Vymazané e-maily

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15453
22.6.18 08:39

Vymazané maily

Chtěla jsem si vymazat maily. Měla jsem jich tam hodně - i nepřečtených, spamů. Jenže se to nějak zaseklo a já dala vymazat koš, pak jsem otevřela doručené, ale to tam neskočilo hned. Nic to nedělalo, tak jsem znovu označila zprávy v koši a dala vymazat. Jenže pak se to udělalo s doručenou poštou a vymazalo se mi to trvale. Měla jsem tam důležité maily. Teď už asi nemám šanci, když je to smazané trvale? Mail mám na seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
22.6.18 08:48

Ten mail je zakletej, taky se mi to stalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
22.6.18 08:55

@radkka Fakt nejsem jediná? To se divím. Mazala jsem po hodně dlouhé době. Řekla jsem si, že ty nesmyslné nabídky, které nemám ani přečtené, vymažu. A pak tam mám spoustu mailů zbytečně. A pak to dopadne takhle. Ani nevím, co vše tam bylo, ale je to nejnovější komunikace, důležité maily. Horší je, že nevím, jestli mi nepřišla důležitá odpověď - a to je průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33165
22.6.18 08:56

@Sára 1 To už asi nezachráníš :nevim: Pro tyhle případy mám ještě jednu záložní mejlovku kterou mám propojenou a všechny mejly mám i tam, když se stane že se mi něco smaže tak tam to v klidu najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.6.18 09:06
@Sára 1 píše:
@radkka Fakt nejsem jediná? To se divím. Mazala jsem po hodně dlouhé době. Řekla jsem si, že ty nesmyslné nabídky, které nemám ani přečtené, vymažu. A pak tam mám spoustu mailů zbytečně. A pak to dopadne takhle. Ani nevím, co vše tam bylo, ale je to nejnovější komunikace, důležité maily. Horší je, že nevím, jestli mi nepřišla důležitá odpověď - a to je průšvih.

Nejsi, ale já to udělala na aplikaci, kde mi to blbne každou chvíli. Vždy vysypu koš a za chvíli je to tam zpátky, tak jsem se naštvala, udělala to znovu a smazalo mi to doručené a tentokrát natrvalo :zed: ale mě se to přeposílá ještě na jiný mail, takže jsem o nic nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.6.18 09:07

Zpátky to podle mě nedostaneš, holt bych napsala mail tam, odkud čekám důležitou zprávu, aby ti popřípadě odpověděli znovu… Co se dá dělat no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15453
22.6.18 09:29

@radkka Znovu tam psát nemůžu. To by působilo blbě. Budu doufat, že mi neodepsali. A jak se to dělá, že se to všechno přeposílá jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.6.18 09:35
@Sára 1 píše:
@radkka Znovu tam psát nemůžu. To by působilo blbě. Budu doufat, že mi neodepsali. A jak se to dělá, že se to všechno přeposílá jinam?

No, já to mám vlastně naopak, na tenhle mail se mi přeposílají maily z pracovního, ale musí to jít i tady, koukni do nastavení nebo napiš na nějakou podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.6.18 09:38

Vymazané maily se ti těžko vrátí, ale pro jistotu zkus ještě zavolat na seznam help line, někde na stránkách v kontaktech mají telefonní číslo, vysvětli, co se stalo, jestli nepomůžou. Už jsem tam párkrát při problémech s mailem volala a poradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák