Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
lidičky existuje něco jako power banka pro notebook? A poradíte jakou? Mám notebook Lenovo Yoga 510. Předem děkuju za každou radu
@DenisaSvecova píše:lidičky existuje něco jako power banka pro notebook? A poradíte jakou? Mám notebook Lenovo Yoga 510. Předem děkuju za každou radu
Něco by bylo ZDE ![]()
Jistě že existují, říká se jim UPS a ty nejlevnější váží kolem 6kg. Za to ale spolehlivě nabijou notebook i vícekrát. Pokud jej chceš nabíjet z takových těch prapodivných nabíječek s kapacitou 20000mAh, pak počítej s tím, že si odrovnáš interní baterku v ntbku (resp. systém řízení napájení).
@FKlikarr píše:
Jistě že existují, říká se jim UPS a ty nejlevnější váží kolem 6kg. Za to ale spolehlivě nabijou notebook i vícekrát. Pokud jej chceš nabíjet z takových těch prapodivných nabíječek s kapacitou 20000mAh, pak počítej s tím, že si odrovnáš interní baterku v ntbku (resp. systém řízení napájení).
Tak takovej megablábol tu dlouho nebyl. Nabíjet notebook UPSkou
![]()
Koukni sem, tady jednu mají: https://www.czc.cz/…b5sd/diskuse
@FKlikarr píše:
Pokud jej chceš nabíjet z takových těch prapodivných nabíječek s kapacitou 20000mAh, pak počítej s tím, že si odrovnáš interní baterku v ntbku (resp. systém řízení napájení).
Proč? Máš pro to zdůvodnění? Velice by mě zajímalo.