Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nenajde se tu někdo šikovný, kdo by v nějakém e-shopu našel tento koberec?
Tuto firmu ne - http://levne-koberce.eu/…england-388/ nejsou schopni komunikovat.
Předem díky, v jednom eshopu jsem na něj o trochu dráž narazila, ale ne a ne to najít
Tenhle jsem našla na googlu, ale je to z Amazoonu a mají vyprodáno ![]()
Díky, ale radši bych čeký eshop, těch zahraničních je spousta, ale buď vyjde poštovné dráž než koberec, nebo do ČR vůbec nazasílají. Vím, že jsem ho v jednom českém eshopu viděla, ale nemůžu ho najít. Asi budu muset projet celou historii webu za posledních 14 dní ![]()
@iveta299 Zdravím, koukala jsem na koberec a nikde jsem nenašla
Ještě zarazila jsem se u stránek levne-kobere.eu. Od této firmy neobjednávat. Já sama měla objednáno a urgentně čekala na zboží. Opravujeme dům a čekáme mimi. Zboží skladem, nejprve nekomunikovali, pak výmluvy, pak ignorace mailů, hlasovka. Objednáávku jsem zrušila…Takže pozor!!!
Vážně? tak to díky za upozornění, nejdřív komunikovali, pak výmluvy, že má koberec kazy a že musí ojednat nový z Belgie atd. asi se na ně radši vykašlu, na Heurece měli samé pozitivní reakce…nenašli byste někdo něco podobného? Potřebuju kus 330×140 takže asi jedině ustřihnout z metráže a obšít…je to dětem do námořnického pokoje