Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
mám náhradní nový notebook…lacinej a když ho chci používat, tak musí být v nabíječce, protože se mě nenabije do foroty. Jinak řečeno, když ho nechám nabíjet a vypnu ho, tak se nic nestane. Ráno je baterie 0. Je nový a dle zaměstannců v obchodě jě chyba v nastavení a že si to mám předělat…
nevíte čím to může být?
děkuji
A jako zapnutý se nabíjí? Baterie notebooku by se měla naplno nabít i při plném provozu. Může se stát že je špatný ovladač režimu baterie v systému, ale to není nic co by běžný uživatel zvládl nastavit. Pokud jste notebook koupila s nainstalovaným systémem, tak jim to hoďte na reklamaci ať to opraví.
Me tohle dela notas taky, bez kabelu je nepouzitelnej, nenabije se.. Proste stoji furt na stejnym cisle.. Ted nevim kolik treba 20%..
Ale tomu uz par let je, tak to prisuzuju tomu a neresim.. Novej bych reklamovala a jestli to ma bejt v nastaveni tak at ti to prenastavi ![]()
Takže Anna Ada šla reklamovat vadnou věc a nechala se odbýt tím, že si to má spravit sama. Myslíte, že se to opravdu stalo? A jestli ano, tak co očekává za radu?
@Anna Ada píše:
Dobrý den,mám náhradní nový notebook…lacinej a když ho chci používat, tak musí být v nabíječce, protože se mě nenabije do foroty. Jinak řečeno, když ho nechám nabíjet a vypnu ho, tak se nic nestane. Ráno je baterie 0. Je nový a dle zaměstannců v obchodě jě chyba v nastavení a že si to mám předělat…
nevíte čím to může být?
děkuji
A mas tam vubec baterku? Kdyz me na starym odesla baterka, tak sem ji vyndala a mela ho furt pripojenej v zasuvce, jako PC.
Jinak nechapu, proc se nechas odbyt
vzdyt je to nova vec
právě že se nenabíjí vůbec a předtím to normálně fachalo..... nevím čím to zničeho nic…je to náhradní pracovní…neměla jsem ho asi 3 měsíce a předtím fungoval normálně…
Tak ať ti ho tam nastaví. Jinak ať si ty kecy nechají a dělají svoji práci. Oni někteří prodavači sou neuvěřitelně oprsklý a hlavně v elektru to na nás ženský zkouší.