Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky vyplati se tam jit? Jde mi spis o to, zda se tam vyplati nakupovat, jestli davaji nejake slevy atd. Konkretne jdem omrknout kocarek Expander Mondo, diky za odpovedi
My tam byli minuly rok na kočárek mrknout a skoro všechny byly jen polské značky. Z dobrých značek jen inglesina, stooke a patron. Manzel nesnáší polské věci, tak jsme byli hned venku. Ale letos se chystáme opět, teď na jidelni zidlicku a cestovni postýlku, tak uvidíme. My tam jezdíme hlavně kvůli rybářství, které je ve stejný den.
@alushlaa my tam byli a kocaru mraky. Znacky vsechny mozne a pekne, tkze bych mrknout sla, je tam i bugaboo treba. Secslevami nevim, my uz kocar mame ![]()
Diky, uvidime zitra.. ja chci prave ten Expander, sice polsko ale vzhledove se me libi nejvic
hlavne je vysoky a nebudu se k nemu hrbit ![]()
@alushlaa byli jsme tam včera a Expander Mondo jsme bohužel nenašli…taky na něj máme zálusk…
@v_anilka88 jo jo ptala sem v babycar, pani nas od nej, ale odradila, tak sme zakoupili Adamex, je to novinka, uplne lehoucky a delsi korbicka, takze ja jsem spokojena ![]()
@alushlaa ten vypadá moc pěkně… ty jsme asi nějak přehlídlijak byl je odpružený?
@v_anilka88 odpruzeny ma predni i zadni kola a nadherne houpe
mrkni na babynova.cz je to ta firma co je tam mela
a cena je supr 10500kc vc. Autosedacky ![]()
@alushlaa a jak se přesně jmenuje ten váš typ? škoda, že jsem ho tam neviděla
Adamex barletta ale nikde ho jeste nemaji ani na jejich strankach, jedine zkus napsat meil
meli stanek naproti babycar.cz
@alushlaa tak pořád čekám, jestli se někde už objeví na netu a furt nic…