Nenajde někdo tento koberec?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
764
10.3.15 21:28

nenajde někdo tento koberec?

Ahoj, nenajde se tu někdo šikovný, kdo by v nějakém e-shopu našel tento koberec?
Tuto firmu ne - http://levne-koberce.eu/…england-388/ nejsou schopni komunikovat.
Předem díky, v jednom eshopu jsem na něj o trochu dráž narazila, ale ne a ne to najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
10.3.15 23:03

Hledám, hledám a ne a ne najít :( Odkud máš ten obrázek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
11.3.15 08:27

Tenhle jsem našla na googlu, ale je to z Amazoonu a mají vyprodáno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
11.3.15 14:01

něco málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
11.3.15 14:23

Díky, ale radši bych čeký eshop, těch zahraničních je spousta, ale buď vyjde poštovné dráž než koberec, nebo do ČR vůbec nazasílají. Vím, že jsem ho v jednom českém eshopu viděla, ale nemůžu ho najít. Asi budu muset projet celou historii webu za posledních 14 dní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
14.3.15 20:16

@iveta299 Zdravím, koukala jsem na koberec a nikde jsem nenašla :-( Ještě zarazila jsem se u stránek levne-kobere.eu. Od této firmy neobjednávat. Já sama měla objednáno a urgentně čekala na zboží. Opravujeme dům a čekáme mimi. Zboží skladem, nejprve nekomunikovali, pak výmluvy, pak ignorace mailů, hlasovka. Objednáávku jsem zrušila…Takže pozor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
14.3.15 20:26

Vážně? tak to díky za upozornění, nejdřív komunikovali, pak výmluvy, že má koberec kazy a že musí ojednat nový z Belgie atd. asi se na ně radši vykašlu, na Heurece měli samé pozitivní reakce…nenašli byste někdo něco podobného? Potřebuju kus 330×140 takže asi jedině ustřihnout z metráže a obšít…je to dětem do námořnického pokoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák