popere - to aby jsi případně nebyla překvapená). Někoho kdo s obdobným nálezem těhotenství neukončoval neznám, ale věřím že se tu nějaké takové holky najdou a nabídnou zase pohled a zkušenosti z druhé strany :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
25.6.14 19:24
@levandule23 píše:
V 18ti letech (i teď, ve 20), bych se asi rozhodla těhotenství ukončit. Jsem proti zbytečným potratům, kdy je plod zdravý a rodiče jsou schopní se o něj postarat, ale to, co popisuješ, mi na tak mladou holku přijde hrozně náročné..bála bych se, že bych pak nezvládla, kdyby už narozené miminko umřelo…Ale je to tvoje rozhodnutí a držím ti palce, ať se rozhodneš co nejlépe :kytka:

já také, ale ono nejde jen o mě, ale co to dítě? Co když se bude trápit ono? Je to tak těžká situace :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA