Notebook nabíjení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
2.7.18 14:35

Notebook nabíjení

:mavam: lidičky existuje něco jako power banka pro notebook? A poradíte jakou? Mám notebook Lenovo Yoga 510. Předem děkuju za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
2.7.18 15:01
@DenisaSvecova píše: :mavam: lidičky existuje něco jako power banka pro notebook? A poradíte jakou? Mám notebook Lenovo Yoga 510. Předem děkuju za každou radu

Něco by bylo ZDE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.7.18 16:51

Odpověď

Jistě že existují, říká se jim UPS a ty nejlevnější váží kolem 6kg. Za to ale spolehlivě nabijou notebook i vícekrát. Pokud jej chceš nabíjet z takových těch prapodivných nabíječek s kapacitou 20000mAh, pak počítej s tím, že si odrovnáš interní baterku v ntbku (resp. systém řízení napájení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.7.18 18:44
@FKlikarr píše:
Jistě že existují, říká se jim UPS a ty nejlevnější váží kolem 6kg. Za to ale spolehlivě nabijou notebook i vícekrát. Pokud jej chceš nabíjet z takových těch prapodivných nabíječek s kapacitou 20000mAh, pak počítej s tím, že si odrovnáš interní baterku v ntbku (resp. systém řízení napájení).

Tak takovej megablábol tu dlouho nebyl. Nabíjet notebook UPSkou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.7.18 18:48

Koukni sem, tady jednu mají: https://www.czc.cz/…b5sd/diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2348
2.7.18 23:43
@FKlikarr píše:
Pokud jej chceš nabíjet z takových těch prapodivných nabíječek s kapacitou 20000mAh, pak počítej s tím, že si odrovnáš interní baterku v ntbku (resp. systém řízení napájení).

Proč? Máš pro to zdůvodnění? Velice by mě zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák