Nemocný v hotelu na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85476
2.8.21 15:55

No vsak na jidlo bych s nim samozrejme nesla a domluvila si, ze se naji na pokoji. Beztak pri horecce toho moc nesni… mezi lidi bych s nim nechodila, ma odpocivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 15:56
@lucenka píše:
Tak si nechte jídlo donést na pokoj. Nebo to ten hotel neumožňuje? Jestli jde jen o jeden den, tak bych dřív neodjížděla.

Tady je jenom polopenze :roll: a ještě kvůli Coroně se nemůže jít na jídlo kdy se chce. Ani kafe tu na pokoji nemám. Ale ráno jsem jela nakoupit si oběd a ovoce a nemám jsem vidličku, takže nic no… Asi mi za celý den z toho tady hrabe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.21 15:58

Asi si půjdu ven zaběhat :zed: no musím to brát pozitivně, byli jsme tu týden a stali se to až teď..

• Citovat
  • Upravit
85476
2.8.21 15:59
@Anonymní píše:
No upřímně mě to tady s ním moc nebaví celý den v tom pokojíčku :roll: muž říká, že uvidíme co v noci a kdyžtak ráno, ale že tady nemusím vařit :jazyk:

Tak se vystridejte a uzij si cas se starsi. Nebo mladsi pri nemoci bez Tebe nevydrzi? (Chapu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.8.21 15:59
@Anonymní píše:
Tady je jenom polopenze :roll: a ještě kvůli Coroně se nemůže jít na jídlo kdy se chce. Ani kafe tu na pokoji nemám. Ale ráno jsem jela nakoupit si oběd a ovoce a nemám jsem vidličku, takže nic no… Asi mi za celý den z toho tady hrabe

Tak to snad nevadí, že je polopenze. Normálně bych se došla domluvit na recepci, že chci jídlo na pokoj. Vždyť právě při koroně bych čekala, že spíš bude jídlo na pokoji, než že se všichni v určený čas sejdou v restauraci :think: stejně tak bych si klidně došla požádat o vidličku.

• Citovat
  • Upravit
85476
2.8.21 16:00
@Anonymní píše:
Asi si půjdu ven zaběhat :zed: no musím to brát pozitivně, byli jsme tu týden a stali se to až teď..

To jste zvladli pekne. Nam kdysi dite onemocnelo hned po dojezdu a kdyz se uzdravilo, chytli jsme to my, klasika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
2.8.21 16:01
@Anonymní píše:
Tady je jenom polopenze :roll: a ještě kvůli Coroně se nemůže jít na jídlo kdy se chce. Ani kafe tu na pokoji nemám. Ale ráno jsem jela nakoupit si oběd a ovoce a nemám jsem vidličku, takže nic no… Asi mi za celý den z toho tady hrabe

A tatinek nema telefon, aby vidlicku donesl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.21 16:04
@blumen píše:
A tatinek nema telefon, aby vidlicku donesl?

Tatínek byl plavat, přijeli teď

• Citovat
  • Upravit
15422
2.8.21 16:04

Kvůli staršímu dítěti bych vydržela až do konce, můžete s manželem u nemocného střídat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13787
2.8.21 22:35

Tak pokud by dítě snášelo tu horečku dobře a já bych měla +- zábavu (knihu, film, internet…), tak bych vydržela do konce.
Pokud by v noci nespalo, bylo protivné a usoudila bych, že doma bude lépe (oddělené pokoje, léky, specifické potřebnosti) a neměla bych zábavu, tak bych jela domů. Přecijen, je to už jen jeden den, manžel může se starším jet někam za zábavou i z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.21 08:30

Nakonec asi zůstaneme. Dneska se jedu koupat já :mrgreen: a manžel bude s ním doma na pokoji nebo venku. Zdá se mi, že je mu líp i když mu v noci stoupala zase teplota na 38, ráno normálně jedl snídani. Rýmu ani nic nemá, uši ho podle mě nebolí. Poslední čípek měl někdy v půl jedny a teď se mi zdá ok, hraje si tu, v noci spal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA