Bolesti bříška, ráno biogaia

116
30.7.22 07:49

Bolesti briska, rano biogaia

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, dřív nez budu volat doktorce. Rano našemu téměř měsíčnímu miminku dávám Biogaiu s vitaminem D. Pres den problemy s bříškem zahnany (trpěl na to dost). Ale semtam se stane ze ho to rozboli večer. Plně kojim, nadymavym potravinam se vyhýbam, piju odvar z kminu, kojící čaje, zkoušíme bezplenkovou metodu, cvičíme nozkama, masiruju bříško Pupikem, ale stejne ho to nekdy na večer dost potrápí. Myslíte že bych mu mohla dát ještě nějaké kapky i večer? Dělala to z vás některá taky? Mam doma jeste i klasickou Biogaiu bez vitaminu. Chtěla bych mu nějak ulevit ale už nevím jak :(. Trosku ho sklidni kdyz ho máme v náručí, ale neni to 100%. Děkuji případně za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6012
30.7.22 08:10

Zkoušela si Espumisan kapky? Ty mé malé dost pomohly. Ještě pak jsou přírodní kapky BabyCalm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.7.22 08:12

@Markéta188 nezkousela ale zase jsem cetla ze hodne miminkum to i zhoršilo bolesti. A hlavne mi jde o to jestli to muzu kombinovat s tou biogaiou kdyz ji dávám ráno. Menit to nechci protože mu sedla hezky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6012
30.7.22 08:20

Biogaia jsou probiotika. Espumisan a BabyCalm jsou kapky přímo na plynatost. Kombinovat je klidně můžeš. Já dávala Biogaiu a Espumisan pak každé krmení.
Ano, stav se může zhoršit, ale většinou to tak není. Dokud nezkusíš, tak nezjistíš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
30.7.22 12:54

Kámoška měla dítě, které jí pravidelně každý večer od 18 - 21 řvalo a řvalo. Trvalo to snad do 5 měsíců. Nic nepomáhalo, jen čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.22 12:59

No my dáváme od malá biogaiu a 3m jsme dávali espumisan a teď 3mesice dáváme babycalm. V lékárně ani Dr mi nic nerikali

• Citovat
  • Upravit
31.7.22 18:00

Kluci na to prostě trpí. Je to i známá věc. My zkoušeli malému dát kde co, změnila jsem stravování a stejně pomohlo jediné- až se sám rozhýbal.
Vím, že to zní jako sci-fi, a máš pocit, že je to nekonečné, ale mám pro tebe skvělou zprávu: Všechno jednou končí. :)

Vydržte. :) Mně hodně pomohlo uvědomit si, že určitě nejsme jediní rodiče ve vesmíru, kteří v danou chvíli prožívají totéž. (Vědomí, že na to nejsme na planetě sami. :D )

Je to těžký, ale to dáte. Pak, až malého prdy přejdou, vám to bude chybět, uvidíš. :D A taky je to skvělý nácvik na růst zubů. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí