Nemůže usnout bez pláče

3208
20.5.13 09:36

Nemůže usnout bez pláče

Ahoj, mám 10m klučíka, no od začátku tak nějak bojujeme s tím, že před každým spánkem řve…někdy večer teda né, ale přes den, to je tragédie, i třebas venku v kočárku, musí alespoň 10 minut ječet, aby usnul :-( Navíc nevydrží v klidu sedět, pořád musí někam lézt, když ho např. večer vezmu k sobě do postele, tak místo aby spal začne všude lézt, šmejdit, nakonec řvát a skončí zase ve svém pokojíčku…taky bych někdy chtěla, aby mi usnul v náručí (to se mi ještě nestalo :-((((( ) nebo prostě bez breku…
Chodí spát dopo a odpo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.5.13 09:42

@cybermis jo, tak zrova aktuálně řešíme to samé :cert:. Teď 30 minut řev jako pr… a utěšování, mazlení ani nic jiného nepomůže. Jedině, když neřve je, když je u mě nebo v nosítku, což nějak při jeho váze už pořád nejde.
Večer usíná v 90% ok, hned. Ale přes den to je děs běs. Snažím se, aby spal 2× denně, ale včera spal třeba jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
20.5.13 09:45

@Kopretinkaobecna tak my aktuálně usínáme už hodinu, už na to nemám, nechávám ho prostě řvát, on pak usne…ale hrozně mě to mrzí, taky bych chtěla, aby spal normálně, trošku se bojím toho, aby nebyl nějaký hyperaktivní nebo nesoustředěný, protože ani s hračkama si moc nehraje, furt chce mít pozornost a neskutečně se vzteká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
20.5.13 09:48

@Kopretinkaobecna treba nechce spat. @cybermis mame to samy u 3mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.5.13 09:54
@cybermis píše:
@Kopretinkaobecna tak my aktuálně usínáme už hodinu, už na to nemám, nechávám ho prostě řvát, on pak usne…ale hrozně mě to mrzí, taky bych chtěla, aby spal normálně, trošku se bojím toho, aby nebyl nějaký hyperaktivní nebo nesoustředěný, protože ani s hračkama si moc nehraje, furt chce mít pozornost a neskutečně se vzteká :(

Neboj on z toho vyroste, u nás to bylo jedno a to samé, tulit se nechtěl, před každým spánkem řval, chvilku neposeděl. Ted jsou mu 2 roky a je to mazlík, sice pořád někde lítá :lol: ale usíná sám v postýlce a bez pláče. Jinak teda nevím co aktuálně poradit na zavinování je už velký kluk, zkus ho třeba utahat někde venku, vem ho do bazénu prostě co nejvíc aktivit aby se unavil. A taky u nás hodně pomohl sirup pikovit IQ je teda od 12 měsíců ale myslím si, že mu to neuškodí když mu ho dáš už ted jen v menším množství.

Edit: Mimochodem to hraní s hračkami u nás si hraje opravdu cíleně s hračkami až ted a to ještě jen občas, nejlepší jsou kamínky, hrnce, zvonečky nebo prostě předměty běžné potřeby. Však on na to časem příjde, má takové veliké auto na písek? Malý v něm moc rád jezdí, nebo do něj nakládá kamínky a zase vykládá zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
20.5.13 10:17

@Melody 4 no tos mě uklidnila, ještě víc jak rok tohodle, to mě odvezou :-D A to jestli do toho přijde druhé a bude to to samé… :cert: :( tatru nemáme, ale pořídíme, on doma jezdí s kočárkem, pořád u něj sedí nebo stojí a hraje si, ale to je asi jediná věc…je fakt, že když jsme venku, je to lepší, ale pořád tam je to, že když chce spát, tak prostě spát nebude a řve a řve…asi znáš, když to udělá na veřejnosti, no stydím se, nervy tečou…a to nemluvím o tom, když jedeme autem, dřív se mu to líbilo (jezdil ve vajíčku), teď ve velký sedačce taky když má spát řve a já se pak nesoustředím na okolí, už chápu, proč matky bouraj :-(
Ty vitamíny, to je na co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.5.13 11:23
@cybermis píše:
@Melody 4 no tos mě uklidnila, ještě víc jak rok tohodle, to mě odvezou :-D A to jestli do toho přijde druhé a bude to to samé… :cert: :( tatru nemáme, ale pořídíme, on doma jezdí s kočárkem, pořád u něj sedí nebo stojí a hraje si, ale to je asi jediná věc…je fakt, že když jsme venku, je to lepší, ale pořád tam je to, že když chce spát, tak prostě spát nebude a řve a řve…asi znáš, když to udělá na veřejnosti, no stydím se, nervy tečou…a to nemluvím o tom, když jedeme autem, dřív se mu to líbilo (jezdil ve vajíčku), teď ve velký sedačce taky když má spát řve a já se pak nesoustředím na okolí, už chápu, proč matky bouraj :-(
Ty vitamíny, to je na co??

Tak třeba začne dřív než ve 2 letech, u nás to vlastně bylo lepší už tak od 1,5 roku, ale teprve ted je s ním jakžtakž nějaká domluva, on ted zase nemluví :zed: :zed: ale posouváme se dál :) To je pořád něco s těmi dětmi. :lol: :mrgreen:

Pikovit IQ je vlastně rybí tuk obsahuje omega 3 nenasycené mastné kyseliny a měl by podporovat činost mozku u nás opravdu hodně pomohl, syn je mnohem víc soustředěný a začal se zase rozvíjet. http://www.gigalekarna.cz/…sirup-130ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí