Nenabíjí se mě navíc notebook

304
6.7.18 02:24

Nenabíjí se mě navíc notebook

Dobrý den,

mám náhradní nový notebook…lacinej a když ho chci používat, tak musí být v nabíječce, protože se mě nenabije do foroty. Jinak řečeno, když ho nechám nabíjet a vypnu ho, tak se nic nestane. Ráno je baterie 0. Je nový a dle zaměstannců v obchodě jě chyba v nastavení a že si to mám předělat…

nevíte čím to může být?

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
6.7.18 03:06

A jako zapnutý se nabíjí? Baterie notebooku by se měla naplno nabít i při plném provozu. Může se stát že je špatný ovladač režimu baterie v systému, ale to není nic co by běžný uživatel zvládl nastavit. Pokud jste notebook koupila s nainstalovaným systémem, tak jim to hoďte na reklamaci ať to opraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
6.7.18 07:35

Me tohle dela notas taky, bez kabelu je nepouzitelnej, nenabije se.. Proste stoji furt na stejnym cisle.. Ted nevim kolik treba 20%..
Ale tomu uz par let je, tak to prisuzuju tomu a neresim.. Novej bych reklamovala a jestli to ma bejt v nastaveni tak at ti to prenastavi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
6.7.18 08:04

Takže Anna Ada šla reklamovat vadnou věc a nechala se odbýt tím, že si to má spravit sama. Myslíte, že se to opravdu stalo? A jestli ano, tak co očekává za radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.7.18 08:52
@Anna Ada píše:
Dobrý den,

mám náhradní nový notebook…lacinej a když ho chci používat, tak musí být v nabíječce, protože se mě nenabije do foroty. Jinak řečeno, když ho nechám nabíjet a vypnu ho, tak se nic nestane. Ráno je baterie 0. Je nový a dle zaměstannců v obchodě jě chyba v nastavení a že si to mám předělat…

nevíte čím to může být?

děkuji

A mas tam vubec baterku? Kdyz me na starym odesla baterka, tak sem ji vyndala a mela ho furt pripojenej v zasuvce, jako PC.
Jinak nechapu, proc se nechas odbyt 8o vzdyt je to nova vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.7.18 01:49

právě že se nenabíjí vůbec a předtím to normálně fachalo..... nevím čím to zničeho nic…je to náhradní pracovní…neměla jsem ho asi 3 měsíce a předtím fungoval normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
7.7.18 09:32

Tak ať ti ho tam nastaví. Jinak ať si ty kecy nechají a dělají svoji práci. Oni někteří prodavači sou neuvěřitelně oprsklý a hlavně v elektru to na nás ženský zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák