Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přemýšlím o koupi nové rohové sedačky do obýváku. Líbí se mi tato, co na ni říkáte? Teď jsme měli taky rohovou, trošku jiný typ, ale možná lepší v tom, že měla ten roh plný, jakože opěradlo v tom rohu bylo až nahoru. Tak nevím, jestli ji koupit.
Ahoj my máme tuhle. Můžu se zeptat na cenu té červené. Taky chci novou ale dvakrát větší ![]()
Je celkem pěkná, ale my ted sháníme taky rohovku, jenže s vyšší opěrkou, jsme zvyklí se u tv opřít včetně hlavy. Spíš dáváme přednost klasice.
Musíš vědět sama, jestli se ti zamlouvá ![]()
Mě se třeba nelíbí ani trochu.. ale názor je jako zadek, že jo ![]()
Mame rohovou kde se da na všech místech opřít. Když se nas sejde víc, tak se kazdy může pohodlně opřít. Takže za me bych si tuto nekoupila kvůli tomu opreni ![]()
Máme podobný typ sedačky a já už bych si ji znovu nekoupila. Není příliš vhodná, když se sejde více lidí. Výhledově máme v plánu už jedině koženou (z důvodu údržby) a chtěli bychom dvě trojsedačky. Mě by se líbily např. 2 ks té zakroužkované.
Měli jsme velmi podobnou a konečně jsme se jí zbavili a nahradili klasickým trojsedákem a k tomu jsem dali dvě křesílka. Konečně mám pocit, že když se nás sejde doma víc, můžou si všichni pohodlně sednout. Na té části, která nemá opěradlo, se špatně sedí, je hodně hluboká a člověk se opírá o zeď nebo o nic.