Nemocné dítě o prázdninách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44199
31.7.22 19:36

Jsem myslela, že bláto naopak působí na ekzémy příznivě :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.7.22 19:43

@Pears206 bojím se, co by si do toho zanesl, protože má všude krev a strupy.
Ale řešit to nemusím, protože bláto ho nenadchlo :lol: On je cita, vadí mu i flek na triku.

• Citovat
  • Upravit
29680
31.7.22 19:49
@Billi píše:
@Pears206 bojím se, co by si do toho zanesl, protože má všude krev a strupy.
Ale řešit to nemusím, protože bláto ho nenadchlo :lol: On je cita, vadí mu i flek na triku.

Byli jste u moře? To by mu pomohlo, jak na ekzém, tak i na tu jeho imunitu. Starší dcera také měla atopický ekzém a moře jí hodně pomohlo. Teď už má jen malé ložisko vždycky na jaře, protože má alergii na břízu, ambrózii a pelyněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17012
31.7.22 19:57

@Kunikula Strhana - tohle byla dost crazy situace - potrebovali jsme maleho udrzet co nejvic v klidu (nehnisavy zanet mozkovych blan z boreliozy, kdy jediny priznak bylo ochrnuti pulky tvare) a necheli jsme, aby mu to bylo lito a ani mu lhat..Ale chapu, ze zakladatelka ma trochu jinou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.7.22 19:59

@marin letos ne. Loni ano a vrátil se s ještě horším ekzémem a hned po dovolené jsme jeli na pohotovost, protože jsme odjížděli a měl horečku.
Ale já mám v tomto divné děti, mně se vrací oba od moře s ekzémem. Mně na to moře pomáhá.
Jeden rok byl na doporučení lékaře u moře měsíc a nemělo to efekt. Domů jsme jeli s kašlem. Ten jsme tam 2× preléčili.

• Citovat
  • Upravit
26747
31.7.22 20:17

@Billi masakr a to je mu 8,soucitim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.7.22 20:31

@Billi A hory? ty mu taky dělají zle? Mně na dejchání pomáhájí hory

S tím jak je často nemocný už ho musí všechno doma nudit. Jedině z něj udělat nějakého pařmena na PC ne PSP apod.. Ty se moc nehejbou a na sluníčko taky nechodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.7.22 20:40
@Netopirek píše:
@Billi A hory? ty mu taky dělají zle? Mně na dejchání pomáhájí horyS tím jak je často nemocný už ho musí všechno doma nudit. Jedině z něj udělat nějakého pařmena na PC ne PSP apod.. Ty se moc nehejbou a na sluníčko taky nechodí :nevim:

Ale to by ho bavilo, kdyby byl pařmen :lol: To by se mu líbilo a udělalo by mu to radost. :palec:
Hory jsou v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
44199
31.7.22 21:13

Alternativou může být solná jeskyně. Bohužel, u nás ji zrušili už před pár lety, chodili jsme tam pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí